Отговори
# 135
Дамяни добре дошла мила.Дано бързо наддавад бебчовците и да си ги гушкаш.Желая ти бързо възтановяване и на теб.

# 136
Добър вечер, мамита! От няколко дни бяхме без интернет - голяма мъка. Сега прочетох на диагонал старата тема и  много се зарадвах на новините около Дамяни.

# 137
Димяни,миличка добре дошла. Praynig Praynig Praynigза малките куклички.Всичко ще е наред ще видиш.

# 138
Айдеее, добре завърнала се вкъщи. Ще чакаме и двете фукли скоро да са си у дома и да те радват. Ако имаш време и желание да споделиш с нас, как мина, при кого роди, какво следва оттук нататък, как ще процедирате с храненето на малките.  Hug

А Раян зарадва ли ти се? Сигурно си му липсвала....Той пита ли въпроси?

# 139
Добре дошла Димяни   bouquet
Моля се за двете бебки  Praynig Незная дали е успокоение,но на кумовете дечицата и двете са седмачета,не са близнаачки обаче.Но ето ги сега големи момичета

Бебз  Mr. Green голяяяма разминавка има при нас,понеделника се приготви  Naughty

# 140
ДИМЯНИ, ДОБРЕ ДОШЛА МИЛИЧКА  Hug!
Всички силно се молим за малките бонбонки Praynig Praynig Praynig. Почивай си и мисли позитивно, ще видиш че твоите кукли са силни момичета и скоро ще започнат и да наддават и след месец-два всички ще сте у дома Hug Hug Hug и трудностите ще са забравени Hug
Липсваше ни тук  bouquet!

# 141
  • София
Добро утро, коремчета  Hug
ще почерпя по кафенце  Simple Smile

и специално за Димяни една силна закуска, за да възстанови силичките  Hug

Piseto, вчера не отидих в Осоица заради контракциите, останах в къщи да си полежавам и да почивам повечко, пия магнезий и те понамаляха. Но поканата си остана за по-добри времена  Simple Smile
Ani_J, ползвам кремче на Палмърс, но ми го донесоха от Австралия. В София има магазини ето тук: http://www.palmers.bg/stores.php В петък ще се видим ли на лекцията в ЦУМ?

Довечера ще имам много специални гости и отивам да си спретна менюто. Мисля да се поглезим с месенце на фондю-то, може би една гръцка салатка и ето това (отдавна му се точа  Mr. Green) http://www.kulinarno-joana.com/2009/02/smoked-salmon-sour-cream- … iar-mini-quiches/
(не отваряйте линка, ако това ще ви причини слюнкоотделяне. В противен случай ще трябва да ви почерпя на следващата среща  Heart Eyes)

Целувки на всички  Heart Eyes

# 142
Добро утро и от мен Simple Smile Димяни добре дошла, бързо възтановяване и дано скоро гушнеш малките сладки бебки  Hug Hug Hug

Бързам да ви благодаря много за съветите, и ние се спряхме на варианта първо тавана и стените, и накрая паркета, Ноел и при нас е така, никой не живее там в момента, няма и мебели, което е добре от към напрашаване. До няколко дни трябва да се обадят да дойдат да слагат дограмата и след тях се мятаме вътре с ремонта. Почва се.....дано ни стигне времето до октомври Simple Smile

Пазете се от жегите, аз днес съм пак в апартамента да разчистваме и после на срещичка с моя приятелка с малкия й бебок  newsm32

Целувки  Hug

# 143
Добро утро!
Веси,ние също наскоро правихме ремонт и при поръчването на паркета ни казаха всчико да е готово ,те идват последни.И така след боядисването го сложиха и циклеха,нямаше проблем!Изчакахме 2 дни лака и редихме мебели! Peace

хубав ден на всички!

# 144
Pashic ние имаме паркет, само искам да го циклим защото е стар, но така ще направим и ние, първо тавана и стените и накрая паркета. Благодаря ти Simple Smile

# 145
  • София
Димяни, този пост е специално за теб  Hug
Не само, че си станала отново мама, но ти си майка-героиня

а тази торта от памперси е за твоите две принцески

# 146
Добро утро и от мен.И аз цяла нощ съм си мислила за Тони  Hug Много те прегръщам мамче,горе главата всичко ще бъде наред. Hug Praynig

Ето и от мен един жест в знак на обич  Hug за Тони!

Мирче,ама и ти с тези вкусотии на гладен стомах ,ще се караме скоро  Mr. Green Или ще идвам и аз да вися у вас на вратата  Mr. Green

# 147
добро утро,

вчера по едно време ни изчезна нета и с ванеса разглеждахме снимките й Simple Smile попаднах на една уникална http://vesifilip.snimka.bg/baby/vanesa.121029.19679430.big преди време някои познат спореше с мен, че не можело бедрата на ванеса  да са колкото дълги толкова и широки. само да се сетя кой беше и ще му изпратя тази снимка Simple Smile

а ето я и причината за тези крачета http://vesifilip.snimka.bg/baby/vanesa.121029.19679431.big на лекцията за кърменето ще ми обясняват, че кърмените деца били дълги и слаби  Joy

лек ден на всикчи и стискам палци за семейството на тони

# 148
  • София
Наде, заповядай мила  Hug
Вече не съм на работа и си добре дошла по всяко време  Hug
И за теб ще спретна нещо специално, даже може заедно да си направим гурме  Wink

# 149
Наде, заповядай мила  Hug
Вече не съм на работа и си добре дошла по всяко време  Hug
И за теб ще спретна нещо специално, даже може заедно да си направим гурме  Wink

Охооо,супер шом вече не си на работа,можем да пием кафенце из Люлин  Hug А аз истински се възхищавам на кулинарните ти възможности и на мерака,аз и аз мога да готвя,ама откакто родих Коко не ми остава време,нито мерак да се занимавам.Твоите мъже са бая погалени с такава мама  Heart Eyes Crazy Flutter

Замислих се,сигурно Райчето доста се е зарадвал на мама пък и тя на него,сега съм се сетила,че и аз като тръгна да раждам трябва да оставя моето дете да го гледа някой друг и ми е малко жал,ама какво да правим. Hug

Общи условия

Активация на акаунт