Отговори
# 150
Добро утро, сладуранки!

Мирче, мерси за вкусната закуска, въпреки, че аз лично предпочитам втората  Wink с леки корекции  Hug Не се преуморявай, след като контракциите не са отшумели.
Тони - добре завърнала се, миличка. Браво на теб и малките принцеси  Hug Продължаваме да се молим за бързото им стабилизиране Praynig Hug
Марти/Ети - стискам палци мъжа ти бързо да се възстанови и да се прибере при теб в къщи  Hug
Веселина  - Laughing, невероятна сладурка е Ванеса

Днес пак ще е много горещо - умната с разходките, коремчета сладки.

# 151
Добро ютро тумбацииииииии

Аз днес съм наспана - бебенце мн слушка през нощта и успях да си почина , но пък откакто съм станала -няма да ви разправям -ще се скъса от ритане, маймуната златна.

Арим4е- благодаря за закуската, а тоя киш мн добре изглежда. Peace Приятна ти подготивка за специалната ве4ер.
И аз 4акам гости ,но през деня -за басейн4е и барбекю.

Благодаря на Хайли -този сладкиш с майонеза и шоколад е направооооооооо- нямама думи-облизахме си пръстите снощи- мн споло4лив и супер бързо става.  chef

Веселина- мн сладка Ванеската, бая си е хапвало детето- жива и здрава да ти е Grinning

Я да питам аз Варненки,тази и другата седмица къде и какви лекции има  -защото съм в отпук и мисля да ходя да се обу4авам  hahaha Joy Joy Joy
И също така някой да има тел. на д-р Ско4ев от Окръжна ,иска ми се да се видя с него тия дни.

С нетърпение 4акам Димяни с разказ4е,когато има сили милата  Hug Hug Hug Hug

# 152
  • София
Купих си най-после флуида на Bioderma, фактор 50. Сега ще мога спокойно да се разхождам и няма да се крия от слънцето. Имам си цветни петна по лицето от преди бременността, сега вече съм спокойна че няма да се появят нови  Simple Smile
Сетих се за една италианска фирма за бебешка козметика, ама медицинска и мисля да пробвам като се роди мишлето. Natura House е фирмата, бебешката серия е Baby Cucciolo. Ето това
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&langpair=en%7Cbg& … ALY-/220620149508

# 153
Привет и от мен мили коремчета,хубавко денче и много положителни емоции.  Арим като ходя до моята сестрчка в Люлин може да се видим на пицария Капри ако е близко до вас. Димяни бързо възтановяване миличка,гушкаме те и ти даваме силички да се справите-ти,тати и малкия батко.Моята кумичка също роди по-рано и бебчо седя цял месец в кувиоз,защото неможеше да диша самичко а сега вече е голям калпазанко.Вярвам че малките ще са борбени като теб и всички заедно ще преодолеете всичко.    Hug     bouquet    Praynig  

# 154
Добро утро мамчетаааа....Арим мерси за кафенцето,ама да ти кажа тортичката отзад загледах най-вече EmbarassedДнес пак ще е голяма жега и ще се седи в къщи, а и милото го няма работи и ми е много скучно....мисля да спретна нещо сладичко и сега ще се поразровя за рецепта....Хубав ден ви желая! Hug

# 155
  • София
Арим мерси за кафенцето,ама да ти кажа тортичката отзад загледах най-вече Embarassed
Аааа, не само ти, признавам че и аз й хвърлих око  Joy Уж кафенце...   hahaha
Арим като ходя до моята сестрчка в Люлин може да се видим на пицария Капри ако е близко до вас.
Разбира се, да се обадиш непременно  Hug Ние тук сме цял отбор люлинки  Grinning Само чакаме някой да каже “хайдеее“ и сме на линия  Heart Eyes

Да ви призная, много искам да се запозная с всички вас, от цялата страна. Така и не направихме срещата в Стара Загора... жалко  Rolling Eyes
Момичета, която от вас пътува до София, да се обажда  Hug Ще ми е много приятно да се видим  Hug

Вчера в Кауфланд видях бебешки неща на Бертони и бяха ефтини. Помпа за кърма - 25 лв., стерилизатор за микровълнова - 20 лв. (или пък бяха обратно цените  newsm78), шишета от 2 - 5 - 7 лв., ножички, биберони и много други. Ако някоя мама е ползвала, моля да сподели впечатления, защото ниската цена малко ме притеснява, а иначе е ОК за бюджета  Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 10:34 от Arim

# 156
Нямам впечатления от тези на Бертони. С Моника ползвах шишета, биберонки, стерлизатор и помпа на Авент. Много съм доволна. И сега мисля към тях да се насоча.

# 157
Към майките, които имат намерение да ползват шишета на Авент (има и други марки, не са само те), особено майките очакващи момченца, съветвам да прочетат малко за бисфенола в шишетата. Аз ползвах/м със Симона Авент и не смятам, че ако беше нещо страшно, щяха да са още на пазара, но е хубаво човек , да е информиран преди да направи избора си. Лично сега смятам да мина на Бифри, защото казват, че са по щадящи за коликите.

Ако имам повечко време като излезна от работа, ще се разтърся за публикациите, които съм чела за бисфенола, да ви ги пусна, че ви го хвърлих малко така без обяснение.

# 158
  • Sofia
Добро утро мацки! Днес се събудих в чудесно настроение ........ на новата ни тераса кацата малки птички и толкова приятно чуруликат  Simple Smile понякога простите неща са толкова скъпи.
Снощи ходих на моминско парти....беше много весело въпреки, че не продължил с приятелките ми на дискотека. Не, че ми липсва нощния живот, мисля че съм си взела своето и доста съм походила, но е приятно да излезеш понякога особено с весели приятелки  newsm24
Благодаря за отговорите за Палмърс, задължително ще си взема, до сега използвах на Мустела, но искам нещо с още по-силен ефект, че вече последните месеци ще нарастваме най-много.  ooooh!
Аримче задължително ще се видим на лекцията в петък, тъкмо ще разказваш за резултата от този киш........изглежда като от менюто на петзвезден хотел   chef Искам ми се и аз да напредна с готвенето, но съм още само начинаеща и дори се страхувам да експериментирам  Blush Ти, ще ходиш ли на отворените врати в МД на 20-ти, защото аз да и можем да се уговорим нещо!Веселина Митева имаш страхотна дъщеричка   bouquet . За пръв път виждам толкова много бебешки снимки от болницата и направо се пренесох в тази обстановка и вече не ми се вижда толкова страшна.
Днес ми пристигнаха поръчки на Авент от Англия, по-късно трябва да ми ги донесат, предполагам че знаете колко по-ниски са цените там ....както на много др неща за съжаление  #2gunfire. Аз въпреки, че съм суеверна не устоях на предложението на една дружка с бебче на 2 месеца да ми донесат някои неща........дори не съм сигурна точно какви  hahaha после ще докладвам. И сега Олето като пусна тази информация за бисфенола малко се притесних  #Crazy но до колкото успях да прочета и дори стигнах до официалния сайт на световната асоциация по бисфенол http://www.bisphenol-a.org/human/polyplastics.html -количеството от този опасен токсин, който се съдържа в поликарбонатните шишета, е толкова минимално, че не може да бъде опасно за бебето. Все пак всяка майка може да предпочете стъклено шише или да търси такова, което е с надпис B free т.е. че не съдържа бисфенол. Също така е важно шишетата да се мият с четка, която НЕНАДРАСКВА повърхността.
Аз се залавям с чистене и подреждане на дрехи,  че ме чака много работа.  Лек и безконтракции ден от мен   bouquet

# 159
Добро утро, момичета!

Добре дошла на Димяни!!!Миличка и аз вярвам, че ще са добре бебките! Казват, че момиченцата са по-борбени от момченцата! Ние сме с теб!

