Листопад (Yaprak dökümü) - Юбилейна 40 ТЕМА

• 63 724
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
В семейството на Али Ръза всички много стреснати.Когато звънне телефона и Хайрието веднага я побиват тръпки който вдигне,започва да пита кой е и какво казва,не остава хората да говорят спокойно и винаги казва "Дано да е за добро"

# 646
С нетърпение чакам не само филма,но и събирането на старото ни листопадско семейство.Липсват ми разгорещениет спорове и различните гледни точки.

И аз заради дискусиите се радвам още повече, че почва пак Листопад.  Peace

# 647
  • София
как са нашите листопадки и листопади Simple Smile)))
вече чакам с нетърпение да почнат новите серииии Simple Smile
а междувременно съм се зазяпала в Цената на живота....хубав е, но несравним с нашия Листопад Simple Smile))

# 648
Някой може ли да даде обновени ББ Praynig

По канал Д Листопад също беше във ваканция, така че обновление ще има след 15 септември. Надявам се турски знаещите листенца да продължат да ни информират.  Flutter

Някой може ли да даде линк на последната серийка, която я даваха преди да го спрат? newsm78

Благодаря ти много Соичка Hug
Заповядай! http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=53203 И аз трябва да я изгледам, че забравих до къде бяхме стигнали.  Party

# 649
Поздрави и от мен с пожелание за хубав ден!
С нетърпение очаквам началото на филма и отново да се съберем тук!
Не съм гледала никакъв друг сериал, след като спряха Листопад...

# 650
  • София
така мили мои имам лоша новина за нас, които следим турските серии по канал Де....ето го и линка:
http://haber.kanald.com.tr/Haber/Dizi-42/Yaprak-Dokumu-ne-zaman- … -edecek-7844.aspx
в него пише че от 15ти септември започва последния 5-и сезон на Листопад, който ще съдържа 15 епизода.....и филма ще свърши  #2gunfire

# 651
  • Варна
така мили мои имам лоша новина за нас, които следим турските серии по канал Де....ето го и линка:
http://haber.kanald.com.tr/Haber/Dizi-42/Yaprak-Dokumu-ne-zaman- … -edecek-7844.aspx
в него пише че от 15ти септември започва последния 5-и сезон на Листопад, който ще съдържа 15 епизода.....и филма ще свърши  #2gunfire
Това  се знае вече. Последния епизод ще бъде на 29 декември .

# 652
# 653
  • София
Това  се знае вече. Последния епизод ще бъде на 29 декември .
хубаво де, какво лошо има аз незнаех и го написах

# 654
# 655
Леле-мале, вече яко съм се наточила за филмчето smile3508, с огромно нетърпение го чакам

# 656
  • Пловдив
Здравейте, момичетаааа!!!  Hug
Отдавна не съм влизала в темичката и имам доста да наваксвам, затова сега само ще ви пусна нещо актуално и отивам назад да ви чета  bouquet:

# 657
  • до една звездичка
Дами, сега, от септември, четвърти и пети сезон  ли предстои да гледаме?
Знам, че май попадам в графата на досадно питащите за неща, които вече са коментирани, но наистина съм забравила...  Blush

# 658
Аз какви неща четох вчера в Телеграф за финала на филма. Искрено се надявам да не свърши така.  Praynig

# 659
Най-много Айше да се омъжи за Оуз и да приеме да гледа детето на сестра си Лейля.Друго кой знае, колко не може да ме учуди  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 12:51 от Ивона1

Общи условия

Активация на акаунт