Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 555 822
  • 1 012
  •   1
Отговори
# 1 005
Може да ми препоръчате изпробван от вас стоматолог за изработване на качествен мост, обхващащ общо 3 зъба. Само един зъб е липсващ.
Но да работи в Младост 3 или Младост 4.

# 1 006
Здравейте, имам нужда от поставяне на зъбен имплант и кост. Някой може ли да ми препоръча дентална клиника / лекар в София? Спряла съм се на клиника Коцилкови. Дали някой може да сподели опит/ мнение за тях ?
Препоръчвам с десет ръце доктор Кристиян Иванов Монев, клиника "НАТУРАДЕНТ"!
Той не е обикновен лицево - челюстен хирург, а истински алхимик, превръщащ желанията на пациента в реалност, дори когато всички други лекари от реномирани клиники, вкл. доценти, са отказвали интервенция!
В моя случай ставаше дума за екстракция на поне осем импланта / имах общо десет! /.
Всички клатеха глава и отказваха, с изключние на двама, които поеха ангажимент, но твърдяха, че премахването ще е изключително инвазивно и доста опасно при някои импланти, намиращи се непосредствено до синусите....
Д - р Монев извърши екстракцията със специален инструмент чрез отвиване, при което дори не се налагаше локална анестезия!
За мен той е най - добрият от всички добри лицево - челюстни хирурзи!
Жив, здрав и щастлив да е, заедно с цялото си семейство и близки!!!!

И вие ли сте платено лице? Точно този д-р Кристиян Монев ми направи такива проблеми след операция на киста ( гранулом) че после ми трябваха още 2 зъболекаря, за да му оправят бъкиите. Да не говорим ,че и ме режеше, докато упойката беше изтекла, аз махам, опитвам се да му кажа да спря, болката беше ужасна, той вика още малко и свършвам. Операция на живо, без упойка? Ако него така го режат дали ще му хареса???

# 1 007
  • гр. София
Здравейте, имам нужда от поставяне на зъбен имплант и кост. Някой може ли да ми препоръча дентална клиника / лекар в София? Спряла съм се на клиника Коцилкови. Дали някой може да сподели опит/ мнение за тях ?
Лейди аз поставях моя при др Даниел Марков в ДМКлиник. Повече от година вече мина нямам никакви проблеми. Той ми поставя и допълнителна кост, щото бях малко изтървала момента и стигнах почти до силен стадии на парадонтоза. Пак при него вадих ретиниран зъб

Иначе за да съм полезна, че бях в страшна чуденка с огромни проблеми - моят стоматолог ДР Захари Симов - толкова безброй проблеми ми реши, и толкова промени усмивката ми, че нямам думи да престана да го хваля... / гингивит/ парадонтоза, кариеси, полпити, два умъртвени почти кафеви предни зъба, които избели, коронка.... /

# 1 008
Здравейте, моля, препоръчайте стоматолог във Варна, който е добър в ендодонтията/коренови лечения.
Благодаря! 🤗

# 1 009
Най - най - добрият, мил, отзивчив истински професионалист без грешка за мен е д-р Мариета Дочева - гр. София.

# 1 010
Препоръчвам д-р Атанас Пастармаджиев, клиника FUTURE DENTAL, гр. София
кв. Кръстова вода, ул. ген. Иван Колев №14.
Нося брекети от 4 години, поради проблем с един зъб, но благодарение на професионализма на доктора и неговия екип, проблемът се разреши. Предстои ми сваляне на брекетите след месец.

Това е най-добрият ортодонт, направи чудо с моята усмивка!

Уверете се сами като си запазите час за преглед във FUTURE DENTAL.

# 1 011
Препоръчвам с десет ръце доктор Кристиян Иванов Монев, клиника "НАТУРАДЕНТ"!
Той не е обикновен лицево - челюстен хирург, а истински алхимик, превръщащ желанията на пациента в реалност, дори когато всички други лекари от реномирани клиники, вкл. доценти, са отказвали интервенция!
В моя случай ставаше дума за екстракция на поне осем импланта / имах общо десет! /.
Всички клатеха глава и отказваха, с изключние на двама, които поеха ангажимент, но твърдяха, че премахването ще е изключително инвазивно и доста опасно при някои импланти, намиращи се непосредствено до синусите....
Д - р Монев извърши екстракцията със специален инструмент чрез отвиване, при което дори не се налагаше локална анестезия!
За мен той е най - добрият от всички добри лицево - челюстни хирурзи!
Жив, здрав и щастлив да е, заедно с цялото си семейство и близки!!!!

Това ChatGPT ли ти го написа?

# 1 012
Какво мислите за др Ситновска

Общи условия

Активация на акаунт