Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 175
  • 706
  •   1
Отговори
# 435
  • Плевен
Момичета с голямо удоволствие ви разглеждам красотите  #CrazyЕто ме и мене -това е точно предизвикателство за предложението на Гууди за щуротийка  Grinning Peace

Но понеже нямам време Thinking ooooh! слагам само схемичката,нека някой друг да сътвори тази "красавица" Hug

и бонус  Joy

И Гууди  Heart Eyes нали сме края на седмицата !Я си покажи твоята щуротийка  newsm62,че ми е любопитно  Wink

# 436
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пепен   Mr. Green ще се похваля де, ама не сега, че още не съм я свършила.

никой не прие играта и нямаше за какво да се боря за бързина Hug и понеже не мога да покажа закачката готова, показвам етапа от сряда  Mr. Green
познайте какво е  Wink

# 437
  • Бургас
Пепен кога ще ни покажеш етапче от есента? newsm03

# 438
Дж-то, тези двамата са големи сладуранчета.
Goody, това е черна дупка.Познах нали?Ай ще черпиш  Mr. Green

Започвам седмицата с едно гобленче с ароматизиран конец - любимият ми аромат - лавандула.И етапчето на "Огнено фламенко"

# 439
  • Плевен
Добро утро! Grinning  food010

Goody
HugТи не спиш ли бе жена ! Mr. GreenТова според моя поглед е медецинско лице-зъболекар  Rolling EyesАко съм по-познала от Сисак ,ще черпиш мене  Naughty Heart Eyes

Пепен кога ще ни покажеш етапче от есента? newsm03

SadНяма есен!Това е моето етапче ! EmbarassedБързам да го завърша ,че гоня срок! ooooh!Есента, на есен с песен  Grinning!

sissak -    bouquetТози ароматизирания да не е за мене  Mr. Green,че и аз обичам този аромат WinkА фламенгото е супер ,чак ме подканя и аз да го затанцувам   bouquet  bouquet  bouquet

# 440
Момичета имам нужда от съвет-с какво да залепя едно гобленче към циферблата на часовник-някакво лепило, двойно тиксо или нещо друго? Часовникът е някакъв китайски боклук и нама друг начин за монтиране.

# 441
аз лично не го лепих на циферблата, а на дебел картон. на моя модел цифрите са бродирани също, та само механизма ползвах на часовника. лепих с ц200 и стана супер.
сис, много е готина огнената испанка
гуди, немам идея душко кво е. на някакво мишле ми мяза
пепен, страхотно става. аз съм малко скептик вече по отношение на китайските гоблени, но изненада приятно

# 442
  • Плевен

didi_to - Дж-то ти е отговорила ,но ето ти един сайт и как се прави! Simple Smile

http://www.krestomania.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=4895

Дж-то -   bouquetСтава добре ,защото го шия на 22 каунт с 1  конец  ooooh!На живо е още по- ......! Mr. Green

# 443
  • там където има винаги вятър
Я да покажа и аз нещо в тази тема, че то при липса на техника не мога да се похваля  Embarassed И двете са за подарък -  на един "прясно" дипломирал се и на една приятелка за рожденния й ден.
www.prikachi.com/images/920/2408920V.jpg
www.prikachi.com/images/930/2408930Y.jpg

# 444
Дж-то, Pepen благодаря ви. Залепих гобленчето с С-200 и мисля, че се получи.
  bouquet

# 445
Имам една молба към всички ви. Бихте ли приложили снимки на един и същ гоблен шит с Вилеров бод ; 1:4  и 1:1.

Имам готова компектовка на Сиси, схемате е по вилеровите гоблени с техния бод и немога да си представя как ще изглежда с този бид. Самия бод нещо не ми харества. Стои ми като бродирана възглавница. Виждала съм го и на "живо" с този бод и от тогава нещо не го почвам. А тази Сиси толкова я харесвам.

# 446
едвали някой е шил един гоблен 3 пъти с различните бодове. като не ти харесва вилеровия бод, ший го 1 към 4 и готово

# 447
Лилия Проданова, направо ми грабна сърцето красотата с цветята и лебеда. Може ли схема. /Само се чудя кога ще го шия  newsm78/

# 448
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Goody
HugТи не спиш ли бе жена ! Mr. GreenТова според моя поглед е медецинско лице-зъболекар  Rolling EyesАко съм по-познала от Сисак ,ще черпиш мене  Naughty Heart Eyes

...

Party почти си познала, напъни се още малко и си изкарала почерпка.
подсказка. схемата я свалих от тук  Wink

сис и дж получават похвала за усърдието  Hug

# 449
  • София
Джи-то, може ли да ми пратиш на пощата схемки и ключ на двете любовни минита - много ми харесаха... Благодаря предварително.
magivk@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт