Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 566 403
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 825
Здравейте, бихте ли ми препоръчали внимателен зъболекар, чистещ добре зъбен камък? За София става въпрос и по възможност да не е 200лв и нагоре.
Аз препоръчвам д-р Иван Донков,работи в "Рай-Дент" в кв. Овча купел. Цената за зъбен камък е 80лв и е много старателен. Бих го препоръчала и за други процедури,благодарение на него имам страхотна усмивка.

Имате ли представа къде работи д-р Донков в момента?

# 826
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали внимателен зъболекар, чистещ добре зъбен камък? За София става въпрос и по възможност да не е 200лв и нагоре.
Аз препоръчвам д-р Иван Донков,работи в "Рай-Дент" в кв. Овча купел. Цената за зъбен камък е 80лв и е много старателен. Бих го препоръчала и за други процедури,благодарение на него имам страхотна усмивка.

Имате ли представа къде работи д-р Донков в момента?
Ео Дент в кв. Дианабад

# 827
Не знам дали е за тук въпросът ми, но понеже обсъждате и цени, искам да си "сверя часовника", защото ми предстоят доста пломби, а не бях ходила на зъболекар отдавна. .. Първият ми зъб за правене беше изпуснат и се наложи умъртвяване преди пломбата и всичко за този зъб ще ми излезе около 350 лв. (умъртвяване, запълване на канали и пломба) + 3 снимки 18блв общо. Кабинетът не е от модерните (с модерна апаратура и т н), но ми препоръчаха самата зъбплекарка. Другото, като поисках цена за останалите пломби, не ми даде фиксирана, а диапазон между 60 и 260 за пломба като тези са живи и без умъртвяване ... Не знам как да се ориентирам дали са нормални цените й или да търся друг, поне с по модерна апаратура за тези цени, но може да се окаже пък, че са ди нормални цените .... Така, че ще съм благодарна за коментарите ви. Живот и здраве след няколко месеца ще мога да споделя дали съм доволна и името й съответно.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 06:59 от teg

# 828
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не знам дали е за тук въпросът ми, но понеже обсъждате и цени, искам да си "сверя часовника", защото ми предстоят доста пломби, а не бях ходила на зъболекар отдавна. .. Първият ми зъб за правене беше изпуснат и се наложи умъртвяване преди пломбата и всичко за този зъб ще ми излезе около 350 лв. (умъртвяване, запълване на канали и пломба) + 3 снимки 18блв общо. Кабинетът не е от модерните (с модерна апаратура и т н), но ми препоръчаха самата зъбплекарка. Другото, като поисках цена за останалите пломби, не ми даде фиксирана, а диапазон между 60 и 260 за пломба като тези са живи и без умъртвяване ... Не знам как да се ориентирам дали са нормални цените й или да търся друг, поне с по модерна апаратура за тези цени, но може да се окаже пък, че са ди нормални цените .... Така, че ще съм благодарна за коментарите ви. Живот и здраве след няколко месеца ще мога да споделя дали съм доволна и името й съответно.

В ЕО-Дент съм плащала миналата година за полмба с фотополимер 80 лв, коронка - 250 лв.

# 829
За София - много съм доволна от д-р Стефанов в ж.к. Борово, ул „Подуево” №7. Дълги години отлагах лечението на зъбите ми заради  лоши спомени и мъчения  през ученическите ми години, докато не попаднах при него. Качествено и внимателно работещ специалист и много ведър и сърдечен човек, с подход към пациента.

# 830
Здравейте! Имате ли отзиви за клиника Воеви? Семеен приятел ми ги препоръча, аз се двоумя за Дучев и тях?

# 831
Здравейте,
Искам да ви помоля да ми препоръчате зъболекар в Пловдив, при когото да отида за премахване на зъбен камък, тъй като не съм от Пловдив и не знам при кой да отида.
Също ме интересува колко ще ми струва процедурата.
Благоевград ви предварително, дами.

# 832
  • София
Привет,

Аз също имам нужда от препоръка за направа на импланти, подмяна на мостове, доста пломби и оказа се и бруксизъм. Както е видно имам да походя по зъболекари стотина години.

Параметрите в които е питането ми:

- София, Център
- цялостно обслужване (затова търся клиника, от бруксизъм до импланти)
- приемливи цени (не търся най-евтиното, но и не желая да ми мажат ските)

Благодаря!

# 833
Просто да похваля доц. Деливерска.Вие си я знаете, че е виртуоз, но сега от личен опит гарантирам. Simple Smile

# 834
И аз да си похваля зъболекарката - д-р Анелия Боянова, 20-то ДКЦ.

# 835
  • гр. София
мнение за д-р Павловски, кабинета му се намира зад Галакси център (кв. Гео Милев, София) ? На моята и падна пломба, доктора й е казал, че трябва да бърка по каналите и да й вади нерв и й иска 250лв?

Подкрепям мнението за д-р Павловски. Не ходете при него. Кабинетът му се намира зад Галакси и много рядко е отворено.
И на мен ми прецака един зъб. Отидох за слагане на пломба, т.к. старата беше паднала. Той дълба, дълба с бормашинката и след това каза, че много надълбоко трябвало да се изчиства и ми проби пулпата. Корените ми били по-повърхностни...Искаше да се умъртвяват нервите.
Аз си тръгнах и отидох при друг стоматолог за второ мнение. Тя потвърди съмненията ми. Нарочно ми е прецакал зъба, за да може да получи повече пари за това. Плюс това новата зъболекарка ми каза, че нито нервите ми са по-повърхностни, нито той е дълбал където трябва с машинката, а в съседство. Тя се изуми от направеното от този човек!

# 836
  • София-в сърцата на моите деца
мнение за д-р Павловски, кабинета му се намира зад Галакси център (кв. Гео Милев, София) ? На моята и падна пломба, доктора й е казал, че трябва да бърка по каналите и да й вади нерв и й иска 250лв?

Подкрепям мнението за д-р Павловски. Не ходете при него. Кабинетът му се намира зад Галакси и много рядко е отворено.
И на мен ми прецака един зъб. Отидох за слагане на пломба, т.к. старата беше паднала. Той дълба, дълба с бормашинката и след това каза, че много надълбоко трябвало да се изчиства и ми проби пулпата. Корените ми били по-повърхностни...Искаше да се умъртвяват нервите.
Аз си тръгнах и отидох при друг стоматолог за второ мнение. Тя потвърди съмненията ми. Нарочно ми е прецакал зъба, за да може да получи повече пари за това. Плюс това новата зъболекарка ми каза, че нито нервите ми са по-повърхностни, нито той е дълбал където трябва с машинката, а в съседство. Тя се изуми от направеното от този човек!
Тази тема е да хвалим зъболекарите си. Има и черен списък. Моля да си прехвърлите мнението там

# 837
  • Перник
Здравейте!... Моля, бихте ли ми препоръчали добър стоматолог в Перник, работещ по време извънредното положение? Горещо съм благодарна предварително!...

# 838
Добър ден, търся добра дентална клника в Пловдив моля за препоръки

# 839
Привет,

Аз също имам нужда от препоръка за направа на импланти, подмяна на мостове, доста пломби и оказа се и бруксизъм. Както е видно имам да походя по зъболекари стотина години.

Параметрите в които е питането ми:

- София, Център
- цялостно обслужване (затова търся клиника, от бруксизъм до импланти)
- приемливи цени (не търся най-евтиното, но и не желая да ми мажат ските)

Благодаря!

Здравейте,

Намерихте ли добър зъболекар. И аз съм в търсене и бих се радвала ако сте намерили такъв и споделите.

Общи условия

Активация на акаунт