А да ви се оплача как един ден си седя без интернет и рестартирам лаптопа, пък рутера, пък хайде пак лаптопа...а интернет имам на телефона(от там ви прочитах по малко) и се ядосвам ли ядосвам!!! И си идва мъжа ми и просто цъкна едно копче на лаптопа да направи връзка с рутера.  Twisted Evil Явно Ади докато си гледаше нещо на него си е цъкал и копченца  Joy

Арим, добре че не ми се отвори линка с вкусотийките!  Mr. Green
За шишетата май стъклените били по-добри, иначе и аз съм ползвала на Авент преди. Сега мног хвалят една марка шишеат и помпи с М, ама като не мога да се сетя за името!  newsm78 трябва да питам една приятелка

Относно количките- някой да се заглеждал по Чико Кортина?

# 160
за бисфенола- на почти всички артикули вече пише, ако не сьдьржат. ето пример- http://www.mothercare.com/Philips-AVENT-BPA-free-bottle-125ml/dp … 4041&mcb=core

Arim, аз на бертони не бих купила! и предният пьт и сега ще сьм на авент, това за помпа и стерилизатор. шишета почти не сме ползвали  Wink дано и сега да е така. имам едно ново с анатомична форма и други няма да купувам, дано и да не ми потрябва.

иначе аз ще почна от тази седмица да идвам често на софия  Grinning вече ще ходя при лекара, при който ще раждам.

# 161
  • София
*Ani_J*, да на 20-ти ще ходя на “оглед“  hahaha в МД. Да се чакаме 10-ина минутки по-рано пред аптеката, например? Не само ние, а всички, които искат  Hug Пускам ти тел. на лични.
Ееее, сега с този бисфенол съвсем се оплетох. Бях си харесала Авент от началото, но не съм се сетила да прочета съдържа ли или не  newsm78 А по-ефтините на Бертони сигурно не са B-free.
silvi@, мерси за мнението   bouquet Имах нужда от категоричен отговор  Simple Smile

# 162
Мацки единствения вариант да няма бисфенол са стъклените шишета,а за мен те са ужасно непрактични.Бяхме на АВЕНТ,не съм доволна ,текат и е някакъв ад,но някъде до към 7-8м. малката не признаваше други шишета,в последвтие пробвах Би фри,но и те не са кой знае какво и вноса им е малко калпав и се налага да им взимаш биби от Д-р Браун.Шишетата,от които съм останала най-доволна са на НУК,никакви проблеми,но бибата им е особена.За по-големи деца над 1г.  НУБИ са едни от най-добрите,общо взето това е моя опит.

Нещото,от което съм доволна на АВЕНТ са помпата за кърма и залъгалките  Peace Но всякаквите видове шишета от 0+ до 24м. са отврат  Close

Люлинки    bouquet еххх до преди няколко месеца живеехме  в 10-ти до Т-маркета,но продадохме и си купихме друго,как сега не сте ми по-наблизооо  Mr. Green

# 163
  • София
Авент имат и шишета без бисфенол. Ни интересно ако купувате изворна вода Девин дали ще намерите такава в пластмасови нутилки без бисфенол hahaha Не смятам да променям марката, която ми е на второ място, все още мразя всяко шише, което не е Авент, а на първо е бисфеноловата марка ЦИЦА Mr. Green

# 164
Марис, Медела ли е марката за която говориш? Имам тяхна помпа и съм много доволна, също толкова колкото и от Авент.
Данитка, шишетата на Авент никога не са ми капели. незнам на какво си попаднала.
Аз лично съм много доволна от тях и както казах и преди, бисфенола го споменах само за да сте информирани, не с цел да ви шашкам и т.н.  Peace
Данитка, Нуби са ми много любима марка и много им харесвам нещата.

Май в този пост няма нещо от което да не съм доволна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт