Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 566 393
  • 1 004
  •   2
Отговори
# 630
Точно така, цената не е важна. Важен е качествения материал и качествено свършената работа. От опит го знам, и съм си патила, за това, че съм гледала цената, поради липса на финанси разбира се.

# 631
  • София
Имам един малко наивен може би въпрос. Grinning Ако съм осигурена, мога ли да отида при когото си поискам зъболекар, работещ с НЗОК? Или е на принципа на личните лекари и се вписва в здравната книжка един човек и можеш да ходиш само при него. Простете невежеството, отдавна не съм ходила. bouquet

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 23:05 от The Catcher in the Rye

# 632
  • София
Можеш, носи си здравната книжка.

# 633
  • София
Мерси, ще прочета темата значи, за да си избера.

# 634
Имам един малко наивен може би въпрос. Grinning Ако съм осигурена, мога ли да отида при когото си поискам зъболекар, работещ с НЗОК? Или е на принципа на личните лекари и се вписва в здравната книжка един човек и можеш да ходиш само при него. Простете невежеството, отдавна не съм ходила. bouquet
Можеш да отидеш при когото си пожелаеш и да смени зъболекаря, когато поискаш. Винаги носи здравната книжка, за да минеш по ЗК.
В кой град си търсиш стоматолог?

# 635
  • София
София Simple Smile
За кариеси, нямам нещо друго кой знае колко сложно, но при стоматоложката, която посещавах досега години наред, много бързо ми се изтъркват пломбите (фотополимер) и през 3-4г ги прави. Не знам, може и да е нормална амортизация, но майка ми с други срокове ми се хвали.

# 636
Не знам колко е нормалния срок на годност. Но аз имам пломби на по 15г, които не са се изтъркали и не са за смяна - поне така казват зъболекарите. Пък и аз нямам проблеми с тези зъби.

# 637
Здравейте!
  Искам да попитам за добър стоматолог в кв.Младост3-4 ,София.
Сегашният ми стоматолог е много добър,но вечно няма часове и си пуска по 2 месеца отпуски...
Сега имам нужда от зъболекар и той отново е отпуска до септември месец...
Таааа,ако някой знае добър зъболекар в този район,нека сподели Simple Smile
Цената,която взима,няма значение,но е хубаво да работи със здравна каса.

# 638
Аз ходих при д-р Иванов май беше, в Младост 3, но е доста търсен зъболекар и програмата му е доста натоварена. Вместо да довършим един зъб за седмица (примерно, посещения в понеделник - сряда - петък),  го довършихме за 3 седмици и малко - по посещение на седмица. Иначе цените му са добри, но не ми е приятно да стоя толкова време с временни пломби в устата. И така, май ще се отказвам от услугите му. Иначе е голям симпатяга Grinning

Мисля да пробвам един Андрей Сотиров, с кабинет в поликлиниката. Ще ида за смяна на плобма, да видим дали ще си паснем. Нещо не си спомням обаче машинките му дали бяха нови или по-стари.  newsm78 Че ходих на едно място, където имам чувствтото, че всичко беше на 20 години минимум.

Аз пък да попитам за препоръка за вадене на мъдрец, ако може да препоръчате някого.

# 639
  • София

Аз пък да попитам за препоръка за вадене на мъдрец, ако може да препоръчате някого.
Д-р Петя Цолова, хирург-стоматолог в Обелската поликлиника. Не ми е въобще удобна като местоположение, но гарантирам как си върши работата.  Преди години сряза и  късия  френулум на дъщеря ми, а  диастемата, която имаше заради него, е отдавна история.. Бърза, прецизна, наглед малко серт, но си я бива Simple Smile

# 640
Благодаря ти, Русалке  Hug

# 641
Здравейте ,още едно хубаво мнение за стоматолог Д-р Николай Францов момчето е много старателно и внимателно оправи и двете грешки на предишния  д-р./Два възпалени и запълнени канала /. Препоръчвам го най отговорно.Ако някой от Дружба има нужда адреса е бл:18.

# 642
  • Бургас
За Бургас препоръчвам с две ръце доктор Александър Партенов-изключителен професионалист! Млад и четящ, в крак с най-новите достижения в стоматологията, внимателен, отзивчив, предлага най-доброто за пациента, а не най-изгодното за него. Попаднах при него след 2 години лутане, в които се бях консултирала с няколко различни специалисти от Бургас и Варна. Според всички тях, положението на зъбите ми беше ужасно, лечението трябваше да продължи около година и половина, за цената направо не искам да си спомням, а един от тях каза, че въобще не се наема. Доктор Александър Партенов само за няколко месеца, и на съвсем нормална цена, реши проблема ми и сега имам чисто нови зъби Smiley Телефонът му е: 0888 542 255, работи със ЗК.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 10:08 от rosi1972

# 643
За Бургас препоръчвам с две ръце доктор Александър Партенов-изключителен професионалист! Млад и четящ, в крак с най-новите достижения в стоматологията, внимателен, отзивчив, предлага най-доброто за пациента, а не най-изгодното за него. Попаднах при него след 2 години лутане, в които се бях консултирала с няколко различни специалисти от Бургас и Варна. Според всички тях, положението на зъбите ми беше ужасно, лечението трябваше да продължи около година и половина, за цената направо не искам да си спомням, а един от тях каза, че въобще не се наема. Доктор Александър Партенов само за няколко месеца, и на съвсем нормална цена, реши проблема ми и сега имам чисто нови зъби Smiley Телефонът му е: 0888 542 255, работи със ЗК.

Абсолютно споделям вашето мнение , за д-р Партенов отличен стоматолог!

# 644
Моля да ми препоръчате стоматолог за вадене на непораснал мъдрец, легнал, който създава проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт