Хайде покажете си спалните - 5

• 104 340
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Това е ламината, който сме взели за спалнята - http://www.album.bg/alex_og97/images/25894371/48698/,

Какъв цвят се води ламината?

# 586
Барабара - защо да си изяжда от мястото, което така и така е кът, гледам че стаята е не повече от 10-11 квадрата  Thinking
От друг астрана хич не е естетично и удобно да влезеш и да се бутнеш в леглото, пък да правиш П-образно движение, за да стигнеш по балкона...

alex_og97 - аз не виждам връзка между ламината и мебелите - едното е бяло, другото има нещо по-различно...Но пък моделът на мебелите е достатъчно изчистен - че да можеш да сложиш какъвто си искаш цвят, това е бяло и се съчетава дори с бе нбено...предполагам  Laughing

# 587
  • София
хмммм интересно е.........определено ще го обмисля като идея  newsm10
Оф, Ясно. Добре, а колко място остава от спалнята до прозореца при максимално изместване на леглото към гардероба? Защото може да се сложи скрина пред прозореца например.
И...гледам имате тераса - мислила ли си да се усвои някак?
Ами то сега е максимално до гардероба. Имай предвид че спалнята е за матрак 1.60 и като сложиш двете шкафчета *35 см и става 2.30. Вмомента е на разстояние от прозореца около 40 см и стига точно до гардероба. Ето виж на снимката  http://prikachi.com/users/tani_ba/123H.jpg    как е гардероба - контакта който е на стената отсреща е закрит от таблата на спалнята. аз искам да сменя обзавеждането, освен заради това че не пасва идеално на стаята и от гледна точка да мога да прибирам повече дрехи (най-вече в гардероба)Мисля спалнята също да е с чекмеджета или повдигащ се матрак

# 588
Барабара - защо да си изяжда от мястото, което така и така е кът, гледам че стаята е не повече от 10-11 квадрата  Thinking
От друг астрана хич не е естетично и удобно да влезеш и да се бутнеш в леглото, пък да правиш П-образно движение, за да стигнеш по балкона...
Бара, бара?! Mr. Green
Съгласна съм със забележката за П-образното движение. Peace Но това е начин да си махне скрина от положението пред леглото, което, до колкото разбрах, дразни. Това е само идея, скалъпена на фотошоп. Тani_4_ka си познава стаята и трябва на място да си прецени какво би било удачно. Аз по чертежи трудно се ориентирам, но се опитвам да си представя. Simple Smile))))

# 589
  • София
идеята на Barbabeau не е лоша, но наистина ще изяде място от стаята. Аз всъщност си мисля за същото само че да не излиза напред, защото в случая май печелим само един малко по-дълъг рафт) а просто да се затвори нишата

# 590
Да, точно така. Още повече, че това засичане пред вратата е много тъпо! Но се усетих, след като вече бях подредила чертежа и не ми се триеше пак всичко. Blush Но принципно съм твърдо против засичания пред вратата, ако е възможно да се избегнат или ако не е някоя съвсем плоска и лека етажерка с 20 см дълбочина, да кажем.

# 591
arogans, да ти кажа честно незнам какъв цвят се води, дори не съм и питала  Rolling Eyes
viliko, ако говориш за вратичките на спалнята, то те не са бели, просто така са излезли на снимката, спалнята е венге и акация, акацията е нещо такова - http://www.rosi.bg/pdch-ploskost-akatciia-lejkland-1821.html, т. е. като най-светлото от ламината.

# 592
Ясно, така разбирам комбинацията, щото одеве... Mr. Green
Стаята светла ли е? Ако да - можеш да сложиш тъмен цвят, но ако е мълка и не толкова светла - не бих те съветвала.

# 593
viliko, ами малка е, но е светла  Rolling Eyes

# 594
Ами тогава помисли кой ще е цветът за декорация - шалте, перде, килимче, туй-онуй. Защото така е безцветно, трябва нещо веселко да има, оранж, зелен, жълт, червен - каквото ти падне. Дори розово и пепел от рози мисля ще си върви. И според това ще избереш по-лесно цвета на стените. Това с боядисване на различните стени в различни цветове е малко...комерсиално вече и като че изтъркано ми идва, не знам, личен вкус, пък и аз обичам повече тапетите, по-топло ми стоят някак.

# 595
Ами първоначално идеята ми беше да е с тапети, обаче мъжо категорично отказа да лепим тапети върху гипскартона  Sad
Иначе и аз мислех нещо розово, лилаво или пепел от рози, дори и за бордо мислех ама ..... немога да реша  Rolling Eyes

# 596
Ами...прецени сама, ето например светли мебели как стоят на различен фон, като не обръщай внимание на модела, а само цветово си направи преценка кое повече ти допада:

# 597
Ами тази в оранжевото http://www.359furniture.com/products_photos/127/5564_big.jpg е много свежарска, но и това - http://www.radulovm.com/~victttor/radulovm.com/published/publicd … %BB%D0%B2_enl.jpg много ми харесва  Peace, а всъщност това точно какъв цвят се води  newsm78

viliko, безценни са твоите съвети да знаеш   bouquet

# 598
Ами май клони към пепел от рози, ама с малко по-особен оттенък  Thinking
Между другото - може да отидеш да разглезаш каталозите с цветен латекс - Сикенс, Декоратор, Левис - имат хубави цветове. Но да не посмееш да вземеш бял латекс с оцветител да оцветяваш  Naughty Така вместо пепел от рози - получиш наситено розово - като за цигански будоар  Sick Добре, че беше в бокса, който сега боядисваме наново. И се налага две ръце, за да покрие и убие цвета  ooooh!

# 599
viliko, разсмя ме  Laughing
Мислех в Бриколаж да ми оцветят нали ги тонират на някаква машина, непременно ще погледна обаче тези каталози  Peace

И отново БЛАГОДАРЯ ТИ   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт