Милички, помогнете с избора на име.

• 11 832
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
Адриан и Виктор.

# 76
  • Видин
Хич не ти помагаме засега. Има безмилостна надпревара между Явор и Виктор и предлагам да го кръстите - Виктор-Явор  Crazy Laughing

# 77
  • София
Хич не ти помагаме засега. Има безмилостна надпревара между Явор и Виктор и предлагам да го кръстите - Виктор-Явор  Crazy Laughing

О, напротив, много ми помагате, май ще се казва  Ивелин  Twisted Evil  Crazy Joy

# 78
Ясен и Явор ми харесват най-много.

# 79
  • The point of no return
О, напротив, много ми помагате, май ще се казва  Ивелин  Twisted Evil  Crazy Joy

Peace Добър избор  Peace

# 80
  • с/у ОколоМръсТното
, май ще се казва  Ивелин  Twisted Evil  Crazy Joy

А Ивиан?
Че звучи малко по-мъжествено, поне.

Но гласувах за Адриан.

# 81
Aз съм за Виктор;)
Такива Явор,Ясен,Ивелин.....тцъ Naughty
Къде отидоха прекрасните български имена Иван(любимото ми),Георги,Димитър Thinking Малко се отклоних от темата,успех в избора Peace и най-вече здраво момченце Hug

# 82
  • Пловдив
Къде отидоха прекрасните български имена Иван(любимото ми),Георги,Димитър Thinking

Ами често срещани са си пак. Явно тези, които си пишат така децата не се колебаят и не питат по форумите Wink

# 83
Да, Иван, Георги и Димитър продължават да са в топ 10 мъжки имена за новородени, през последните години. Даже често са в челната 5-ца.

# 84
Иван, Георги и Димитър са си много хубави имена. Grinning

# 85
Не знам кое им е хубавото на тези имена, честно! Изобщо не искам да обръщам някакъв спор и да убеждавам някой в нещо, но на мен тия имена въобще не ми харесват.  Rolling Eyes

# 86
Не са лоши имената, ама са толкова преекспонирани. Явно са се наложили като много църковно угодни, преди стотици години. Наскоро попаднах на тема, където пишеше за момиченце, което кръстили Пагане. Попа не искал да я кръщава, че било езическо име. Не бях се замисляла за тази дилема. Де факто най- българските имена са езически и нямат място в християнството, а християнските не са български, макар да са асимилирани отдавна за такива.

# 87
А те пък защо са искали да я кръщават?
Кръстиш ли си детето с езическо име, според мен си далеч от християнството или поне религията, та не виждам как ще ти хрумне да кръщаваш.
Всъщност дали примерно принц Кардам е кръстен?
Пагане също го харесвам много, направо се влюбих в него, след книгата.
Може и да мине, че съм я кръстила на баща ми  Joy

# 88
Повечето хора кръщават на баби и дядовци, по- рядко на себе си или с име, което просто им е харесало. Кой ти разсъждава кое име какво е, с какъв произход е, какво означава; кой ти разсъждава защо се прави кръщене в църква и т.н. Моя приятелка ми заяви, че кръщенето в църквата нямало нищо общо с религията, правело се за здраве.
Въпросното момиченце Пагане е било кръстено в крайна сметка, дядо поп само се е поинатил.

# 89
Гласувах за Виктор, аз съо съм в страшна чуденка за името на нашето момченце.....

Общи условия

Активация на акаунт