Отговори
# 165
  • Stavanger,Norway/ Varna
а на първо е бисфеноловата марка ЦИЦА Mr. Green

Бебз  Peace Peace Peace. Направо се втрещих за какво са и на сестра ми шишета на разходка, след като кърми и циците и са с нея навсякъде. Получих много умния отговор- Ами... да го свикна да пие от шише  newsm78 Shocked. Останах със затапена успта, щото на такъв отговор какво да му критикуваш.
Изобщо ако взема да говоря за сестра ми пак ще се ядосам. Следва заръките на педи, която иначе е много добра, но следва старата школа и направо умирам от яд, че иформацията, която и давам от нета да прочете и да си направи сама изводите, дори не я поглежда.  #Cussing out

# 166
Олето , ами около мен доволни почти няма от Авент точно поради тази причина,но като цяло си ги харесват,просто се дразнят на течовете  Mr. Green

# 167
  • София
Мм, на Авент имат 2 възможности за затваряне шишетата и при едната тече, при другата не. А после шишетата, които са с дръжки ако махнеш дръжките текат. Свекървата така и не може да се оправи с тия шишета, само ги оплюва, аз нямам никакви, ама никакви проблеми с теч и т.н. Crazy

# 168
  • У дома
Здравейте и от нас, тумбачета.   bouquet

Ние малко бяхме на гости на моята баба до обед и после вкъщи се свряхме, че е адска жега.

Поръчах на сестра ми комплекта на Авент, без Бисфенол  Mr. Green, 4-те шишета, с бибка и четка за миене, от помпата за момента се въздържам, ако потрябва тогава, а за първо време имам най-обикновена. Цената в Англия наистина е добра.
Поръчах си също масажно олио и шанпоанче пак на Авент, дали са добри, някой знае ли?

Гледаме и за първокласничката раница, екипи и маратонки, леля пак ще я кипри  Laughing

бисфеноловата марка ЦИЦА  hahaha

# 169
Здравейте  Hug!

Първо да кажа добре дошла на Димяни и бързо възстановяване от операцията newsm51! Продължаваме да се молим  Praynig  Praynig за малките ти красавици, да са живи и здрави, много да папкат, че скоро да са си вкъщи   newsm06.

С нищо бебешко не съм наясно  Embarassed, за това и чета тук, но всичките ми приятелки ползват шишета, залъгалки и помпи на Авент и ми ги препоръчват, но ми е интересно да науча нови неща от вас  Hug.

Днес се разходихме да видя една кошара на Грако в Бейби мола, но се оказа че няма цип за излизане като порасне  Thinking и отново се разочаровах, но пък съвсем случайно видяхме Номад Хане в най-светлия вариант сиво и зелено. Точно тези цветове ги нямаше никъде и моето момче ме убеди да я капарираме  Simple Smile. Сега съм много щастлива и само се моля да се роди жива и здрава да си я возя  Praynig.

Желая ви прохладен ден и никакви болежки!

# 170
  • У дома
Orchids Flower , честито за количката.

Нас ни изненадаха много приятно, утре ще ни водят на море, естествено най-радостна е Карина, на мен много не ми се ходи, но пък малко ще разнообразя обстановката и ще стоя само под чадъра. Пък и ми е най-хубаво с мъжлето, ама той като не може сега да ни води, ще се задоволя и със сестра му и зет му.

# 171
  • Бургас
.....а на първо е бисфеноловата марка ЦИЦА Mr. Green

Joy Това много ми хареса  coolcool

# 172
Добре дошла на Димяни   bouquet Пожелавам ти бързо възстановяване и спокойствие, вярвам че госпиожиците ще са добре и скоро ще ги гушкаш в къщи!  Hug Hug Hug

Виждам, че шишетата коментирате, ние с мъжо в бейби мола си харесахме едни ама нали съм патка  ooooh! не помня марката на някакъв доктор - стъклени и много ни допаднаха, може би ще ги пробваме. Иначе и на мен всички приятелки ми препоръчват авент, та ще помисля още какво да правим.

# 173

Добре дошла на Димяни!!!  Hug  Здраве и късмет за Виктория и Валерия!  Praynig Praynig smile3525

Ann J, Arim искам да се присъединя към вас за отворените врати в Майчин дом.От колко часа ще ходите на 20.07,за да ви чакам и аз пред аптеката? Телефонче,ако може?

Искам да попитам и тези, които са правили прослувутия сладкиш с майонеза,шоколодавота глазура как се нанася, с четка или се изсипва отгоре и гореща ли трябва да е или трябва да се изчака малко да изстине след като се свали от парата?
А ,и при всички ли сладкишът се пече в предварително загрята на 180 гр. фурна за 25 мин. както е по рецепта?(аз мисля сда използвам кръгла тавичка)Това ми е вечния въпрос свързан с готвенето-Добре всичко разбрах,ама коко време се пече/вари/пържи и т. н.т.??? Сигурно звучат тъпо въпросите ,но аз съм мноооого  начинаещ готвач и ще съм ви благодарна,ако ми помогнете в това отношение.Всъщност,ако трябва да съм честна до сега яйце не си бях опържвала... Embarassed Whistling Обаче сега имам стимул и голямо желане да се науча да готвя.Няма да се чуди какво да яде детето някой ден,я!  chef Даже вече имам опити с 2-3 манджи ,торта и един сладкиш със сладко и орехи(успешни опити  Crazy )

# 174
  • Stavanger,Norway/ Varna
Vesi, ostavi glazurata malko da se ohladi, ama malko, kolkoto kato si topne6 prasta da e s telesna temperatura, izlej v sredata na sladki6a i s 6irok noz ili 6patula s krygovi dvizeniq raznesi navsqkade  Peace
Az sladki6a go peka v predvaritelno zagrqta furna, moqta e s ventilator i go pekoh kam 15- 20 minuti. Mnogo zavisi ot furnata, proveri s kle4ka dali e gotov, kato promu6i6 i izvadi6, ne trqbva da ima mokra 4ast po kle4kata. No ne prepi4aj sa6to, tozi sladki6 e ot po- mokrite, taka da se kaze Peace

# 175
Веси- аз на загрята фурна -180г ,си го пекох 25 мин и даже не съм го пробвала с кле4ка , защото той се отлепи от стените и си ли4еше 4е е готов.После докато беше горещ шоколада (за да попие )милото го разнесе даже с лъжица май.После го сложих в хладилник да поизтине-ммммм страхотен стана
Ама Боб4ето му разбира пове4е , може и да е по-добре ако е поизтинала глазурата- тя е  спец в тортите.

За шишета , аз ще съм с Авент- навсякаде и във вси4ко има и вредни съставки - не можем да избягаме от това, но не мисля ,4е Бисфенола е 4ак в такива големи коли4ества 4е  да навреди-все пак това е продукт за бебета -доста известнма марка при това и има контрол, нали?
Някой слу4айно да знад дали шишетата на Авент стават в други марки стерилизатори-по евтинки?

Орхид- 4естита ви коли4ка , със здраве да си  я ползваш и здраво пухкаво бебе да возиш в нея bouquet

# 176
  • София
tini_pini моят стерилизатор е Карера, от един лот от Метро, в който излизаха не повече от 40лв стерилизатор (не за микровълнова), термобокс (просто нагрява на водна баня), бебефон 2-канален и чанта. Събираше помпата + няколко шишета + биби и т.н. Peace

А като казах биби се замислих, аз исках попринцип малкия без биба да го гледаме, ама не спечелих боя, сега пак имам подобни намерения за мацката, вие мислили ли сте дали да ползвате? Има ли въобще някой, който не дава, защото мен ме гледат всички като полезно изкопаемо като спомена "без биба"  hahaha

# 177
  • Бургас
bebZz, ми то относно бибата има деца , които пък не можеш да ги накараш да я вземат. Нашата дъщеричка , въобще отначало не искаше, сега гледам и на кумците ни малкия , той сега е на 10 мес., ми той въобще не иска , постоянно я плюе. Ние по принцип с мъжа ми отначало бяхме на мнение без залъгалки, но  ревовете на бебка ни принудиха....

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 21:56 от nani-banani

# 178
аз пьк сьм `за` бибероните! щом има нещо, което да успокои ревящото ми дете, защо не? още повече, че аз сама я отгледах дьщеря ми и бибероньт ми беше прьв приятел  Mr. Green

# 179
  • София
bebZz Kiryakova - аз не съм давала залъгалка на Рая. Пробвах само да видя как ще я приеме някъде към 3 или 4 - я месец, но тя я изстрелваше като тапа. Но пък си смучеше палеца до колко 1,5 г. Успях да я отуча като й слагах лейкопласт на палеца, а тя ходеше да се жалва на всеки да й го махне. После няколко месеца смучеше палчето на сън, но сега вече не. Имат детенце в групата, което все още си смуче палеца и тя го копира от време на врем, но не е сериозно.

Димяни - добре дошла! Пожелавам ти бързо възстановяване и в най - скоро време да сте си цялото семейство у дома живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт