Отговори
# 90
Добро утро на всички! Страхотни закуски!  Hug
miriams28, ти не си ли ходила на фетална морфология? На 3д/4д със сигурност щяха да ти кажат пола.
Vessi-barabesi, ние сме циклили естествен паркет. Уж беше безпрахово, но ние първо циклехме, а после боядисвахме и слагахме тапети. Да ти кажа след цикленето не беше прашно, но на нас къщата ни беше празна, нямаше мебели, нищо и не мога да гарантирам.  Grinning

# 91
Добро утро момичета ,   bouquet
пак с вкусотийки ни разсънвате  Simple Smile
Страхотни новини за Димяни и бебките, дано скоро се върне при нас и те бързичко да натдават и да си ги взима при нея.  Hug Ади мерси за новините мила.   bouquet

miriams28  отиди при друг лекар, да видиш той какво ще види , щом твоята лекарка не е с игурна може пък друг да е сигурен,а най -добре на 3Д  Wink
И аз спя много неспокойно , въртя се , немога да си намеря място  Sad направо незнам ако  е така до края ....  ooooh!
Vessi -Barabessi ние една година циклихме паркет беше ужас , не толкова че прах се вдигна колкото после мръсотия , голямо чистене падна. Така че ако циклите вземи някой да ти помогне с чистенето илии направо да ти изчисти ти не се натоварвай. И ние правим ремонт , ама милото не ми дава да пипна нищо , а аз немога да стоя безучасно и той ми се цупи като се въртя и все гледам нещо да направя.
Снощи си направихме една разходка по плажната , супер беше ,леко подухваше , доста ободряващо действа. И  аз макар че съм на 500 м. от морето на плаж не съм стъпвала и незнам дали ще стъпя тая година.

# 92
Е хайде здравейте и от нас.От няколко дни не съм писала- да не сте ни забравили  smile3534

Бебззз-ама ти направо ме уби , по-то4но твоя мъж де.Бива ли в тия жеги и толкова път да биеш.Дано си изкарате добре поне, ама пази се мам4ееее  Hug
Веси -барабеси- не мога да помогна душко  newsm78
Цвети -със спането последните дни съм същата и днес мислех 4е ще си поспа до късни4ко,оба4е една муха  ми разби илюзиите , а и дребният не се спира.
Мн се радвам за Димянката и принцесите и с  нетърпение 4акам завръщането.
Ама какъв е този сладкиш с майонеза и шоколад , дето е толкова хубав .Я дайте рецепти4ка да метна днес един.
Честито на отпускарите  bouquet Аз излизам във вторник до края на юли и после от средата на август пак.Та от вторник нататък мисля да щурмувам магазините.Татито ми отпусна бюджета за бебето за този месец-ще се пазарува май Joy Joy Joy.

# 93
  • У дома
Добро утро, мамчета. Снощи ама изобщо не можах да спя, накъдето и да се обърна все нещо ми подпираше и не ми беше удобно, за капак и главата ме болеше, по-скоро врата, после и гърба  ooooh! Ставах, разхождах се, изпих един парацетамол, ама нъц.
Бебо явно се е наместил много горе към ребрата и даже в момента като стоя ми е неудобно.

Както и да е днес ще е ужасен ден, а май ще трябва и да излезем, защото Карина ей сега ми казва какво ще правя всички деца ще ходят на море Rolling Eyes

Ще видим каква ще я мъдрим днес.

Страхотни вкуснотии тази сутрин  Hug

# 94
 Laughing Бебчето се е настанило под дясната ми гърда, под ребрата, и ме рита, много ме е гъдел и ми е смешно.

# 95
  • София
Ние след малко тръгваме на гости в някакво село Осоица в опит да се спасим от горещината.
Много приятен ден на всички и целувки за Тони и двете й сладурчета  Heart Eyes

# 96
Бебз, ама верно ли ще те заведат в напреднала бременност в средата на лятото в Гърция Crazy милата ти! Дано мине всичко спокойно. А с какво ще пътувате?

Мами, направих този шоколадов сладкиш с майонеза! НЕВЕРОЯТЕН Е! Само, че използвах нескуик-какао и млечен шоколад за глазурата. Станал е божественярски! Hug благодаря, че споделихте!

уж редовно ви шпионирам, а някъде съм я изтървала тази рецепта  newsm78
може ли някой да ми я даде ( примерно на лични) ,че се чудя какво да правя сега и мога да го забъркам на бързо  Hug

Димяна, много се радваме за теб, дано те пуснат утре и да разказваш   bouquet

# 97
Привет на всички!   bouquet
Чудесни новини за Димяни и бебките, дано всичко да е наред и скоро и те да се приберат в къщи.
И аз тази година ще пропусна морето - просто няма шанс да убедя мъжо, че нищо няма да ми стане от пътя.  Cry
Тази нощ просто не съм спала, то се въртях, то ставах, отварях - затварях прозорец някакъв ужас просто!  Tired  ooooh! А пък накрая като ме сви кръста няма да ви казвам! В 5.30 последно погледнах часовника и съм задрямала до 7.20 ми беше царството - някакъв мъж дойде да търси свекърва ми и вместо да позвъни на звънеца се почна едно подвикване по двора  ooooh!  Crazy
(в един двор сме три къщи - нашата, на девер ми и етърва ми и свекър ми  исвекърва ми).
Четох, че ви е трудно в последния ден на работа - на мен ми остава и тази седмица, та в петък ще ви пиша за мойте емоции, ама предполагам, че ще се разрева и без това напоследък само това правя!
Хайде лек ден - ние отиваме да кръщаваме, а навън е такава жегааааа..........

# 98
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.0
Заповядайте! Непременно си го направете! Но както писах- аз използвах какао нескуик и млечен шоколад-Милка с белия крем, защото обичам сладко, ако искате да не ви толкова сладко-следвайте рецептата

Добро утро!
Ние добре спахме тази нощ! Но ми беше ужасно горещо!
А довечера в къщи ще има купон и след малко се вдигаме, да напазураме, че после и да приготвям гозбите Crazy

На вас ви желая много спокоен ден! И пазете сянката Hug

# 99
Привет милички и от мен
Желая на всички един прекрасен уикенд и се пазете от жегите
Arim и моите кумци и родителите им са на Осоица-ако отидем днес по-късно може да се видим там милинка,само ми прати телефона ти на лични да ти дзън
Димяни много късметчета и чакаме новинки за малките сладуранки

# 100
  • Stavanger,Norway/ Varna
Az pak poslednite dni, kato hapna malko i taka mi podpira, 4e zapo4va da me zadu6ava. Izob6to nemoga da qm kato horata i ve4e se 4udq kakvo da si sloza v korema, za da ne mi e tevko sled qdene  Crazy

# 101
Благодаря   bouquet

сега ще го пробвам

# 102
охоо Тини ти се появи бе душа , къде се изгуби?
Аз за бебо мисля да пазаря като влезна в 8-мия рано е още.
Bob4e  и аз сум така , хапвам малко и започва да ме подпира и наболява корема и тежко дишам. Ама така ще е няма как. По помалко ще се яде на често.
И аз мисля да отскочим до село на по-хладничко че не се живее тук.
Лек и усмихнат ден на  всички и да не ходите по жегите  Naughty Hug

# 103
Здравейте мами......аз тъкмо се прибирам,бях на лекция в мола за къпане и хранене на новородено,но за съжаление много трудно се чуваше,но като цяло беше интересно,защото демонстрираха. На вън е страшна жега и мисля да легна на хладно да поспя,че снощи пак не успях да спя,много ме боли гърба и кръста CryМного се радвам за хубавите новини около Димяни. Бебз,твоят мъж е много смел.... с кола ли ще пътувате?? Хубав ден и приятен уикенд! Hug

# 104
Здравейте, майчици!
От седмица и нещо не съм хвърляла око на форума, но имах адски много работа и много пътувания и за капак на всичко, вчера беше рождения ден на мъжа ми, както и именния му ден и нашата годишнина, но той влезе в болница и  сега освен изтощена от всичко съм и съсипана от притеснение и съм самичка  Cry Много ми е мъчно и имам чувството, че тоя нашия "късмет" не е случаен. Как е възможно все такива работи на нас да се случват!? Добре че бебчо е ок, не знам как успявам да понеса всичкото натоварване...
Изпуснала съм, че Димяни е родила близначките - да са ти живи и здрави, мила! ного да те радват и да имат много късмет в живота!

Общи условия

Активация на акаунт