Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 557 593
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте! Моля препоръчайте ми в Пловдив детски стоматолог, който работи с лазер. Детето ми е на три годинки и му откриха два кариеса. Стоматолога препоръча с упойка, но разбрах за лазерните машинки и се чудя къде да отидем. Искам детето да не се стресира и наплаши от първия път, а да ходи с желание на зъболекар. С търсачката ми излиза, че има в Медикус алфа и Лазер дент. Знаете ли и други? Моля, споделете от кой сте доволни? Благодаря предварително!

# 541
Искам да похваля д-р Георги Илчов, който е прекрасен специалист и се отзовава дори в неделя. Днес се наложи да го привикаме по спешност, един колега го болеше зъб и д-р Илчов ни прие, въпреки че не работи в неделя! Прекрасен човек! Възхитен съм!

# 542
Здравейте,
някакво мнение за Медико-дентален център Естетика? д-р. Веселина Богданова.
Предстои слагане на шини на дъщерята и са обявили цени на мъжа ми, които ми се струват подозрително ниски-150лв. на шина, най-вероятно е без прегледите, защото са му казали да се подготви за често ходене.
Аз се бях насочила към д-р. http://www.anastasvasilev.com/, цялостно лечение за 800лв.

Всякаква информация ще ми е от полза.

# 543
Бях при д-р Димчев, именно от вас разбрах за него, внимателен е, почисти ми дълбок кариес и утре слагаме пломба, никаква болка нямам, имаше чувствителност по време на чистенето, мо щом го изтърпях без упойка, пак добре, доволна съм, а така се бях наплашила..

# 544
Препоръчайте ми някой добър зъболекар в София , искам да си избеля зъбите ( с шини и гел ) , а не знам при кого да ида  ooooh! Hug

# 545
Доктор Мария Лалева, София, Красна поляна.
При нея сме вече 12 г., каквото е направила не е мръднало. И е много внимателна!
За детето (което е адски страхливо) също не сме търсили детски стоматолог, направо при нея, вече е с 3 пломби и 2 извадени млечни Simple Smile
Братовчед ми, който беше стигнал до разпадане не зъбите, направо с фобия от зъболекари, ходи без страх при нея  Laughing
Не работи със Здравната каса, но цените й са много прилични.

# 546
Здравейте, можете ли да препоръчате добър зъболекар, който да работи с качествени материали в София, централен и южни райони, след като многократно се опитвах да си запазя час за д - р Димов ( при когото съм ходила преди години) , но за съжаление не записват от няколко месеца. Жената, работеща на рецепция всеки път се опитва да ми пробутва часове за други зъболекари и да ми обяснява, че д - р Димов е зает. След като днес ме нахока и дори си позволи да ми затвори телефона ( почувствах се едва ли не като натрапник затова, че държа точно при него, а не при тези, които тя всеки път иска да ме запише)   категорично се отказвам да се занимавам повече с лицето, записващо часове в този МЦ.Предполагам, че искат да уплътнят времето на другите специалисти и не уважават личния избор на пациента ( клиента) .

# 547
  • Бургас
Да препоръчам и аз последния зъболекар, при когото ходих- Стоян Карауланов, Бургас.

Преди 3 седмици ми извади ретиниран мъдрец преди да усетя, че изобщо е почнала същинската работа. Има златни ръце, отлично оборудване, много качествени материали и самият той е изключително ведър човек. Най-накрая мисля, че намерих моя зъболекар Simple Smile Днес и мъжът ми ходи при него и също е очарован.

# 548
  • София
Д-р Казакова София,супер отношение,изслушваща и даваща съвети за цялата уста,а не само за зъба с проблем.И пломбите и короните които ми направи са уникални.За мен е лекар работещ с кеф,а аз с кеф и дадох парите си Simple Smile)))

# 549
Д-р Илчов от Благоевград избави от мъката моя приятелка, която е от Сф и гостува на семейството ми за празниците. От 3 декември тя ходи при 4ма зъболекари в Сф и й лекували 5ти горен зъб, а се оказа, че е с пулпит на 4тия. Д-р Илчов я прегледа на 2ри януари, защото беше с непрестанни болки, въпреки че не работеше. Аз и цялото ми семейство сме възхитени! Този човек има златни ръце!

# 550
Здравейте!
Искам да похваля стоматолога си, който днес ми извади мъдрец точно за 2 минути:) По време на ваденето не усещах нищо, даже и след като ме пусна упойката не усещах болка, а само леко напрежение. Златни ръце! Името му е Д-р Георги Габровски. Клиниката му се намира близо до болница Пирогов в София.

# 551
Браво на Гошо Габровски тогава Simple Smile

# 552
Уникално полезна тема!
От скоро съм в София и скоро ще трябва да ходя на зъболекар Simple Smile

# 553
  • София
Не мога да не похваля д-р Зорница Кодрова.
Зъболекарският кабинет се намира в София, кв. Лагера, зад бл. 44
Може ли телефон на д-р Кодрова и дали работи със здравна каса?

# 554
Здравейте! Препоръчайте зъболекар от Варна, който прави пломби с упойки. До момента все съм попадала на едни.... Сега пак имам проблем - с долен ляв седми зъб. Още не ме боли, но си има дупка и рано или късно ще изпищя. А ужасно ме е страх....направо полудявам при мисълта за зъболекар.

Общи условия

Активация на акаунт