Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчаните стоматолози в София, Русе и района на НДК?
Кои са препоръчаните зъболекари в Пловдив?
Кои са препоръчаните зъболекари във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчаните стоматолози в София, Русе и района на НДК?
-
Кои са препоръчаните зъболекари в Пловдив?
-
Кои са препоръчаните зъболекари във Варна?
Във Варна се препоръчва д-р Бельовска от клиниката ЕО-дент, която е описана като много внимателна и всеотдайна зъболекарка. Освен това, д-р Пеев от дентална клиника "Swiss Denta Prime" е споменат като опитен стоматолог-хирург, който е най-добрият в града. Освен това форумът споменава дентална клиника д-р Кунева във Варна, където д-р Минева е описана като изключителен професионалист с чудесен подход към деца и възрастни. Тя получи положителни отзиви за своя професионализъм и внимание към пациентите. Освен това се споменава и д-р Милко Тодоров във Враца, който получава положителни отзиви за работата си. Освен това се споменава и д-р Емилия Първанова-Петкова във Варна, която също получава положителни отзиви за своята работа.
-
Кои са препоръчителните стоматолози в Бургас?
-
Кои са някои от препоръчаните зъболекари в София?

, а не мога да ви опиша колко много ме беше страх. Изключително търпелив и внимателен доктор с професионално отношение. Така ме предразположи докато ме хване упойката, че забравих, че ме е страх... Отчитам това, че има значение и колко сложен е за вадене мъдреца, но и определено си има чалъм за цялата работа.
и да не е много скъп. Защото имам един много труден зъб, от който липсва 2/3 и пломбите, често ми падат и мисля да пробвам да ида при друг стоматолог (не искам коронка на зъба, много съм млада за толкова коронки, защото не е само той).
Разглеждала съм цените на денталния център, в който е зъболекарката на сина ми, и са по-високи от тези на д-р Джилянов. Не ме разбирайте грешно, не горя от желание да се разделям така с тези пари, защото никак не са ми високи доходите, но когато човек има нужда от помощ за здравето си е много важно да има на кого да разчита. И от тази гледна точка, с удоволствие ги оставям точно на него, защото досега не ме е подвел, пу-пу да не го урочасам. Имах случай даже, в който аз бях убедена, че трябва да отворим един зъб, а д-р Джилянов само ми даде паста с която да се мия -оказа се чувствителен зъб и наистина така ми мина за няколко дни. А можеше да го отвори без да има причина - само да ми вземе парите, все пак аз бях тази дето настояваше това.
Сега, след като обясни, забелязах, че в списъка ти са само жени. Успех