Отговори
# 195
  • У дома
Добро утро   bouquet

Аз реших да пусна Карина сама с леля й и свако й на море, а аз да си остана вкъщи, че нещо ми е много тежко от сутринта. Само като си помисля как ще трябва да се сгъвам седнала на тая хавлия и ми става лошо, вместо да им мрънкам да си ходим по-добре без мен.
Ще ходят на плаж в Балчик, а на мен там хич не ми харесва, няма един плаж като хората, камо ли да дават шезлонги, без него съм за никъде, че с тоя голям тумбак  ooooh!

Само да я изпратя и ще се опитам да прахосмукирам, че нещо и контракцийки са ме почнали от време на време и страшно много ми тежи.
След няколко дни влизам в 8-я и вече ми е мноооого тежко, имам си едни предчувствия, че май няма да изкарам до 23 септември newsm78

# 196
Добро Утроооо   bouquet

Бебз хайде мила да се видимммм  Hug

# 197
  • София
Теб съм влязла да търся в този ранен час Crazy Минавам през банята и екипирам малкия, кажи къде?

Приятен ден и без болежки! На нас с мъжа ни е каръшки ден всеки 19ти (то ако не стане нещо поне се изпокарваме)  Crazy

# 198
Добро утро и от мен  Hug

Желая ви хубав и приятен ден  Hug

# 199
Добро утро и от мен  Hug

Лек и колкото е  възможно прохладен ден

# 200
Добро утро и от мен!
Веси, успех!

# 201
Добро утро.Веси,силно стискам палчета всичко да е ок.Димяни,гушкам ви Hug Hug Hug
Аз снощи имах конракции,пих един магнерот и всичко се оправи.Дано да нямам проблеми.Днес съм на работа,а в тази жега незнам как ще карам.
Pozitive,аз също ходя на плаж,но вече е голямо мъчение за мен Mr. Green.На шезлонг не мога да седя,на земята като седна не мога да стана и само обикалям или си мокра краченцата,понеже ме е страх да вляза в басейна.Моя термин е за 27,09,2010,но и аз мисля,че ще подраня.

# 202
Добро утро мами Wink Как сте?Успех Веселина.......Желая ви хубав и колкото може по-прохладен ден! Hug

# 203
привет сладуранки,желая на всички успешна нова седмица с много усмивки и положителни емоции

# 204
Добро утро момичета,
Нямах възможност да ползвам нета няколко дни и вие степочнали нова темичка smile3501 ,ще се опитам да наваксам.
ЧЕСТИТО на Димяни за хубавите бебечета  Praynig Praynig Praynig Скоро всички да са добре
Аз бях в петък на лекър.Много бях щаслива,че видях бебчо.Той беше 1кг и 60гр. Hug Hug Hug
Ами за сега това е от мен....
Хубав ден пожелавам на всички и дано е прохладен

# 205
Здравейте и от мен ,  Hug
тази нощ като по чудо бебо ме остави да спя  Simple Smile
Веселина стискам палци всичко да се нареди.  Praynig
на мамите които са на прегледи , приятна среща с бебоците и чакаме новини .
лек и по възможност не толкова горещ ден  newsm51  sport027  grinning039
аз отивам да   bath

# 206
Добро утро!  1swing

Аз съм на работа и успях да ви изчета. При мен е едно и също, вече взе да ми става мнооого задушно и като съм напълняла се чувствам много некомфортно и депресиращо. Едно разплуто ми е... ooooh! Днес на работа от нерви ли от какво всичко ме дразни - сутиен, коса ... какво ли не.
Тези дни ми се подуват краката почти всеки ден. Хем вчера не съм излизала по жегите, повечето време лежах и т.н. Много неприятно и ме наболява току по някой крак.  Tired
На всичкото отгоре снощи излизахме с моя на кръчма и като се прибрахме доста се скарахме, за това че ремонтът върви с темпове на мравка и се разревах, не издържам вече. До никъде няма да стигнем така.  Cry А е изключителен инат и дума не дава да се продума да викаме майстори. Така че напълно разбирам мамата, която беше писала за техния ремонт - tiya_4. И нашият ремонт се протаква вече 2 мес и нещо, а къде е още - има тооооолкова неща.  Outta Joint Иначе всички мебели са поръчани и някои даже пришпорват да ги монтират, а то къде.  #2gunfire Иначе и моето момче много ме слуша и угажда точно което аз искам, така да се направи ама бавничко е ще... Tired Та скарахме се, ревнах, бебчето се разрита, получих угризения, че тормозя душичката и се постарах да се успокоя, но тази сутрин пак ме избива на рев. Crossing Arms

Исках да ви питам като се заговорихте за АВЕНТ. Спорен ли е този комплект и струва ли си цената, че аз не разбирам и не съм наясно нито с цени, нито с това кое е необходимо и кое не чак толкова: http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=58&pid=5034?
Комплектът съдържа:
 » помпа за гърди
» стерилизатор MWII
» 2 бр. шише 125 мл с биберон за новородено
» 2 бр. шише 260 мл с биберон SLOW
» 2 бр. запечатващ диск
» 40 бр. подплънки за еднократна употреба

# 207
  • София
 Hug
и днес ще е жега, и утре, и вдруги ден  #Crazy а нямаме климатик  Sad
Веси Илиева, и аз ще ти пратя тел. на лични и дано да си се записала за отворените врати в МД утре, че май не става иначе. Сега се сещам, че и Димяни беше записана, та ако ти не - може да ползваш нейното място  Simple Smile
Веселина Митева, успех и по-спокойно  Simple Smile Бременна си, логично и нормално е мъжът ти да поеме тежестта и напрежението в този случай, а ти да осигуриш доколкото можеш спокойствие на бебчето  Hug

Аз останах само с две рокли вече  hahaha всички други дрехи не стават и даже съм ги махнала от закачалките  Joy Лошото е, че и двете са в пералнята и сега съм се самоарестувала в къщи, докато изсъхнат  Joy
Тази сутрин се събудих със засъхнала коластра и сега съм спокойна, че ще има папкане за бебка  Party

Оххх и да се оплача  Sad
Редувах на коремчето и циците кремчето на Палмърс и олио против стрии Bio oil и даде реакция - пъпчици и зачервявания. Преди мазах само с Палмърс и нямаше проблем  newsm78 Тествах на свивките на ръцете всяко на отделна ръка и нямаше реакция  ooooh! Днес не се намазах с нищо и след малко отивам да си търся Атодерм на Биодерма - то оправя такива проблеми светкавично, но е скъпо  newsm78

Ева86, и аз ще купувам такъв комплект. Като цена си заслужава да, изгодно е  Hug

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 11:06 от Arim

# 208
  • София
Здравейте!
Не ми се разказва за случилото се сега не се чувствам никак добре психичеси но се боря заради тях!
По малката Валерия в петък и събота е спирала няколко пъти да диша и има анемия и и преливат вече два пъти кръв,а по голямата за сега надявам се и за натам да е добре!
От съботя нямам никакви новинки защото тогава и неделя не дават сведения Sad
Днес в 13 ще ходя до МД!
Благодаря ви за молбите за моите слънчица! :bighug:

# 209
  • София
Димяни  Hug Hug Hug
Всичко ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт