Отговори
# 180
Добър вечер, момичета!

Гледам за биби се разправяте. Вени не я обичаше много, много. Не можеше да спи с нея. Лапваше я докато заспи и после я плюеше и един ден се отказа съвсем от нея. Беше около 10 месечна, като я забравих в къщи а я заведох на майка ми да я гледа за събота и неделя. От тогава спряхме нацяло да я даваме. Сега може да се пробваме и без биба. То самото бебче ще покаже.

# 181
  • Sofia
Привет коремчета!
Веси Илиева от 2 часа са отворените врати в МД, така че Аримчето предложи 10-ина минути преди това ще се чакаме пред аптеката. Ще ти пратя тел. ми на лични в случай, че има нещо да се чуем.  Hug
Честита количка за Орхидейката  newsm74
С всеки изминал ден се превръщам в истинска домакиня и направо не мога да повярвам на себе си. Покрай преместването и днес продължих с подреждането на гардероби, шкафчета и т.н. докато всяко нещо си намери мястото. Като ви чета отзивите за този сладкиш с майонеза и аз ще взема да го направя, но в момента нямам подходяща тавичка  Thinking за сметка на това забърках мюсли-торта и сега се охлажда в хладилника   chef на външен вид е просто убиец, а и е по-диетична, но ще кажа със сигурност резултата по-късно.
Да се отчета за доставката ми на Авент-помпа, 5 шишета и серилизатор, всичко за 150 лв. На всяко пише BPA или без бисфенол така че спокойно за всички, които са се насочили към тази марка. BTW много се смях на коментара на Бебз за бисфеноловата цица  rotfImao
Спокойна вечер  Heart Eyes

# 182
Здравейте момичета,
ох починах си 2 дни на село  Simple Smile на чист възух и малко по прохладно.
Димяни добре си ни дошла мила , скорощно възстановяване и ние ни спираме да се молим за теб и двете мъничета . Hug Praynig
И аз мисля да ползвам Авент обаче незнам с тея биби дали силиконовите или каучуковите са по-добри?  Thinking
Орхид честита количка
Ani J от къде си поръча всичко това ?
Аз ще влизам в банята , лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 183
*Ani_J*, сладкиша можеш да го направиш и в друга форма. примерно аз преди малко го изпекох вьв форма за мьфини, тькмо ще ми е лесен за раздаване  Mr. Green не обичам шоколад и утре ще зарадвам приятелите.
не си падам по десертите, ако ям такива, то те са без шоколад и по- лекички. а любимият ми е медовика на селма- с заквасена сметана и сушени сливи, а в блата се слага мед   chef ето рецептата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376921.0

# 184
И аз съм за бибата,още на 1-я ден я дадох на Йоанна.По-добре така отколкото ревящо дете  Naughty
Когато реших,че му е дошло времето за махане,просто от раз я махнах и честно не е имало драми или нещо подобно,малко мрънкане 1,2 пъти и това е,а тя неможеше да спи без нея и се будеше да и я даавамм  ooooh!

# 185
Тини, ако говориш за стерилизатор за микровълнова, на чико е малко по-евтин и е по-компактен и става във всички микровълнови за разлика от авентския, който и преди бях казвала, че не става за всички.

Бебз, а каква е причината да не искаш да даваш биба?
Аз лично никога не съм била за или против. Бях решила ако иска - давам, ако не - не. Не съм я бутала на всяка цена, както и не съм я лишавала от нея на всяка цена.
Симона си свикна с биба още от родилния дом и не се противих тъй като хора около мен споменаваха, че ако не е биба, ще е пръст, и че в последствие ще е по-лесно да я махна от пръста. Повярвах им, незнам дали е вярно или не, но в нашия случай мина леко. Симона сама се отказа от бибата в 8-9ти месец някъде и пръст досега не е слагала в устата.

# 186
Сина ми беше с биба до 1 год., махнах я от раз ама беше няколко дена рев и после наливане с мноооого вода, за да смуче бибата на шишето, накрая му дадох чаша с накрайник и миряса Mr. Green Малката не пожела биба, но и пръсти не е смукала, за сметка на това беше цицоман newsm53
Шишета още не мисля да купувам, а като се наложи се чудя дали да не са стъклени, но не съм разглеждала, като му дойде времето ще ви питам пак

# 187
  • София
Малкият Дани пък не уважава чаши с накрайници ooooh! Не е ли силиконово не се смуче hahaha

Иска ми се без биба, защото при всяко излизане навън все трябва да го оставям да ходи и да тичам след него, той ходи по 2-3 часа и не се уморява, не иска в количката, аз оставам без сили и го слагам в нея и единственото, което ни спасява, е бибата. Тя се лапа, смуче 10сек, мята долу. Ако сме на нечисто място - тичам да мия, той реве че съм го оставила, после реве че съм там, но не го пускам да ходи, давам биба, спокойствие 30сек и пак на земята и тичам да я мия ooooh! А с верижката хваната се дразни и не иска...

Единственият пръст, който смуче, е този на крака, и само ако е със сандали и краката са вече черни от пушилката Grinning

# 188
Бебз явно Дани е решил да гради имунитет към всички щъкащи микроби hahaha

# 189
  • Бургас
Ама момичета вие сте едни кулинарки   Simple Smile тъкмо направих и пая с праскови на Арим и вече мирясах /още не съм го опитала, но ухае супер /, а сега пък ново изкушение медовика. Аз обичам да готвя, но да си призная , че никога не съм била фен на сладкиши и сладки неща , но сега с вас не мога да се позная и по  - точно мъжо не може да ме познае  Wink

# 190
  • Stavanger,Norway/ Varna
Медовика го правя вече няколко пъти. Много е добър  Peace

На мен един чийз кейк с печене ми е влязъл в главата от вчера и утре му е деня, че почивам.   chef

# 191
Добро утро, милички! Сока и кафето днес са от мен  Wink

Надявам се днес денят да ни донесе много хубави новини, въпреки горещините, които пак ни обещават!

Аз следобед съм на ЖК и вече нямам търпение да разбера малката колко е пораснала  Heart Eyes

# 192
добро утро,

стискайте палци отивам да давам показания за случката. опитвам се да съм спокойна обаче от 6 часа съм скочила и съм пак с разтройство от нерви. понеже младежа се изкарва със средна телесна повреда мъжът ми е заплашен с 5 години затвор. колкото и да се опитвам да съм спокойна докато не приключи всичко....

# 193
Тони - добре дошла миличка   bouquet Много ни липсваше на всички  Hug  Praynig  Praynig  Praynig за Вики и Валето да наддават бързичко и скоро да си ги гушкаш в къщи  Heart Eyes Как сте вие?

Оххх аз бързам, искам само да пожелая причтна среща с бебка на Смехоранка и стискам палци за показанията на Веси !Пишете после!

Целувки за всички и ще гледам пак да се включа по-късно!
Вече съм в 7 месец  Party

# 194
Добро утро тумбачета  Joy

Хубав и по прохладен ден ви пожелавам Simple Smile

Ani J би ли публикувала рецептата с мюсли, че аз съм върла почиттелка на мюслито ?
Благодаря предварително  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт