Отговори
# 120
Димяни,добре дошла Hug newsm51!

# 121
Димяни, добре дошла, мила! Прегръщам те силно!  Hug
Мислим постоянно за бебките! Всичко ще бъде наред!  Praynig

# 122
Димяни, бързо възстановяване ти желая, а на бебките да наддават бързо, да са здравички и скоро да са си у дома при мама, тати и батко Hug
Днес и аз не можах да спя, много ми беше горещо, станах в 6.30 и когато малката стана , събудих и останалото домочадие и хайде на плаж Mr. Green водата е перфектна и 2 часа не излязохме на пясъка Laughing
Снощи и аз намерих рецептата на този прочут майонезен сладкиш и тези дни ще го направя, щом всички го хвалите а и изглежда лесничък.
Хайде милички, лека вечер, ние се изнасяме към вилата на хладинка и сбирка с приятели newsm68

# 123
Димяни  Hug Heart Eyes, пожелавам малките дами скоро да наддадат и да се приберат вкъщи!

# 124
ДИМЯНИИИИ !!!КЪСМЕТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ,ЗДРАВЕ И ЖИВОТ И МНОГО РАДОСТ!
виж докъто ме нямало два месеца какви неща стават!
записвам се да следя темата и да нямам вече отсъствия

# 125
 Hug Димяни, добре дошла, дай Боже бебките да растат бързо, да са здрави и скоро всички да сте у дома!
Мариети, и на вас пожелавам здраве - бързо да оздравее мъжа ти!   bouquet

# 126
  • Stavanger,Norway/ Varna
Димяни  Hug Hug Hug Много сили и бързо възстановяване на всички ви   bouquet

# 127
Честито на мама ♥Димяни♥, да са и живи и здрави бебенцата. Дано бързо започнат да наддават и скоро да са при теб.
 Моята дъщеря се казва Валерия - прекрасно име е избрала.
Леко бременеене на вас и на финала здрави и пухкави бебоци
От Декемврийка 2009г.

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 19:10 от petia_sport

# 128
  • Бургас
Димяни , мила добре дошла  Hug Оттърси се колкото можеш от болничната обстановка, въпреки знам , че мисълта ти постоянно ще бъде при бебките . Много е труден този период и особено тежък за майката, но вярвам , че малките ще се стабилизират, ще наддават добре и ще дойде момент , когато ще бъдете всички заедно удома  Praynig Hug

# 129
  • София
Димяни, всичката положителна енергия на света е за бебките  Hug

# 130
  • София
Тонииии  Hug
добре дошла, миличка  Hug  Hug  Hug

изпращам ви цялата си любов и пожелания да се справите с всичко и тричките  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Дано малкото бонбонче да събере силички и да диша и се храни само, дано  Praynig  Praynig  Praynig

# 131
Динмянииии -добре дошла , сладурче.  Hug
  Praynig се за дребосъ4ките и съм сигурна, 4е ще са добре .

# 132
  • У дома
Димяни, добре дошла, мила Hug.
Бързо възстановяване и дано скоро всички да се съберете у дома.
 Praynig Praynig Praynig за малките сладурки, мисли позитивно и не се отдавай на черни мисли. Всичко ще е наред, вярвам в това.

# 133
Дамяни  Hug Дано скоро бебките се стабилизират напълно и започва трупането на грамчета. Бързо възтановяване на теб и много положителна енергия от нас  Hug Hug Hug

# 134
  • София
Димяни, добре дошла! Бързо възстановяване и дано скоро сте в пълен комплект!

Веси-барабеси, на нас първо ни боядисаха 2те стаи и после правиха паркета, след като изсухна боята. Само че ние не бяхме в града и дори не са споменавали дали е било с или без прах, но след като нямаше и следа по стените като се върнахме, а още не беше изсъхнал лака на паркета, явно без ще да е било, та доволни сме и не сме имали проблеми Peace

Днес сме много ползотворни bowuu Сутринта 3-4 часа се занимавахме с на мъжото колата, после обаче ми отдели време да помогне и с голямото разчистване на детската (допреди 2 дни "склад") Party Остава още мноого работа Tired цялата къща преподреждам, в момента вкъщи е като бойно поле, ноо трай бабо за хубост Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт