Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 180
  • 706
  •   1
Отговори
# 450
...
Goody
-  HugТи не спиш ли бе жена ! Mr. GreenТова според моя поглед е медецинско лице-зъболекар  Rolling EyesАко съм по-познала от Сисак ,ще черпиш мене  Naughty Heart Eyes

...

Party почти си познала, напъни се още малко и си изкарала почерпка.
подсказка. схемата я свалих от тук  Wink

сис и дж получават похвала за усърдието  Hug

Май че е това , но под друг ъгъл е снимано , и затова снощи реших че се заблуждавам, но определено е това...  Mr. Green Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488005.msg14838686#msg14838686

Pepen  Hug   Wink

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 06:55 от Мимито & Светла

# 451
  • Варна
Добро утро на всички,Ще може ли да ми кажете този гоблен с какъв бод се шие    Пише панама 22 каунт,Аз съм си приготвила бяла българска неразграфена,но как да го шия 1/1 или 1/4,Или кръстчета през една дупка,моля за съвет,Благодаря   bouquet

# 452
Аз мисля, че на бяла българска панама най-добре ще изглежда ако го ушиеш 1:1 . Най-нежно ще стане според мен. Все още не съм го ушила, но смятам като го започна по този начин да го шия. 1:4 ще стане доста голям, а с кръстчета-груб.

# 453
Нямах предвид един човек да е шил един гоблен три пъти. А различни да са го шили с различните бодове.

Embarassed Embarassed Embarassed Колко бързо шиете... По колко квадратчета успявате да ушиете  Thinking за ден?  На мен и то само ако шия ми се отдадоха 11 1/2 квадратчета.Или тогава се бях амбицирала да разбера колко най-много мога да ушия на ден.

И това двулицевото все немога да го докарам. Може ли да ми покажете как става. Praynig Praynig

# 454
  • UK/София

Момичета, здравейте!Искам да попитам дали някоя от вас е шила гоблени на Гобкон и дали сте доволни от гоблените им.Изчетох в сайта им доста противоречиви мнения и съвсем се обърках.На сърце от много време ми е легнал Алпийски прелести и много искам да си го купя.но не ми се ще да обикалям по магазините и да търся конци, ако не ми достигнат.

Също така ще съм ви благодарна да изкажете мнения от гоблените на Милена стил и Солария кои са по-добри според вас.

# 455
Биляна , Това в оригинал е гоблен на Анхор.Ако искаш схема, дай имейл да ти я пратя

С две ръце съм за гоблените на Солария.

# 456
  • UK/София

sissak, благодаря! HugЗнаеш ли как е името на гоблена за да проверя дали го има в английските сайтове.Ако не го намеря ще се възползвам от предложението ти за схемата, мноооого ми харесва.

# 457
Да се похваля с още едно мини. Тези мечовци са ме очаровали и смятам да ушия цялата серия, която имам.

# 458
Толкова много неща съм си избрала за шиене и събрах няколко схеми - не зная откъде да започна Simple Smile.
Малко и от мен. От останалите конци - как беше елегантната формулировка  newsm78. 1;1 много ме измъчва, но става по-нежно от 1:4. Много ми се кривят гоблените newsm78  Sad

http://kalinadimitrova.snimka.bg/tapestries/gobleni.352958.20042334

# 459
  • Плевен
GoodyLaughing Heart EyesПознахме и двете с Мимито & Светла     Naughty  Аз писах медицинско лице ,за зъболекаря се подведох по огледалцето! Mr. GreenНо снимковия материал нагледно показва че съм права !Не се крий , почерпи и двете  Joy Joy JoyОбичам в този сезон, сладолед -ммммм.....!Така че му мисли как ще пристигне до Плевен !А Мимито & Светла е още по надалеко -тя си решава ! Wink Hug

bi_bi_to
-   bouquet  bouquet  bouquet Heart EyesСладурски мечета !Едно до друго са още по-сладки

Чудесно си го намислила! PeaceНаправи цялата серийка ,ще стане весело в стаята на дъщеричката ти !  bouquet

ваканция за калина
-   bouquetПрекрасен букет от лалета  newsm10 smile3501 smile3525В албума ти се мъдри една красива пеперудка ,какво ли ще излезне накрая  newsm78Любопитно ми е  Thinking

# 460
Привет момичета   bouquet
Страхотни красоти сте сътворили  Peace
Извинявам се, че нахлувам така в темата ви, но имам една молба - трябва ми конвертор от Ariadna, Anchor Или DMC  в Pupets.  Praynig
У наше село само pupets продават
Благодаря ви   bouquet

# 461
на първа страница има конвертори  Peace
Биляна, този съм го виждала ушит по модел на Казанлъшки гоблен. страхотен е, с ДМЦ конци беше.

# 462
  • UK/София

Биляна, този съм го виждала ушит по модел на Казанлъшки гоблен. страхотен е, с ДМЦ конци беше.

Можеш ли да ми помогнеш да намеря сайта им.Чета подробно всяка тема и помня, че една съфорумка го шиеше купен от БГ магазин, но не от Гобкон.Остава да е бил от Казанлъшки гоблен, но не намирам сайта им.Имам още няколко дни да си го поръчам преди да замина.

Тук го виждам, но и на челна стойка не бих могла да разбера какво пише.Как се прави поръчка от този сайт?

# 463
Ако си в софия ще ти кажа къде е магазина и на място можеш да го купиш. другият вариант е да ти дам телефона им 0431 28645 и 0898 920443.
иначе точно това е каталога им, имат много сполучливи неща. на мен ми е любимата бг фирма. между Милена Стил и Солария, предпочитам Солария.
тези мечета са страхотни

# 464
Пише "Лиите" - 24 на 30 см; 21 цвята; 1:1 ; в зависимост от марката на конците - 18 и 28 лева. Листата е от 2006 година, така че не знам до колко е актуална.

За поръчки : 0431 / 2-86-45   ;  0898 / 920 443

Общи условия

Активация на акаунт