Подсъзнанието може всичко 26 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 106 903
  • 657
  •   1
Отговори
# 120
  • Universe
Някъде в предишната тема бяхте писали за минералите и камъните на ''Велев или Вълчев'' беше но не мога да ги намеря.

newsm78 Долното е от първа страница:

"ЕНЦИКЛОПЕДИЯ НА ЛЕЧЕБНИТЕ МИНЕРАЛИ" - ГЕРГАНА и ИВАН МИТЕВИ
БГ МИНЕРАЛИ - Сайт на ГЕРГАНА и ИВАН МИТЕВИ

Благо-даря на всички за споделените линкове, техники, преводи и персонални благодарности към мен
bouquet

Скоро ще се чудя как да оформям темата - замляхте ни с интересни неща за първа страница Crazy

И без това ми е леко неудобно,че като още само четящ и запознаващ се с различните техники и практики, не мога да съм полезна в темата, освен с лични впечатления и изживявания. Blush

Какво ти неудобство - много от хората искат именно потвърждения  Peace

И аз съм каменарче - където ходя донасям камък - все още помня от къде са Peace  Помните ли "камъчето на благодарността" от "Тайната" Heart Eyes

Ли Броуер - учител: Всеки минава през периоди, в които си казва: „Ох, не ми върви, нещата се нареждат зле, имам проблеми в семейството...” Усещайте се навреме.
   Аз си харесах едно камъче. Нося това камъче в джоба си. Може да сте го виждали. Харесах си това камъче, сложих го в джоба си и си казах: „Всеки път когато докосна това камъче, ще си мисля за нещо, за което съм благодарен.” Така всяка сутрин като стана, го взимам от масичката, слагам го в джоба си и изброявам нещата, за които съм благодарен. А вечер какво правя? Изпразвам си джобовете и камъчето отново е пред мен.
   Имал съм някои случки, удивителни преживявания. Имаше един човек от Южна Африка, той ме видя да го изпускам и попита: „Какво е това?” Аз му обясних и той го нарече „Камъкът на благодарността”. След 2 седмици получих и-мейл от него от Южна Африка. Той пишеше: „Синът ми умира от рядък вид хепатит. Ще ми изпратиш ли три камъка на благодарността?” Това бяха просто камъни, които намирах на улицата, и казах: „Естествено.” Трябваше да се уверя, че ще бъдат специални. Затова отидох до потока, избрах камъните и му ги изпратих. След 4-5 месеца получих и-мейл от него. Пишеше: „Синът ми е много по-добре. Здравето му се възстановява напълно, но трябва да знаеш нещо: продадохме над 1000 къмъка на благодарността, по 10 долара всеки, и употребихме всички тези пари за благотворителност. Благодаря ти много.”
   Така че много е важно да бъдем благодарни за всичко, което имаме. ...

Подарявам Ви един с благодарност, че Ви открих  Hug

# 121
Някъде в предишната тема бяхте писали за минералите и камъните на ''Велев или Вълчев'' беше но не мога да ги намеря.

newsm78 Долното е от първа страница:

"ЕНЦИКЛОПЕДИЯ НА ЛЕЧЕБНИТЕ МИНЕРАЛИ" - ГЕРГАНА и ИВАН МИТЕВИ
БГ МИНЕРАЛИ - Сайт на ГЕРГАНА и ИВАН МИТЕВИ

Благо-даря на всички за споделените линкове, техники, преводи и персонални благодарности към мен
bouquet

Скоро ще се чудя как да оформям темата - замляхте ни с интересни неща за първа страница Crazy

И без това ми е леко неудобно,че като още само четящ и запознаващ се с различните техники и практики, не мога да съм полезна в темата, освен с лични впечатления и изживявания. Blush

Какво ти неудобство - много от хората искат именно потвърждения  Peace

И аз съм каменарче - където ходя донасям камък - все още помня от къде са Peace  Помните ли "камъчето на благодарността" от "Тайната" Heart Eyes

Ли Броуер - учител: Всеки минава през периоди, в които си казва: „Ох, не ми върви, нещата се нареждат зле, имам проблеми в семейството...” Усещайте се навреме.
   Аз си харесах едно камъче. Нося това камъче в джоба си. Може да сте го виждали. Харесах си това камъче, сложих го в джоба си и си казах: „Всеки път когато докосна това камъче, ще си мисля за нещо, за което съм благодарен.” Така всяка сутрин като стана, го взимам от масичката, слагам го в джоба си и изброявам нещата, за които съм благодарен. А вечер какво правя? Изпразвам си джобовете и камъчето отново е пред мен.
   Имал съм някои случки, удивителни преживявания. Имаше един човек от Южна Африка, той ме видя да го изпускам и попита: „Какво е това?” Аз му обясних и той го нарече „Камъкът на благодарността”. След 2 седмици получих и-мейл от него от Южна Африка. Той пишеше: „Синът ми умира от рядък вид хепатит. Ще ми изпратиш ли три камъка на благодарността?” Това бяха просто камъни, които намирах на улицата, и казах: „Естествено.” Трябваше да се уверя, че ще бъдат специални. Затова отидох до потока, избрах камъните и му ги изпратих. След 4-5 месеца получих и-мейл от него. Пишеше: „Синът ми е много по-добре. Здравето му се възстановява напълно, но трябва да знаеш нещо: продадохме над 1000 къмъка на благодарността, по 10 долара всеки, и употребихме всички тези пари за благотворителност. Благодаря ти много.”
   Така че много е важно да бъдем благодарни за всичко, което имаме. ...

Подарявам Ви един с благодарност, че Ви открих  Hug
Страхотна си!
Благодаря! smile3525

# 122
 Shocked Божеееее,май трябваше доста да се "разпъне " темата за камъчетата,че моя милост да се усети.....Едва сега си правя някаква моя асоциация с това ,че си намирам и прибирам камъчета (честно да призная отдавна не съм го правила), но моя син ,който е само на година и половина от седмица насам не пропуска да се наведе и да си вземе някое симпатично камъче Simple Smile Така си го стиска през цялата разходка ,а накрая си ги скътава някъде.......пък аз все се ядосвах,че само събира...та нали и аз това правя Thinking
Малкия човек явно е привлечен от някоя положителна енергия в ях,случва се да стиска дори и по 3 броя в малката си ръчичка Simple SmileSimple SmileSimple Smile

....Бях импулсивна ....Просто исках да ви го споделя Hug

# 123
  • на брега на морето

Монда, категорично съм съгласна с този ти постинг още повече, че всичко това ми минава през главата. Веднъж се опитах да говоря в друга тема с тези аргументи и ме схрускаха Grinning.  Благодаря ти, че си го написала. yes

# 124
Всички човешки действия могат да мотивират от едно от двете чувства: любов или страх.

Бих казал значима част. Има много други действия мотивирани от гледна точка на силата, интереса, авантюрата, риска... които не са нито любов нито страх. Останалото е много добре казано!

но моя син ,който е само на година и половина от седмица насам не пропуска да се наведе и да си вземе някое симпатично камъче Simple Smile Така си го стиска през цялата разходка ,а накрая си ги скътава някъде.......пък аз все се ядосвах,че само събира...та нали и аз това правя Thinking
Малкия човек явно е привлечен от някоя положителна енергия в ях,случва се да стиска дори и по 3 броя в малката си ръчичка Simple SmileSimple SmileSimple Smile

И аз обожавам камъните и кристалите, събирам всичко което ме привлече по някакъв начин. Дъщеря ми на същата възраст като сина ти започна да си харесва по пътя по един камък от всяка разходка. Явно нещо я привлича и винаги си харесваше, но само по един. Затрупахме се с камъни, но още не смея да ги изхвърля.

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 16:48 от Анонимен

# 125
Много ми хареса това клипче и искам да го споделя с вас

Ти си жив

# 126
  • на брега на морето
Затрупахме се с камъни, но още не смея да ги изхвърля.

Ако имате къде си направете мини алпинеум, може да сложите малко пръст и да посеете семенца.
Детето ще е много щастливо.

# 127
  • София
По повод камъните, ние се върнахме миналата година от Гърция с няколко кг камъни, но мънички и разноцветни. А предпоследния ден си направихме с децата това:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=385405&l=fa9d384e32&id=1188475333
На живо беше много по-впечатляващо, защото камъните са красив зелен цвят, но апарата не е хванал цветовете.  Confused

# 128
Всички човешки действия могат да мотивират от едно от двете чувства: любов или страх.

Бих казал значима част. Има много други действия мотивирани от гледна точка на силата, интереса, авантюрата, риска... които не са нито любов нито страх. Останалото е много добре казано!

Страхът е липса на любов,така ,че всяко друго действие,което не е породено от любов,е породено от страха-страх да не ни победят,да не ни обидят,да не останем незабелязани,да не останем извън играта и т.н.

# 129
  • Русе
 А страхът за детето или за близък човек  newsm78

# 130
Там, където има любов и невъзможното става възможно,
       а там, където няма и възможното става невъзможно!

Любовта е превъзходство на Душата над ума!

Страхът е господство на ума над Душата. Страхът е и липса на Любов!Съществува един изход от всичките ни "нещастия" - осъзнаването на Безвъзмездната, Всеобхватна и Божествена Любов! Вечното е едно съвършенство и всичко което ни заобикаля е част от него. Ние също! Нашето несъгласие, нашето критично отношение е не приемане на това съвършенство е и отричане от Него. Ние несъвършените си позволяваме да критикуваме съвършеното! Нашето невежество не ни оправдава и не може да ни оневини . То може да обича всичко и всички, а ние си избираме кого и колко да го обичаме. Нашето е пазарлък породен от претенции, а не любов. Търсим в партньора си потвърждение на някакви свой модели подхранващи егото ни и не разбираме, че това са външни модели продукт на умът и тялото лишаващи ни от душевно единение - любов.Любовта е откровение. Откровение, но между Душа, ум и тяло. Това откровение дава възможност енергийните потоци на Цялото да премиват през нас и ние започваме да се проявяваме като щастлива частица от него. Ние не можем да функционираме пълноценно откъсвайки се по един или друг начин от контекста на Вечното ! Там не се нуждаем от нищо, защото имаме всичко. Лишени от свобода но имащи всичко - Любов! Семейството (съвместното съжителство) е нещо подобно - лишаваме се от свобода, за да имаме всичко.

За по-пълна картина на Цялото да добавим и децата и техният смисъл. Те избират родителите си (артистите), родното място (декора), времето (сценария) и идват на този свят, за да изживеят негативите си и да ги трансформират в Любов. Влизат в театъра ни, но ни и вкарват в техният. Живота ни се изпълва с радост и тъга, защото сме подвластни само на чувства и емоции без осъзнаване силата на Божествената Любов!
Нещата се повтарят защото ние не се променяме..

# 131
Изглежда логично. А как ще дефинираш нещо направено или пропуснато от безразличие, защото по твоята дефиниция трябва да е страх, понеже не е любов, а поскоро неутрално състояние.

# 132
На мен ми се сбъдна желание.
От ония, които съм ги искала като обезумяла, от сърце.
Не тия които утвърждавам или визуализирам, винаги ми се сбъдват желанията които искам от цялото си сърце.

# 133
Изглежда логично. А как ще дефинираш нещо направено или пропуснато от безразличие, защото по твоята дефиниция трябва да е страх, понеже не е любов, а поскоро неутрално състояние.

Ако действаме с любов,няма как сме безразлични,понеже любовта поражда чувствата.Обратното е именно  страх и липса на любов,идивидуално за всеки случай вероятно.

# 134
Нови членове приемате ли?  Embarassed Rolling Eyes
Оттдавна искам да влезна в темата ви, ама само четях...срам ме беше, а и с моя аватар  Embarassed Rolling Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт