Хайде покажете си спалните - 5

• 104 311
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
viliko, vilikoоооо, ти толкоз се стара да ми помогнеш да избера цвят за спалнята и аз наистина избрах, уви обаче .... се оказа, че мъжо иска лилаво и купихме вече лилаво  Sad, направо ми иде да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 631
Ееееее, стига де, дай сега подробности - какво купихте, какво ще правите точно - цвят, перде и тн - я си представи, че мъжът ти има вкус, а, а ти толкова го гърмиш  Sunglasses

# 632
viliko, vilikoоооо, ти толкоз се стара да ми помогнеш да избера цвят за спалнята и аз наистина избрах, уви обаче .... се оказа, че мъжо иска лилаво и купихме вече лилаво  Sad, направо ми иде да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

alex_og97, за тебе, ако вече не си я изчела, де. newsm78 Лилавото ми е от любимите цветове, има толкова много нюанси, ще изберете подходящия! Peace  bouquet

# 633
Лабрекс благодаря ти   bouquet не съм я чела, защото въобще и не съм мислила, че спалнята ми ще е лилава, сега започвам да чета  Peace

# 634
Здравейте, момичета!
Не съм писала от доста време, но т.к. прочетох нещо за лилаво, реших да ви покажа лилавата спалня на моята дъщеря. Остава да се почисти и да се закачи пердето, но и това ще стане ... в събота  Simple Smile
http://sofiaborisova.snimka.bg/other/spalnq-mishi.551610.21548720

# 635
sofiq-ns,имам същия тапет в хола! Peace
Хареса ми спалнята ти! Със здраве да си спинкате в нея!  bouquet

# 636
sofiq-ns , много добре е станало със здраве да си я ползва детето  Peace
Ще чакам с нетърпение  да покажеш и пердето.

# 637
Хубава темичка, поздравления за всички форумци! newsm53. Ето и нашата спалня,  hahahaкоято не е точно спалня.

Пънки и Джиджи

# 638
  • София
Хубава темичка, поздравления за всички форумци! newsm53. Ето и нашата спалня,  hahahaкоято не е точно спалня.
Пънки и Джиджи

Аз като гледам май не е точно и ваша, като гледам тези хубавци как са се настанили там  Laughing

# 639
Barbareau благодаря за идеята, а и сайта е интересен  bouquet
Rumi_pl точно твоя скрин ми даде идеята да използвам цялата стена, моя ще бъде нещо подобно, но по-дълго защото ще е на дългата стена на спалнята Simple Smile
viliko  съжалявам, но в момента не мога да снимам помещението (просто съм в друг град в момента), а и няма какво да се види, на бели стени сме Sad
Момичета още веднъж благодаря за мненията, винаги е добре да чуеш нещо различно smile3525. Аз за сега ще се въздържа от поставянето на шкафове под прозореца, ако се наложи ще ги поръчам допълнително.

# 640
Ейй, Жоро, много готино легло! И аз ще мисля някаква библиотечка за книги до леглото (но ще е много тясна и висока и с вратички) в миниатюрната ни спалня. Засега трупаме купчинки по земята, но си се прашат.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 11:31 от Vennie

# 641
Сиссс, Aleks_og97, благодаря за пожеланията!
Aleks това ще бъде пердето: 

# 642
  • София
joro1900, такова легло е моята мечта.

# 643
Софи - това две помещения ли са всъщност? Гледам, че има някаква чупка?
Иначе е много изчистено според мен, идеално е, особено с тая мини-секция - при положение, че ще е за дъщеря ти - ще и върши перфектна работа! Пък пердето - различно от лилавото по стените - е идеален вариант за мен  Peace

# 644

Пънки и Джиджи
Сладкиши !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт