Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 566 412
  • 1 004
  •   3
Отговори
# 735
  • София-в сърцата на моите деца
Препоръчвам ви Д-р Радослав Ралев,защото той е страхотен професионалист,много усмихнат и любезен,обяснява всичко подробно и работата му е безупречна!
Къде се намира?

# 736
Ж.к Изток,ул Райко Алексиев №4
Препоръчвам ви Д-р Радослав Ралев,защото той е страхотен професионалист,много усмихнат и любезен,обяснява всичко подробно и работата му е безупречна!
Къде се намира?

# 737
  • Sofia
Моля за мнения за д-р Велина Чанкова, Медстом София - лечение на умъртвен зъб, запълване на канали, грануломи? Благодаря

# 738
Привет,

Някой има ли координатите на зъболекарката Десислава Илиева?

# 739
  • Sofia
Здравейте,
Август установих, че при умъртвяване на зъб миналото лято са ми направили голяма беля - счупено парче инструмент в единия канал, не добре запълнени канали и съответно са се развили грануломи. Последния месец в столична клиника се опитваха (5-6 ходения имах) да извадят инструмента, но все не успяваха. В крайна сметка в петък при дъвчене зъбът се "сцепи" и прецениха, че трябва да се извади - 6ти долен зъб.
От тук нататък съм изправена пред дилемата дали да слагам имплант или да правя мост (на 36г съм, имам доста пломби по зъбите, всяка година изникват нови, но други умъртвени зъби нямах до момента). Засега събирам мнения и + / - за двата варианта. В онази клиника предполагам, че ще ми предложат имплант. Засега може би клоня към мост, но още не съм решила 100%. Проблемът е, че 7я зъб (за който би трябвало да се захване моста) има голяма пломба, сега казаха, че има дълбок кариес и дори може да се наложи умъртвяване (от което вече изпитвам ужас да не стане пак беля с инстурменти, запълване на канали и тн). Съответно ако избера мост, лекарят ще трябва първо да оправи качествено 7я зъб и после моста.
Моля да споделите мнения за двата вариант и евентуално добри специалисти.
Благодаря!

# 740
  • Sofiq
Ако имаш възможност за имплант хич не го мисли. Моста първо е остаряла технология, второ трябва да ти се изпилят съседните два зъба, което е травмиращо и за теб и за тях. Поставянето на самия имплант не е болка за умиране, нито боли нито нищо. Минуса е само цената и че известно време ще стоиш без зъб, докато се захване импланта, а плюсовете са много повече. На практика става като истински зъб, запазва се костта отдолу и не се травмират съседните зъби.

# 741
Лошото е, че импланта има живот 15-20 години и след това не може да се постави на негово място нов Sad

# 742
  • Sofiq
Лошото е, че импланта има живот 15-20 години и след това не може да се постави на негово място нов Sad

Не съм зъболекар, но знам че с добра устна хигиена първо може живота на импланта значително да се удължи, второ кост се присажда също, отделно след 20 години вероятно ще има коренно различни методи на зъбно протезиране, може тогава тепърва да се захване за друго място и ако се наложи тогава да е мост. Отделно след 20 години няма да ти порастнат нови зъби, за да оправят сегашното инвазивното поставяне на мост.

# 743
За Варна - Елена Захариева , ул.Козлодуй 14 (до Планет)
Изключително мила и много добър специалист!

# 744
Здравейте. Моля препоръчайте ми добър стоматолог в квартал Красна поляна.

# 745
  • София-в сърцата на моите деца
Аз съм много доволна от нашата зъболекарка в Медицинският център в ж.к."Слатина"". След като минах през 2 клиники и два два стоматолога с препоръка, че нищо не може да се направи освен импланти, жената ми укрепи зъбите с фибровлакно. Дано изкарат по-дълго.

# 746
Здравейте! Може ли да ми препоръчате най добрия естетичен стоматолог, който може и да ми смени някоя друга пломба, кариес... Колебая се за фасети или добра фотополимерна обвивка на предни 8 зъби, Горна челюст. Долу се нуждая само от избелване и 1-2 кариеса за оправяне. София!

# 747
  • София
Здравейте! Може ли да ми препоръчате най добрия естетичен стоматолог, който може и да ми смени някоя друга пломба, кариес... Колебая се за фасети или добра фотополимерна обвивка на предни 8 зъби, Горна челюст. Долу се нуждая само от избелване и 1-2 кариеса за оправяне. София!

Бих препоръчала д-р Иван Донков в 'Рай-Дент' в кв. Овча Купел.

# 748
Гайс Бадер за естетична усмивка.

# 749
Няма как да не похваля и аз  д-р Лидия Ситновска,  гр.София.
Страхотна е, много внимателена и не боли. Слага ти упойката, която също не е болезнена и забравяш за страх.
Бая поразии от "разбиращи" стоматолози оправи. Непрекъснато ходи на курсове и е в час с всичко ново.
Дано да съм бил полезен с тази информация.
Направих си снимката, която поиска и я оставих, за да я прегледа и да направи план за цялостно лечение на зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт