Отговори
# 330
Веси,нали имаше свидетели?Как така ще изкарат мъжа ти виновен,който просто е защитил семейството си.Намерете някой кадърен адвокат,който знае какво прави.Този хлапак утре може друг да удари.Какви са тези абсурдни закони,просто нямам думи ooooh!

има свидетели, но неговото медицинско е за средна телесна повреда, а на мъжът ми за лека телесна повреда и в случая закона защитавал нападателя, защото е по-тежко пострадал. ние можем да си търсим нашите права в друго дело, но първо трябва да приключи това.

честито на всички празнуващи днес   bouquet

# 331
lina borisova, за главоболие, мисля че можеш да пиеш парацетамол, но не е лошо да питаш и лекаря ти  Peace

пашик, честит рожден ден!
тия, честит и на теб   bouquet

# 332
  • Варна
Лина парацетамол  Peace

# 333
Привет октомврийски мамчета Grinning Знам си аз, че е 4 дена са адски много време и ако не влезна във форума после не мога да наваксам  дълго  Laughing

На рожденничките: ЧЕСТИТО!!!  newsm59 smile3525
На Есен, малко бебче да си гушнете с песен,
а живота да ви става все по-лесен  Grinning Grinning Grinning

Новата темичка е чудна! Първата страничка е станала уникална - браво Lady V!

Виждам и Димяни се е появила  Hug Много се радвам. Чакаме само и единствено хубави новини  Grinning

# 334
Lina- аз също знам 4е само парацетамол, дори в тези месеци и донялко на ден може да се стигне , но не ти препоръ4вам-пробвай с един и легни да по4инеш за малко , ако ти е възможно   bouquet

# 335
  • У дома
Тия, честит рожден ден и на теб.

Лина, вземи Парацетамол, само това можеш да пиеш за болка, не е проблем.

Димяни, дано и днес новините за бебките са добри  Hug

Ние се разходихме и стана пак задушно, иначе беше страхотно прохладно навън.

# 336
pashic, tyia, честит рожден ден! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи! А през октомври - най-пухкавия и послушен подарък, който можете да си представите!   bouquet

Димяни, видя ли че нещата с бебките се стабилизират, успокой се:) Надявам се и оттук нататък да има само добри новини
за тях и след месец да си ги гушкаш вкъщи!

силви@, абсолютен привърженик съм на нормалното раждане, без да отричам ползите от наложителното секцио. Попаднах на тази статия преди доста време и повярвай ми с нищо не ме спечели за нормалното раждане. Защо така мога да обяснявам надълго и широко, но няма Simple Smile Имаше и един прехвален филм Le premier cri, където трябваше да се покажат невероятните предимства на раждането вкъщи или сред природа, но сред описаните случаи беше мъртво роденото седалищно бебе на една жена от племето туарег и престоялата повече от 3 часа в една канадка плацента с всичките му там рискове... Така че, реших за себе си - нямам бебе, което да принеса в жертва на еволюцията, само защото аз съм била неин продукт. Засега съм с идеята да родя нормално, но ако се наложи - нека ме режат - няма да разчитам на еволюцията, а на скалпела.

бобче, едва ли мога да разбера достатъчно добре какво ти е в момента Sad И аз като теб обаче засега живея отделно от мъжо по финансови и ред други причини и пак нещата не са много розови! Sad Той не желае повече да е така, усеща че пропуска важни моменти от брака ни, но върне ли се тук няма да може веднага да си намери работа. Не е капризен, но каквато и работа да си намери пак няма да е подходяща за него и за ценза му - образованието му е от докторант нагоре. Да не говорим, че е психически изтормозен от факта, че и сега печеля повече от него:( Имала съм щастието да поживея "навън" и повярвайте ми разликата в моя случай беше от небето до земята на зиг-заг. То и сега много от приятелите ни се чудят какво дирим тук с нашето образование и професии... Така че те разбирам защо искаш да си останеш да родиш там. Повярвай ми, струва си всяко усилие и жертва в името на бъдещето на децата ти.

# 337
Благодаря ви, ще пробвам с един парацетамол, за съжаление не мога да легна защото съм на работа.   bouquet Tired

Ole и аз се обърках от тези изследвания - горната граница за захар е 5, при първата кръв, която са му взели сутринта неговият резултат е 6.7, след това са му дали да пие глюкоза и след 2 часа пак кръв и резултата тогава вече е бил 9.2 - търся сега стойности за диабет ама нещо нищо не откривам, не знам какво да мисля, доста са му високи резултатите.

Аха, намерих:
кръвна захар на гладно над 6,1 и под 7 mmol/l и кръвна захар на 2-ия час над 7,8 и под 11,1 mmol/l означава нарушен (намален) глюкозен толеранс, т.е. съществува лош контрол над кръвната захар, но захарен диабет не е налице; хората с нарушен глюкозен толеранс са изложени на висок риск за развитие на диабет, затова обикновено при тях се прилага специална диета и режим на физическа активност (всяка година 5-6% от тази група хора развиват захарен диабет); напоследък се смята, че нарушеният глюкозен толеранс крие сам по себе си по-висок риск за развитие на сърдечно-съдови заболявания и усложнения и затова трябва да се лекува по-активно.

Не ми звучи никак добре, много е близо до границите на диабета.  Weary

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 14:16 от lina borisova

# 338
  • Варна
Димяни ,всичко ще се нареди ,толкова бебета има родени в 7-я месец Hug
То,всъщност, каквото и  да кажа не може да не се притесняваш ,и да не се тревожиш ..но
ще се преборят те,душичките малки,вярвам Simple Smile

Аз се бях притеснила ,че усещам много по-слабо и по-нарядко  движенията на бебо последните дни ,та днес бях в болницата ,чухме тоновете,,всичко е нормално,145 уд/мин..,аз от притеснение взех че се разревах Embarassed.После поговорихме си с акушерката,често и се случва така да успокоява бременните..последно не минава и ден да се разплача за нещо,не се познавам  newsm78  Shocked
Вече в понеделник ще го видим и на ехограф Praynig

Тия честит рожден ден!!Щастие ,здраве  и верни приятели!!

p.s  Стана ли  шоколадово -кокосовия мус ? Grinning дай рецептичката после на лични Wink

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 14:29 от Velina_p

# 339
pashic, tiya , Честит рожден ден. Много здраве, късмет и увереност, че сте намерили своето щастие!
Бобченка, много сериозна ситуация наистина. Дано да се намери добро разрешение на проблема до септември. Понякога много се притесняваме за неща, които по-късно се нареждат от самосебе си. Стискам палци и в твоя случай да е така.
Леле как си върви времето.. не е истина че вече трябва да се плануват прегледи за очни дъна и т. н. ShockedАз трябва да проверя състоянието на моите, въпреки че по всяка вероятност ще съм секцио.

# 340
  • Сливен
pashic, tiya честит рожден ден мамчета,много здраве,късмет и нека живота ви поднесе много приятни изненади.Наесен по едно здраво бебче и много любов и щастливи мигове със семействата.
Тони ,миличка,много прегръдки и само добри новини за Вики и Вал.За теб повече кураж и търпение   Hug Praynig
Бобченка само ти си знаеш през какво си минала и защо сте взели решение да сте далече от семейство и близки,бъди силна и по-спокойна,и хапвай  eat за да сте здрави с бебка.
веси по-спокойно миличка,рано или късно всичко ще си дойде по местата

# 341
Не ми звучи никак добре, много е близо до границите на диабета.  Weary

Лина, не се притеснявай излишно - с правилна диета + медикаменти ще се оправят нещата. Хубаво би било, ако след като излезе от болницата смени малко обстановката - отидете на почивка с други думи. Подобни състояния понякога са провокирани не само от физиологични, но и от психологични причини. Ако дълъг период е бил подложен на голямо напрежение, умствено претоварване и прочее, то може това да е причината за пред - диабетното.

# 342
Много благодаря на всички за милите пожелания! До сега много добре минава рождения ден разходихме се,напазарих си хубави неща,подариха ми  хубави неща,направихме резервация за довечера на един ресторант и така.А днес трима познати им се стори,че скоро ще раждам ,като им казах че има три месеца не можаха да повярват!Е и на мен ми стана едно хубаво.Тези дни изведнъж ми порасна корема

Тия,честит рожден ден !Да си жива и здрава ,да си родиш хубаво бебче! newsm59

# 343
  • Sofia
pashic, tiya , Честит рожден ден!!! Бъдете здрави, усмихнати и изпълнени само с положителни емоции!!!

лина погледни този сайт http://www.tchaikapharma.com/mambo/index.php?option=com_content& … sk=view&id=81 дали има и симптомите освен качената захар. Това му състояние може да се дължи и на повишен холестерол. Причини много, а това не е болест за умиране. В моя род имаме доста диабетици и всички си живеят със заболяването. Единия си го носи вече повече от 60 години. Не се натоварвай толкова с лоши мисли...

а аз си чакам утре консултацията да ми четат пак конско за килцата /вече са +10/...

# 344
  • гр. София
Привет!!!
Надявам се всички да сте ОК!, Димяни и бебки също!!! Hug Hug Hug
Честито на Рожденниците днес - здраве и много красиви неща да ви се случват и сладки бебчета през октомври!!!  Heart Eyes  bouquet
Много ми липсвате всички, но както и предположих 2-ри ден самичка и вече ми "спряха тока" от работа.
Изчезвам, че да успея със сроковете, че искам и да се прибера по някое време и у дома Sad

Общи условия

Активация на акаунт