Хайде покажете си спалните - 5

• 104 343
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Колкото и странно да звучи аз използвам един много стар метода за почистване на килими и мокети - пера ги  Laughing

# 571
Теми, може и да греша, а и всичко е много индивидуално и винаги всичко зависи. Както казах просто изказвам мнение и предположения 'на глас'. Иначе ех, как и аз искам мокет, не знам дали всъщност разбрахте.  Grinning

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 20:51 от Бърборанка

# 572
Бърборанка, явно нещо не съм те разбрала, защото останах с обратното впечатление.    Laughing
Хапя, аз досега все за този начин за почистване на мокет говорех - пране.  Peace

# 573
Да, то всъщност от мен тръгна темата за мокетите на 35 стр. Laughing Страшно много искам мокет, но по-горе казах, че изказаните от мен доводи 'против' малко и да убедя сама себе си, защото отвсякъде ме разубеждават да не слагам 'такова непрактично нещо'. Та така.  Grinning

# 574
Колкото и странно да звучи аз използвам един много стар метода за почистване на килими и мокети - пера ги  Laughing

Ааааа, и кога ги переш - всяка седмица ли?  Thinking

Тemi - това лилавкото е разкош /ако може да пуснеш снимки сега на спалнята си - като цяло  Praynig, но при него наистина не знам как се обработва точно, досега чистила ли си го?

# 575
  • В кошера...
Аз също много харесвам мокети - особено предвид разнообразието сега в магазините. Те имат и още едно предимство - стават много лесно на килими и то в каквато форма и размер поискаш. Така направих в нашата спалня - върху естествения паркет поставих максимално покриващи площта мокетени пътеки. Сега ми е и лесно като реша да ги пера - не са лепени, а създават подобен уют като на стая с мокет. От Карпет макс са.

# 576
А, з наех си, че пропускам нещо - тоя Карпет макс - я кажи кога си купувала и какво предлагат, както и приблизителни цени, ако помниш  Laughing

# 577
# 578
Хахаха, много е свеж. Такова нещо мислех да лепя на вратата на детската стая, ама синът ми реши да лепне там един жираф - метър, та отпадна идеята за стикерите.

# 579
  • София
Аз имам нужда от съвет!
http://prikachi.com/images/879/2679879Q.jpg - това е спалнята със размерите. В момента имаме стандартен комплект-легло 1.60/2.00, трикрилен гардероб и скрин. Сами виждате че разпределението на стаята е много куцо. Та аз съм решила че сегашната спалня ще изчезне от там (надявам се да е скоро)защото просто няма място. В момента скрина е срещу спалнята и разстоянието е между 30 и 40 см, където да се минава. Същевременно гардероба ни е 3-крилен, ама какво от това като двете крила са за закачалки Sad Та моя замисъл е в тази триъгълна ниша да се направи нещо като вграден гардероб с плъзгащи врати, но незнам какво да му е разположението вътре, в смисъл че се получава един дълбок триъгълник. Моля дайте идеи! Място за закачалки ще има, но мисля да е ниско (мисля че viliko беше писала че и техния гардероб е така)че много ме дразни колко неизползваемо място остава.

# 580
Ако гардеробът ти е стабилен - спокойно можеш да махнеш едната закачалка и да наредиш рафтове.
Ако махнеш нощните шкафчета, които така и така не побират нищо, изместиш малко в едната посока спалнята - и сложиш скрина до нея - няма ли да се получи?
Иначе да, моят гардероб е с ниски закачалки, на около 1,40 височина, нагоре всичко е рафтове, но той е висок 220см.

# 581
  • София
Хммм.......първо гардероба не е много стабилен - ПДЧ плоскости и един талашит отзад - паянтова работа, а пък и височината му е 2м. А за нощните шкафчета няма как да ги махна че са към спалнята
http://www.hop-mebeli.com/index.php?cid=3&product_id=335&page=1 ей това е спалнята.

# 582
Оф, Ясно. Добре, а колко място остава от спалнята до прозореца при максимално изместване на леглото към гардероба? Защото може да се сложи скрина пред прозореца например.
И...гледам имате тераса - мислила ли си да се усвои някак?

# 583
Здравейте момичета   bouquet
Имам нужда от малко помощ  Rolling Eyes
Това е ламината, който сме взели за спалнята - http://www.album.bg/alex_og97/images/25894371/48698/, а това е спалнята която сме поръчали - http://www.stildom.com/app/items.php?items_id=1391
та питането ми е в какви цветове да боядисаме стените, като имам само някаква идея трите стени да са в някакъв по-светъл нюанс, а стената която се пада да е зад главите ни да е в по-тъмен и може би някакви стикери в по-светлия нюанс, но не съм сигурна въобще дали да е така и като цвят какъв да е нищо не ми идва  newsm78 
Някакви идеи  Rolling Eyes

# 584
tani_4_ka, eто един пример, който включва твоята идея. На стената до вратат "сложих" скрина, който не знам с какви размери е и дали ще пасне на мястото, но си измислих. За гардероба си представям нещо като стеничка от гипсокартон или дърво, както ти харесва + плъзгаща се врата/панел. Вътре рафтчета, които ще ти направи дърводелец по поръчка или мъжът ти, ако е по-сръчен. Wink Височината е до тавана. Така тъкмо и стаята ви ще придобие по-симетричен вид, понеже тая триъгълна ниша хич не е логична.
Виж си размерите и прецени дали е възможно това. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт