Отговори
# 105
Здравейте, момичета:)
Много се радвам за Димяни:) Да споделя, че и аз правих сладкиша с майонеза - беше направо страхотен!!! Ох да ви се оплача - правим ремонт в апартамента в Ловеч вече 3ти месец и през това време стоим при родителите на приятеля ми...Хората са мноооого добри и място има, но така ми се иска вече да сме си отделно...само двамата, а то все не се получава...Много безпомощна се чувствам, защото не мога и да помагам за апартамента и така всичко зависи от приятеля ми...Това е ОК, защото той милият много ме слуша и ми се връзва на акъла и постоянно променя първоначалните планове за апартамента, добавяйки още неща...Сега обаче трябва да помогнат малко и родителите му - нещо, което спира работата ни, а те уж трябваше тази събота и неделя да помогнат, а сутринта разбрах, че няма да е сега....пак трябва да чакаме една седмица до другата събота и неделя, а каква е гаранцията, че тогава ще направят това, което ни обещаха:( Много е лошо, когато нещата не зависят от нас - не познаваме никой, който може да го направи и да си платим, а и ще ни вземат доста пари за нещо, което се прави за един ден, но трябва да знаеш как....Стига съм се оплаквала...
Исках всъщност да напиша за памперсите за многократна употреба и e-bay.
За тези, които се интересуват - купуването им е мнооого лесно. Само трябва да предупредя, че са доста обемни и не знам за лятото после дали няма да запарват много, но поне пък като е неприятно за детето, може по-рано да се отучи от тях:)
Отивате в категория baby - diapering - cloth diapers
После в лявата част на монитора имате най-различни опции. По-надолу ще намерите Free shipping. Отбележете него.
В дясно има Time left. Натиснете него и ще се появят продуктите, които искате, подредени според времето, което остава до края на търга. Като наближи края на търга - примерно 5 мин, натискате на продукта. Предварително си го разгледайте - вижте дали фри шипинга е и до БГ, защото понякога е само до САЩ, и после вече си вкарвайте залога. Обикновено може да купите един памперс на стойност от 4,50 до 6,50.
Аз си плащам с дебитна карта - става много лесно. И аз друг път не съм пазарувала от сайтове, но се оказа мнооооого лесно. Харесваш си, чакаш края на търга и наддаваш. Ако имате въпроси - ще отговарям.  Grinning
Ето и линк
http://baby.shop.ebay.com/Cloth-Diapers-/146531/i.html?LH_FS=1&a … ksid=p3286.c0.m14

Има и мнооого изгодни часовници  Wink

# 106
Здравейте поздрави за новата темичка.Страхотна е  Hug Hug
сега виждам рецептата със сладкиша и смятам да я пробвам и аз Peace
Само хубави новини за бебките на Дамяни Hug Hug и скоро чакаме  и тя да се включи Peace и със снимков материал Hug
Момичета не знам как сте мен страшно ме боли гърба и кръста,място не си намирам ,а за хапването по малко и често че много тежко ми става...
Пазете се от жегите  иии прохладен уикенд  Sunglasses

# 107
Мацки,Димяни я изписват днес PartyТо само обстановката да смени,ще й е достатъчно да се почувства по-добре и да се възстанови по-бързо Hug

# 108
Мацки,Димяни я изписват днес PartyТо само обстановката да смени,ще й е достатъчно да се почувства по-добре и да се възстанови по-бързо Hug

Браво! Бързо стъпи на крака, евала!

А това за обстановката е много вярно. Аз два дена ходих с нощница и се превивах като бабка, накрая мъж ми ме заведе, уж на разходка, пеша от МД до НДК, както си бях с нощницата (умрях от срам) и купихме нормални дрешки и на връщане към майчин дом, изведнъж "О, чудо" тръгнах си изведнъж изправена, без да се превивам, изведнъж се почувствах супер добре и спрях да се саможалявам и т.н. Та наистина - обстановката, дрехите, всичко оказва влияние, повече от колкото мислих  Laughing

# 109

Еха, браво  bouquet 
и аз така бях с моя син мен си ме изписаха на четвъртия ден , а той остана месец в болницата докато стане 2.500кг. за да го изпишат!!!
ДАмяни  само търпение и спокойствие  и всичко ще е ОК  bouquet

# 110
Адиии, много ти благодаря, мила!!!

Димяни, браво момиче! newsm51 , когато си в състояние ела да ни разкажеш всичко! И ти желая много бързо малките сладурнаки да са си при теб  Praynig

# 111
  • София
Здравейте!
Не съм ви чела но ще го направя тези дни като се пооправя малко,че съм много изтощена и ми е мъчно много за малките Cry
Благодаря ви на всички за всичко! Hug
Ади и за на теб специлани благодарности за всичко!  bouquet Hug

Бебките ги видях преди да си тръгна  Rolling Eyesпо мъничката прави от вчера пристъпи и спира да диша но за сега бързо се възстановява има и анемия и и преливат кръв  Confused молете са за тях  Praynig Praynig Praynig

# 112
Е,значи още днес ще ни драсне едно редче Димянката!Малко раничко я изпиат,но важното е да е добре! Hug

Ние направихме чудно плажче,водата е "чай"!Сега почивка ,че програмата за довечера е до късно и да не се преуморя! Hug

Е ,докато пишех и си се включила!
Димяни,добре дошла,отпочивай си и се възстановявай!Знам ,че ще ти е мн трудно без бебките ,но няма начин и това ще мине!Всичко ще е наред,мисли положително! Praynig Hug

# 113
димяни всикчи сме с теб

# 114
Добре дошла Димяни Hug Скорошно възстановяване....всичко ще е наред и много  се Praynig за бебките да укрепнат бързичко и да си се гушкате в къщи! Hug  bouquet

# 115
Тони  Praynig Цялата ни обич е към вас тричките.Бързо възстановяване на малките мишлета,всичко ще бъде ок,ще видиш! Hug

# 116
Всички много се молим за бебочките! Всичко скоро ще се оправи! Само положителни мисли Praynig Hug

# 117
  • Сливен
ДОБРЕ ДОШЛА НА ДИМЯНИ.ЧЕСТИТО МИЛИЧКА .МНОГО  Hug Heart Eyes И МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ ЗА МАЛКИТЕ КУКЛИЧКИ
МАЦКИ НЕ СЪМ ХОДИЛА НА 3Д ,ТЪЙ-КАТО ВСИЧКО ВЪРВЕШЕ НАРЕД С БЕБКА И МОЯТА ДОК КАЗА ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ИЛИ ДУСЛОВНО " КАКВО ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА ТИ КАЖАТ"  ooooh!
НО ВЕЧЕ ВЗЕХ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ И ДРУГАТА СЕДМИЦА МОЖЕ ДА ОТИДА

# 118
  • Sofia
Привет сладки коремчета!  Hug
Първо да поздравя Димяни   и двете бебки newsm06 newsm51. Вярвам, че няма нищо случайно на този свят и че когато човек мисли положително всичко се нарежда.......така,че Димяни бързо възстановяване и  Praynig  Praynig  Praynig за Валерия и Виктория, да наваксат бързо и да радват мама, татко и батко. Благодарности на Ади, че ни държеше в течение и ни информираше.   bouquet
От 1 час се опитвам да наваксам с четенето, много сте активни  Party, но темите които обсъждате са толкова близки до моето ежедневие, че ви изчитам за един дъх. Аз последните дни съм толкова ангажирана покрай преместването в новия апартамент, че нямам време за форума, само надничах от време на време да се успокоя, че всичко е наред с Дамяни и двете принцески-талисманчета. Майка ми беше малко на гости и дори пропуснах едната гимнастика тази седмица, както и лекцията на 9 месеца.  Blush Но, следващата седмица обещавам да съм по-сериозна.
МартиЕти дано мъжа ти бързо се възстанови и да се прибере по-скоро вкъщи. Hug и стискам палчета. сигурно ти е много трудно, но трябва да си силна заради него и заради бебо.
Да ви се отчета и аз от тази седмица малката госпожица е толкова активна, че дори за първи път виждам как коремчето ми променя формите си. Heart Eyes толкова е приятно, все едно танцува в коремчето ми.
.........от понеделник се преместихме в новия апартамент-новолунието е най-подходящото време за преместване, но на мен толкова ми беше криво цяла вечер, въртях се трудно заспах и еддно главобовие уффф като децата съм-хем ми е добре на новото място ще имам повече място и за бебка, хем ми е мъчно за стария дом.  Crazy нищо иначе вече спим на голямо и супер удобно легло  Joy което до някъде ми намали болките в гърба и неспокойния сън, но все пак те са налице, както и чувството ми за отпадналост в тези жеги.
Силвия имаш страхотен подпис  Peace , а на Цвети от Варна така й завиждам за вечерната разходка край моренецето....искам и аз, но нали съм от страхливите ще пропусна да пътувам .....въпреки, че мин.месец бяхме за една седмица на гости в Бургас  Grinning

Момичета да ви питам от къде мога да си взема лосион за стии на Палмарс....знам че някоя от вас ползваше ще съм ви благодарна да споделите.   bouquet

целувки от мен и се пазете в жегите и пийте повече течности.  Heart Eyes

# 119
Поздрави на Димяни и наистина много положителни мисли и вярвам ,че всичко ще е наред.
*Ani_J* аз си купувам лосиона ето този http://fast.bg/product/8663/palmer-s-losion-za-masazh-protiv-bel … trii-200-ml-.html от магазините 9 плюс от Пловдив ,но знам че ги има и в София.Много съм доволна вече започнах втората опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт