Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 162
  • 706
  •   1
Отговори
# 420
Хайде да ви се похваля с едно малко Ланарте!

И още малко хубостийки

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 18:05 от di-ni

# 421
Момичета,комплименти за красивите неща които сте  показали!Хубава и прохладна вечер!

# 422
ba4iiska браво на теб!!!     bouquet  И аз преди 2-3 дни приключих Воденицата на Буше и сега реших да завърша Мостара!  Peace Чакаше в шкафа и събираше прах...  Embarassed Сега ме амбицира още повече!  Hug  /Сега се загледах че моя е в по-различен нюанс...  newsm78 като понапредна още малко и ще показвам!  Peace/

di-ni поздравления!  Hug

# 423
# 424
merlynn -прекрасни са,личи си любовта с която си направила всеки един гоблен.
поздравявам те за това,силно ме впечатли че нямаш изкривен гоблен.мен този факт ме интерисува,понеже шия един доста голям 23 квадратана височина,1:4

# 425
  • София
Не исках да спамя, защото все още нямам какво да покажа, но не можах да се сдържа да не поздравя merlynn за сътворените от нея красоти! Прекрасна колекция!  Hug

# 426

нещо дребно от мен

# 427
  • Пловдив
Дж-то, много сладко!
Имаше такива дъвки Love is... с тези човечета и много се кефех на точните определения за любовта.
Тази интерпретация твоя ли е или има схемички на цяла серия? Ще се радвам да ги споделиш  Praynig

# 428
и аз ги издирвам, безуспешно от година вече. успях да си купя няколко от ибея и ще ги снимам. ще кача схемите по-късно. това всъщност ми е втория ушит. много са сладки
ето го първият

# 429
  • ГОре на черешата...
di-ni , "малките ти хубостийки" са прекрасни Peace!
Творбите на Мерилин - също  bouquet!

Не мога да се стърпя - на морето си счупих иглата от Ланартето/ нямаше с какво друго да ремонтирам зъбната скоба на баткото Mr. Green.../. Та вчера отивам в магазина да си купя и на стената виси Момичето с коня, но комплектовка, шита с гобленов бод 1:1 - ами направо си умрях от кеф - нищо общо с оригинала, на фона на това, което ми се получава, бих казала, че изглежда жалък Sick...Продавачката се уби да ме разпитва как и за колко съм поръчала /тяхната комплектовка 1:4 е 88 лв #Crazy/.

Та с две думи  - благодаря за съвета да си поръчам оригинал  bouquet! Умирам от нетърпение да го окача на стената над спалнята ни.

# 430
mari_eta, коя е тази фирма, че ми стана интересно. егати и цените имат за плагиати  Sick

# 431
Дж-то - много са хубави тези дребосъци!

Мерилин - чудесни произведения! Поздравления!

Вие момичета умора нямате!Винаги съм била ваш голям фен!

ba4iilka, моята майка също се мъчи с един гоблен на Милена стил 1:1 - Воденица...някоя си,все ми се оплаква за единичните бодове,но почти го е свършила.
Гоблените на Ланарте са страхотни когато са оригинали - шият се с удоволствие,аз вече трудно ще се върна към Вилеровите модели или тези на българска разграфена панама.В кръстчетата няма нищо страшно - само спазваш посоката като при гобленовия бод.

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 18:54 от di-ni

# 432
  • ГОре на черешата...
mari_eta, коя е тази фирма, че ми стана интересно. егати и цените имат за плагиати  Sick

Мисля, че не е фирма - продават комплектовани гоблени на Милена-стил и разни други и май сами правят комплектовка. Ще трябва да се завъртя пак да разуча.

di-ni , и аз май скоро вилеров няма да пипна - с кръстчетата става прекрасно, а лично аз шия много по-лесно. А за Ланарте - лелеее, що неща съм си набелязала Whistling...

# 433
на Милена Стил поне цените са им достъпни, ма това 88 лева  Sick то оригинала е по-евтин

# 434
  • ГОре на черешата...
Някакъв каталот разглеждах с тази цена, но не погледнах на коя фирма.
Точно това имах предвид - оригинал - 62 лв - менте - 88 лв ooooh!.
дет се вика -Добре дошли в БГ Twisted Evil!

Общи условия

Активация на акаунт