Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 143
  • 706
  •   1
Отговори
# 225
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Може би едно малко животинче? Или цветя? Кое ще бъде по-лесното за начинаещ? И да от София съм. Hug

материали: остатъци Mr. Green и фантазия   Heart Eyes
става на картичка и на малко гобленче за подарък  Hug

# 226
  • Плевен
Здравейте момичета и поздравления за красотите които сте изработили!  bouquet  bouquet  bouquetНе мога да ви похваля поименно ,за да не пропусна някой Wink Laughing ,но вие си знаете -коя от коя по-красиви неща е изработила newsm20

И от мене  Blush - малко ,но изработено с  Heart Eyes за моите дружки по хоби от Плевен ,послучай РД  Hug

# 227
Момичета,бихте ли ми дали идеи откъде да си купя коледен гоблен?Мноооого искам.. Praynig

# 228
Момичета,бихте ли ми дали идеи откъде да си купя коледен гоблен?Мноооого искам.. Praynig

тук има интерсни коледни http://www.axioma.3clab.com/orchidea.html  Wink от моите любими: картички, пластмасови панами за украшения, има и по-големички с рамки  Hug

пепен, дакела ме разби  Joy Joy

# 229
  • там където има винаги вятър
хвал, хвал   Mr. Green
малки, но с кефче направени

smile3501 Ами че то си е наистина за хвалба. А откъде купуваш пластмасовата панама  newsm12

# 230
 Видях от къде, но със закъснение  Embarassed Не разбрах само цената която е дадена за един модел ли е - поне на коледните не пишеше  Thinking, защото 17 лв май е множко само за един модел  Cry

# 231
Видях от къде, но със закъснение  Embarassed Не разбрах само цената която е дадена за един модел ли е - поне на коледните не пишеше  Thinking, защото 17 лв май е множко само за един модел  Cry

аз реших, че е за комплекта от 4 броя, но защо така реших...  Thinking винаги може да се пита  Hug а за поръчка над 30 лЪва доставката е безплатна Wink

мама_яси, тези са готови комплекти  Hug жабата е от магазина на ДМЦ, а петела с една маймунка са от ибея

и да кажа, петела е със син конец, защото е мъжки  Crazy
по схема има червено конче, но моя синковец не млъкна, докато не го смених със син  Laughing

# 232
Здравейте момичета.Подариха ми гоблена "Холандската воденица" на Златен гоблен,но е огромен.Искам да ви  попитам ,ще се изгуби ли красотата на гоблена ако го ушия 1:1 ,тъй като схемата е 4:1?

# 233
Здравейте момичета.Подариха ми гоблена "Холандската воденица" на Златен гоблен,но е огромен.Искам да ви  попитам ,ще се изгуби ли красотата на гоблена ако го ушия 1:1 ,тъй като схемата е 4:1?

давай смело  Hug ще стане само по-хубав (и по-малък, но това си го знаеш)

# 234
Браво момичета,сътворили сте невероятни красоти!
Сега да се похваля и аз.Това е следващия етап от моя "Спомен" на Хаед
А това е вече рамкираната ми кафеджийка

# 235
Благодаря GoodyСигурно ще го почна отново 1:1,защото сегашният размер на панамата е 38х26 квадратчета,което е отчайващо много за мен.А в момента шия това ,трябва да стане.Ето и другите гобленчета от моята колекция,която ми изглежда несравнимо малка в сравнение с вашите.Искрено се възхищавам на всичко,което правитеhttp://viligutzeva.snimka.bg/tapestries/gobleni.520900

# 236
  • sf
Да покажа и аз най-стене финалът на Сезоните. Признавам си, доста импровизирах по Лейзи Дейзи-то и Сетин Стича, но и така ми харесва.
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5498185016308877778

# 237
 newsm51 Привет на всички много съм ви благодарна за съдействието предишния път ,надявам се и сега да ми помогнете.
Ако имате схема на това красиво гобленче,  ще съм ви много благодарна .Моля ви само да НЕ Е  разработка на Милена стил smile3521

elenamara72@abv.bg

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 15:51 от m.ron4eva

# 238
Да покажа и аз най-стене финалът на Сезоните. Признавам си, доста импровизирах по Лейзи Дейзи-то и Сетин Стича, но и така ми харесва.
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5498185016308877778
Сезоните са станали много хубави  smile3501  Преди доста време бях си разпечатала схемата, ама така и не стигнах до тях  Weary

# 239

аз реших, че е за комплекта от 4 броя, но защо така реших...  Thinking винаги може да се пита  Hug а за поръчка над 30 лЪва доставката е безплатна Wink

мама_яси, тези са готови комплекти  Hug жабата е от магазина на ДМЦ, а петела с една маймунка са от ибея

и да кажа, петела е със син конец, защото е мъжки  Crazy
по схема има червено конче, но моя синковец не млъкна, докато не го смених със син  Laughing
  Embarassed Май аз съм грешка...И мечетата и снежните човечета са само с един кат. №, макар че са 4 вида. Това би трябвало да означава че цената е за комплекта. На другите картички, великденски мотиви има по няколко кат.№ и пише - цена за всеки.

Общи условия

Активация на акаунт