Старата любов

• 10 319
  • 69
  •   1
Отговори
# 15
  • по пътя на светлината
Единственото нещо което не зависи и от двамата за раздяла е смъртта,но за мен не значи стара любов,а вечна любов.

# 16
Единственото нещо което не зависи и от двамата за раздяла е смъртта,но за мен не значи стара любов,а вечна любов.

Да разбраме, лек ден от мен.

# 17
От известно време насам ме тормози спомена за старата любов и ми е тъжно и тегаво.
15 години минаха....и някакси знам,че ако сега се намерим и той ме поиска,просто ставам и тръгвам.
А не съм романтичка,катил съм си.Но не мога да забравя Wink

# 18
  • Be realistic - plan for a miracle.
Старата любов...
...има защо да е 'стара' Wink

# 19
Стара любов,дрън дрън!Срещаш го след време,а той на нищо не прилича.После 15 минути се чудиш,какво толкова си му харесвала.

# 20
  • Бургас
Колко си права,Шанел!
Старата любов топли, когато ни ядоса настоящето ни-съпруга, приятеля.
Но ако сложа ръка на сърцето, не бих се завърнала, не обичам да вървя назад.
 А и старите ми любови, когато ги засека сега са наистина стари-напълнели, оплешивели..и да ме поискат, аз не ги искам вече.  Cry
Щом човека е останал в миналото,имало е причина! Crossing Arms

# 21
Стига поне единият да иска, връщане винаги може да има. Wink

# 22
Моите пък стари любови всичките са още по хубави отпреди  Flutter
Не ми се е случвало да се чудя какво съм им харесвала, защото много добре знам какво е било то и дори сега да не е същото, аз продължавам да си ги харесвам защото по онова време са си били такива, а са и мои, част от мен, от живота ми...Харесвам си живота! Simple Smile
Имам и една стара любов вече не знам колко годишна е, ама е бая, която винаги ще си остане намбър уан!За съжаление така се стичат все нещата, че не можем да сме заедно..поне в този живот. Tired Но поне любовта е истинска, страстна, вярна и пламенна, преминала през годините и дори да не се виждаме и чуваме, тя си стои там и ни чака  Rolling Eyes

# 23
Старите любови - едни напълнели, погрознели, оплешивели, а ний сме все така свежи като рози. Whistling

# 24
Няма стари любови за мен- тинтири-минтири- били сме влюбени, свършило е всичко, не пазя спомените.
Живея в настоящето.
Всяка следваща любов е най-голяма.
Дано ме разберете, че не ми се пише.  bouquet

# 25
Нямам стара любов 

# 26
Имам, разбира се. И ревниво си я пазя. Проблем е, че никак не е погрознял. Съгласна съм с delusion - път винаги има във всички посоки, животът винаги предлага повече от един изход, изборът е наш. Но правилен и грешен избор по дефиниция в любовта за мен няма - само отвътре ще го знаем, ако искаме да го чуем, разбира се.

# 27
Стара любов,дрън дрън!Срещаш го след време,а той на нищо не прилича.После 15 минути се чудиш,какво толкова си му харесвала.

Само дето понякога съвсем не е така и нещо те човърка отвътре като се срещнете.
Имам си една такава любов със специално място в сърцето и ревниво си я пазя. И двамата знаем, че няма връщане, но след 15 години това е един от хората на които най-много мога да разчитам ако ми се наложи.

# 28
Има дъъълги връзки, в които няма любов, но има и любов, която не е била продължена с връзка. Тя си гори там, тлее си..и по-скоро се поддържа от някакви хиперболизирани образи и най-вече от факта, че е невъзможна, дори и да е взаимна.

Ех, как го написа - много готино.   bouquet
И аз исках да напиша нещо подобно, но една ли щях така добре да се изразя.

# 29
  • Най-сетне у дома
Ако нещо не се е получило, когато му е било времето, още по-малко ще се получи, когято вече не му е.
Човек се присеща за старата любов, когато животът му е опразнен откъм важни неща в настоящето... и се почват едни мисли за едно времеее... И проблемът не е плешивината, коремчето или нещо друго а това, че вече сме съвсем различни хора от онези, които са били заедно и влюбени преди амнайсет години. Това, което е живо, е травмата от раздялата, тъгата, оня унищожителен спомен... Ама повторното събиране няма да го поправи, най-многото да срине митовете за великата неосъществила се любов.

Разбира се, не винаги се получава така. Има изключения, естествено. Не знам какъв е случаят и цялата история, но ти пожелавам хубава любов - стара или нова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт