Отговори
# 210
Продължаваме да се молим и дано има хубави новинки днес в 13ч.  Praynig

# 211
Привет на всички!
Димяни, дай си малко почивка и спокойствие (знам, че е трудно предвид обстоятелствата, ама...), вярвам че всичко ще е наред с принцеските и продължавам да се  Praynig Praynig Praynig    Hug
Сутринта давах пак кръв и урина, в сряда ще си взема резултатите, дано всичко е наред  Praynig Искам да ви питам днес за пръв път след взимана на кръв ми изтръпна ръката, на някой случвало ли му се е и имате ли представа от какво може да се получи?
Успех на всички в днешния ден и дано успеете да намерите хладинка!  newsm51
Аз продължавам с работата, а кабинета ми е със западно изложение и направо не ми се мисли за следобяда....  ooooh! ooooh! ooooh!

# 212
  • Sofia
Добро утро, аз ставам чак сега  Grinning
Благодаря на мама Смехорана за закуската  Hug, моята мюсли-торта стана супер и специално за веси-барбалеси давам рецептата:
1 пакет бисквити закуска
1 кисело мляко на баба-кафяво или друго но с по-висока масленост
мюсли-аз купих на Нестле с тропически плодове, може и друго, но ако има повече сушени плодове вътре е по-вкусно
1-2 вида сезонни плодове-аз взех ягоди и боровинки, но може банан, киви, малини или др.
В тавичка подредих 1 ред бисквити, отгоре покрих с кис мляко, имайте предвид че бисквитите доста добре го попиха така че смело. След това сложих нарязани на филийки ягодки в края, а в средата боровинки. след това поръсих с един обилен слой от мюслито и отгоре намазах пак с кисело мляко. После още 1 ред бисквити и те мойте свършиха, после пак кис мляко, плодове и поръсих обилно с мюсли.
Тортата престоя цяла нощ в хладилника и на сутринта обрах овации  bowuu, много е елементарна, а е лека и дори диетична, предполагам че може да се направи и с някакви диетични бисквити  Thinking
Някои да ми прати паролка за албумчето да сложа една снимка
ще пробвам по-нататък и шок. сладкиш, но както писах сега се преместваме и просто все още набавям някои от съдовете. Така например ми трябват хубави, но не мн съкъпи кутии за брашно, захар и т.н. ако някои може да ми даде идея   bouquet
Стискам палчета на Веси Митева-дано всичко мине дсобре днес  Peace
Аз ще ходя по-късно на преглед и ми е малко напрегнато ще пиша пак после  Hug
Моля, се за Димяни и малките принцески  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 11:47 от *Ani_J*

# 213
Димяни, миличка всичко ще се оправи! Много сили от нас и ако можеш пиши по-късно днес Hug

Олето, точно тази е марката!!! Била много добра! има ги в Бг нали?
Ради, ти къде си се покрила!?
Веси, успех днес!  Hug
Ani_J*, стискаме палци!

Как са отпускарките?  Mr. Green

Искам да питам софийските мами - от кой магазин сте доволни за бебешки стоки, имам превдид да е хубаво зареден от към колички, аксесоари, бельо, дрешки. Мисълта ми е, че няма д аимам супер много време да обикалям та ако можете да ме насочите ще съм ви много благодарна  Hug

# 214
  • Sofia
Марис със сигурност има много, но аз ти препоръчвам да посетиш Вис Виталис със сигурност ще си харесаш доста неща, а мисля че цените са добри. Хайде после да докладваш.  Hug

# 215
Maris, знам във Варна къде ги продават  Embarassed Мисля, че той е и вносителя, но не съм сигурна. Ако решиш, можеш да звъннеш да ти кажат, къде в София ги има. магазина е Рошко.

Колкото до добре заредени магазини в София, аз лично съм фенка на Пигис, 9+ и Бейби мола в Люлин. И трите имат доста голям избор на колички, легла и т.н., както имат и дрешки. Също и премаман, ама е доста по-скъп.

# 216
Димяни, прегръщам те! Мисли положително, колкото и да ти е трудно! Не знам дали ще те успокоя, но Моника също се роди с анемия, въпреки, че беше доносена /роди се един ден преди термина - 3,120 кг./ и й преливаха кръв, а беше и на кислород, защото се страхуваха, че може да спре да диша. Не е същото, но знам какво е да имаш притеснения след раждането на бебето и да не можеш истински да се зарадваш на събитието! Прегръщам те силно и се моля всичко да е наред, като съм дълбоко убедена, че ще е така.  Hug

# 217
  Димяни,много стиснати палчета за малките принцески!Дано днес получиш добри новини за тях  Praynig!Пожелавам ти много скоро да успееш истински и без притеснения да се зарадваш за двете нови малки чудеса в живота ти  Hug Hug Hug!
  Мойта драма с колата продължава и вече ме наляга жестока депресия  Cry!Нито мога да идвам нормално на работа (нямам удобен транспорт),нито мога да ходя до село да си виждам децата.Направо ще откача вече.

# 218
Ееее, супер сте! Мерси много Oleto и Ani_J!  Hug Линковете са ми супер улеснение мерси!

sunny_77 , ех надявам се поне да не те кара да плащаш отново!

да ви питам на пипане твърди ли са ви коремите. Моя се втвърдвява днес от време на време и се чудя това от умора ли е какво ли е? newsm78

# 219
Ani J благодаря много за рецептата, още днес ще я пробвам, ммммм нямам търпение Simple Smile

# 220
  • У дома
ДимяниPraynig Praynig Praynig дано всичко се нареди добре Hug

Ani J, супер сладкишче, ще взема да го пробвам скоро. Карина е голяма фенка на бисквитената торта и мисля че и това много ще й хареса.
Каня се и на майонезения сладкиш, ама да видим кога, нещо с това готвене всеки ден по задължение не ми идва музата за други неща, а през деня ми е адски горещо.

# 221
  • София
Ani_J, и аз се заканих на твоята тортичка, точно за горещините е и обожавам мюсли  Heart Eyes
Да ви призная, още не съм събрала смелост за майонезения сладкиш. Не мога да си представя вкусът на майонеза в сладкиш  ooooh!

Преди малко Тони ми писа. Много е тъжна милата, ужасно се тревожи за Виктория и не е на себе си от мъка, вместо да се радва на дечицата си  Sad Опитах се да я успокоя, колкото мога, но знам че докато не си гушне и трите дечица в къщи няма да се оправи.

# 222
прибрах се,

за малко да не вляза така се бях притеснила. дрискам като за световно. присвива ме корема и бягам в 00 . взеха ми показанията сега ще чакаме очната ставка.

диняни дано са добри днес новините  Praynig

# 223
Здрасти и от мен  Wink
Димяни, не спирам да стискам палци на бебките  Praynig знам, че е трудно, но мисли положително и съм сигурна, че всичко ще е наред.  Hug

Аз уикенда направих 2 страхотни плажа  newsm44 В събота на Черноморец, а в неделя на Шкорпиловци. Стоях си под чадъра, водата е страхотна и сега се чувствам тоооолкова заредена, че даже този понеделник в офиса не ми изглежда като голяма трагедия  Simple Smile Всички около мене не спряха да ме оплакват, а аз имах чувството, че тях ги мъчи много повече жегата отколкото мен... newsm78 Сега започвам да живея за другия уикенд...не че ме мъчи нещо работа, просто като си представя колко други неща мога да правя, вместо да вися в офиса и ми ства супер тъпо.

# 224
Димяни стискам палчета за хубавки новини и неспирай да вярваш миличка,гушкам те   Hug     Praynig     Praynig     Praynig Praynig
Марис и моето коремче се втвърдява и подува,но аз съм си така цялата бременост-то моята бебка неспира да танцува в пупата ми    Simple Smile     - важното е да не е болезнено

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 12:55 от piseto1

Общи условия

Активация на акаунт