ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 217
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Moni и ние не спим по цели нощи, така че и аз го взимам Simple Smile, то дали едно или 2 неспящи няма да е голяма разликата Simple Smile

# 106
"Я ела да те хвана за дупето" - той.  Shocked Joy

rotfImbo

Мони, освен да си лягаш по-рано, не знам...

# 107
  • Germany
Лелеее, колко желаещи Simple Smile Още не го давам, ще изчакам 1-2 месеца и го пускам на търг Simple Smile.
gmarinova, лягам си най късно в 22,00 да го гушкам, че иначе е ад, но при това мрънкане и търкаляне из леглото по цяла нощ, почти не успявам да спя...

# 108
При нас Дентокинд малко облекчи реването нощем. Ники е с 9 зъба и 10ти на път.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 14:37 от Алиена

# 109
Joy
Грети, благодаря че попита, преборихме я тази пуста пневмония ама още не бе свършил АБ и лепна херпангина  ooooh!
Цял месец ми разката играта, но да чукам на дърво вече е добре, сега пие витамини за да подсилим организма преди ваксимата МПР.

Мони, аз така спя вече цяла година и месец, на моменти откачам и се изнервям и крещя като истеричка  Tired

# 110
  Мони,и ние сме в отбора на НЕспящите Tired Вече нямам сили да се ядосвам,приемам мъжки изпитанията и най-вече обичайния маратон от 1 до 5 сутринта  ooooh! Не си задавам сложни въпроси и не поставям под съмнение "качеството" на грижите,които полагам,както правех в началото  newsm78 .
    Проблемът ще бъде голям когато тръгна на работа,а този момент не е далече - 15 септември  ooooh! Тогава ще се разхождам с червени очи като заварчик  Crazy
   Спрямо Йоана на този етап имам два приоритета- №1-да е здрава и №2 да яде.Всичко останало ще го понеса,някак.На моменти преумората,недоспиването и периодичните истерии на отрочето ми забъркват коктейл Молотов   #Cussing out,но нали само майчината любов е безкрайна.....  Heart Eyes

# 111
MAMA LEILA, Нели, Мони, пробвали ли сте да спите в друга стая? Дали вие ще изтерясвате нон-стоп или те ще пореват 2 нощи... мисля, че си струва да се опита. Дано да са зъби и да отминат!

# 112
  • Пловдив
Марина малко преди да навърши годинка беше започнала да спи много хубаво и по цяла нощ. Но от скоро като я започнаха тези 4 кътника наведнъж и също спеше много неспокойно през нощта. Но поне спеше-макар и постоянно да се въртеше и аз да ставах по няколко пъти да я люшкам. И през деня си беше намалила съня на 1 час. Но сега като избиха 3 кътника и четвъртия прозира нещата се подобриха-и през нощта спи добре и през деня вече си спи по 2 часа /пу-пу/ Така, че момичета не се отчайвайте. Може както Алиена е писала да мажете с нещо и да пробвате дали ще има резултат.
Две вечери подред обаче бълнува-говори си и аз ставам мисля, че се е събудила а тя си спи. Първата вечер викаше тати, а снощи мама  Grinning

Това е от нас. Аз отивам да постегна малко багаж, че утре пътуваме за Карлово. Нямам търпени.
Лека седмица на всички и здрави и спящи деца!

# 113
  • Плевен
Привет, привет!

Честит празник на днешните ни рожденнички!  Hug

Искам да се извиня на Мама Лейла, че пропуснах рождения и ден  Blush Теди, точно тогава заминахме скорострелно на караваната и пропуснах да те поздравя! А ти винаги правиш най-хубавите и най-милите пожелания  Hug Пожелавам ти просто живота ти да е прекрасен!   bouquet

Полито,  Joy Страшен диалог, много ме разсмя. Представям си щом на тази възраст това си говоря,, какво ли ще е когато са на 10, на 15 и на 20 г.  Laughing

Момичетата с неспящите деца - много ми е жал за вас. Аз си реших проблема със спирането на кърменето и точно 2 нощи малко рев и разнасяне от тати и вече от месеци си спя като бял човек, по цяла нощ и без събуждания  Laughing Е, понякога малко мъркане заради зъбче не го броя  Wink

Днес поставиха на Преси ваксината, не гъкна, на мама геройчето  Heart Eyes Лекарката ме уби като ми каза, че момченце, с което предния път стояхме заедно 1 час и си говорихме с майка му в чакалнята, е донесло морбили от София. Те тъкмо бяха излязли от болницата, но тя днес ме успокои, че тогава вече не бил опасен  Crazy Каза ми също, че следващия път ще му бият на Преси  Пентаксим, а ние първите 3 пъти слагахме Инфанрикс. Аз защо си мислех, че с каквато си започнал такава трябва да е взички пъти  newsm78

Вани, да , така каза, а аз мислех, че ние сме заварено положение и не ни лови новите по ЗК

А, и нее мога да не се похваля: Днес е паметен ден за мен: След 7 или 8-кратно ходене до КАТ и виждайки опашката - отказване да чакам, днес, най-накрая, след 2 часа чакане, и после след още 3 часа размотаване из Плевен и пак посещаване на КАТ, най-накрая имах невероятния шанс, късмет, право, привилегия и прочие, да си подам документи за подновяване на изтеклата ми преди 1.5 години книжка (а колко смело си карам с нея  Blush Crazy)
хайде поздрави от нас и да спите  Hug

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 23:13 от anyto

# 114
Mоето е неспящо от 5 месечно, а за оставяне в стаята и дума не може да става Stop-или комшиите ще ме гръмнат #2gunfire или ще се срути блока, в тати също пищи и няма как да ми е от полза Mr. Green Crazy, налични зъби - 5, остават цели 15 броя и не ми се мисли с тая скорост докога ще продължи всичко... ooooh! От мазане и хапченца - ефект нула и под нула. Последното й изпълнение беше да хукне след мен през нощта пищейки да ме преследва чак до тоалетната #Crazy/вече усеща като излизам от стаята и не смея нощем и до там да отида/ и то едва час и нещо след последното сукане. ooooh!
Мони така, че и на мен можеш да подариш твоя юнак Wink, не ми се вярва да надвика момата, че то нейното не е рев, а врещене и пищене. А най-хубавия коктейл ми забърква тъкмо като съм успяла блажено да заспя измежду буденията й и лая на кучешките глутници навън #Cussing out и изведнъж и тя да нададе вой с всички сили. SickАко се случи да спя без прекъсване 3-4 часа, направо се чувствам преродена. Mr. Green Ама няма как ще стискаме зъби и ще търпим, ех, да продаваха някъде железни нерви...... или копче за сън......мечти, мечти....

Ани, аз също мисля, че с каквато си започнал такава трябва да е всички пъти, да не би да е казала така, за да не си купувате пак Инфанрикс, а да ползвате Пентаксима по ЗК newsm78
Честито и от мен на мама Лейла и на днешните рожденнички! И безревова нощ на мамите!

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 23:16 от vanny_

# 115
Ще се побъркам! CrazyНавън има къна(последна вечер на булката в къщата и).Оркестър е  ужасен,свирят предимно кючеци  и тук таме някое хорце.Това е по зле и от безсънните нощи с Алиджан,те поне се понасят.Не знам как ще издържа до сутринта Crazy.Моля се само след сватбата да няма още музика,че нищо чудно съседите и 3-дни да продължат със забавата.Е от мен лека на всички! Hug

# 116
Senayde съчувствам ти Tired, аз така наскоро се побърках от едно куче като ходихме на село, тичаше из улиците, спира точно пред къщата, започва да лае, после пак тича, тъкмо задремеш и хоп пак всичко отначало #2gunfire, чак си слагах тапи в ушите... ooooh! Собствениците го отвързвали нощем, за да не лае в техния двор. #Crazy

# 117
  • София
Съчуваствам на всички мами с безсънни нощи. Аз не мога да се оплача за момента и от двете ми деца. Габи имаше кошмарно зъбоникнене и е изпила доста Панадол(ако друго не им действа, давайте него), но мен пък спасяваше точно кърменето. Бях свикнала да си търси и по 10 пъти на нощ и си се наспивах и нито е ревала, нито сме се разнасяли. Естествено е спала при мен и действахме в просъница. Марти пък добре се повлиява от хомеопатията и да не чуе дявола, рядко се буди повече от два пъти.
Грета, то едва ли е от глезотия тоя рев и ще стане много по-зле, ако я няма мама да го успокои детето. Аз знам, какво е да те мъчи зъб и не ми се мисли на тях какво им е.

# 118
Грета, то едва ли е от глезотия тоя рев и ще стане много по-зле, ако я няма мама да го успокои детето. Аз знам, какво е да те мъчи зъб и не ми се мисли на тях какво им е.

Знам, че не е от глезотия, ама ако ходиш като парцал по цял ден, и се нервиш на всичко, и се карате с мъжа, не си струва... особено ако е продължително. Спането на общо легло ми се вижда най-приятно, стига да иска детето. Гледах, че има такава тема в общия форум.

Петър имаше такива периоди, но аз гледах да се наспя, когато сваря, дори си налагах да остана да спя с него през деня. Сега се буди по едно и също време, но знам, че ще премине, наспивам се, добре ми е. Ако е нон-стоп, не знам.... и ако ходя на работа, още по-зле. Пък ако има и още едно бебе, направо  Rolling Eyes В края на краищата, кучето скача според тоягата  Mr. Green

А има ли татковци, които стават нощем?

Сенайде, още ли ги има тези сватби, като едно време в махалата, все едно всички са длъжни да са свидетели  Crossing Arms

# 119
  • София
Ани, знаех, че съм го виждала това някъде. Аз нали съм изчела форума за тия ваксини... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339447.0   Обаче да ти кажа честно хич не ми се вижда логичен отговора на докторката.  Какво от това, че не е ваксинирано преди това ще изгради някакъв имунитет  и срещу хемофилус все пак...

Мони спи по цяла нощ от много малка, но от ваксината насам в 2.30 става. Казвам и да легне и ляга и заспива  Mr. Green Баща и ако ще и сватбата на комшиите на Сенайде да свири отвън няма да помръдне. Като беше по-малка Мо ставаше.
Петя, може ли да ми пишеш ако искаш и на лични как с хомеопатия си преборила херпес  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт