Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 555 845
  • 1 012
  •   3
Отговори
# 990
Препоръчвам д-р Елена Загорчева - София.
Работи много внимателно и пипа леко. Обяснява добре.

# 991
Да препоръчам и нашият детски ортодонт - д- р Величка Йотова- Младенова. В момента практикува в Студентска поликлиника в София - Орхидент, ет.4

# 992
Препоръчвам с две ръце д-р Пейман Пуян!!!
След търсене в Интернет за добър лицево челюстен хирург се спрях на него и не съжалявам!
Извърши екстракция на зъб с киста.
Изпитвах панически страх, като пристигнах в клиниката, но страховете ми за щастие не бяха оправдани!
Страхотен специалист и човек с отношение, прецизност и чувство за хумор.
Гарантира ми, че няма да усетя болка, по време на манипулациите и беше прав. Единствено при поставяне на упойката има болка, но нищо непоносимо, след това болка НЯМА!
Днес е седми ден от операцията, свалиха ми конците и всичко изглежда ок.
През този период, др. Пуян, се интересуваше за състоянието ми, държеше на обратната връзка.

# 993
Здравейте, бихте ли препоръчали стоматологична клиника или стоматолог, който е добър в поставянето на протези- не импланти. Майка ми е на 60 години и от 27- годишна е с протези. През годините й се наложи да извади още няколко зъба и реално сега й останаха три - четири, но напоследък започна да й се подуват и венците. Предполагаме е време за нови протези, но неслучваме на правилният стоматолог в София.

# 994
Ще следя темата и аз. Предстои ми смяна на мостове и още се чудя къде да отида. Предишната ми зъболекарка се пенсионира и сега търся друго място.
На мен ми предстои същото. Успяхте ли да намерите зъболекар?

# 995
  • София /Абсурдистан
Още не.

# 996
Някакви мнения за Гайс или А клиниката на Ванко 1 във Варна?

# 997
  • София
Някакви мнения за Гайс или А клиниката на Ванко 1 във Варна?
Вие ако сте зъболекар, и сте добър и със самочувстие ще работите ли за Ванко 1?
Да ви одобрява отпуските, като имате проблем във работата той да ви е опора и да разчитате на него?
На вас какво допада там?

# 998
Включвам се с моят стоматолог за София. Д-р Хръдличка - млад, наскоро отвори своя практика на ул. Нишава №50, преди работеше под наем при друг специалист, откъдето попаднах на него. Търпелив, обяснява всичко, голям професионалист.

# 999
Когато предния път написах, че човекът, който хвали съответния доктор, се е регистрирал същия ден, а в този случай преди по-малко от 24 часа, ме изтриха. За мен не е нормално, защото е реклама, но очаквам да ме изтрият пак Simple Smile

# 1 000
  • Варна
За мен е много относително това, че сега съм доволна..а после?

Много доволна бях от лекарка във Варна-млада, внимателна /имам безумен страх/, обяснява.
Направи ми ги, не болеше, всичко наред. След година започна да се обажда единия-според нея и снимката няма проблем.Отивам при друг-гледа снимката, маха короната и ми показва. А тя залепена само в единия ъгъл, другия влиза храна, гние , съотв.изваден зъб.
Втора двойка зъби, след време венеца подут, става двоен-тя маже с лекарство и прави дренажи. Според нея проблем няма. Отивам при др.Таргова-парадонтолог. Маха двойната корона и стои в ступор. Дебела, груба,все едно 3годишно е мазало с пластелин вътре, та втора година го лекувам и него.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 12:55 от Mwpo

# 1 001
Здравейте, имам нужда от поставяне на зъбен имплант и кост. Някой може ли да ми препоръча дентална клиника / лекар в София? Спряла съм се на клиника Коцилкови. Дали някой може да сподели опит/ мнение за тях ?

# 1 002
Здравейте, имам нужда от поставяне на зъбен имплант и кост. Някой може ли да ми препоръча дентална клиника / лекар в София? Спряла съм се на клиника Коцилкови. Дали някой може да сподели опит/ мнение за тях ?
Препоръчвам с десет ръце доктор Кристиян Иванов Монев, клиника "НАТУРАДЕНТ"!
Той не е обикновен лицево - челюстен хирург, а истински алхимик, превръщащ желанията на пациента в реалност, дори когато всички други лекари от реномирани клиники, вкл. доценти, са отказвали интервенция!
В моя случай ставаше дума за екстракция на поне осем импланта / имах общо десет! /.
Всички клатеха глава и отказваха, с изключние на двама, които поеха ангажимент, но твърдяха, че премахването ще е изключително инвазивно и доста опасно при някои импланти, намиращи се непосредствено до синусите....
Д - р Монев извърши екстракцията със специален инструмент чрез отвиване, при което дори не се налагаше локална анестезия!
За мен той е най - добрият от всички добри лицево - челюстни хирурзи!
Жив, здрав и щастлив да е, заедно с цялото си семейство и близки!!!!

# 1 003
д-р Катерина Хаджипетрова на ул. Иларион Макариополски за Пловдив! Страхотен лекар и човек. Лекувах няколко зъба с кариес при нея и имам една коронка. Останах изключително доволна.

# 1 004
Някой може ли да препоръча добър стоматолог в София близо до кв.Сердика, Зона Б5, Б18 или в близост до тези квартали ?

Общи условия

Активация на акаунт