Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 557
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 525
 Добре , че поне писахте колко ви е пораснал корема, че аз не смея да кажа Rolling Eyes от човек с корем залепен за гърба сега е 95 см  Whistling а едва в 22 г.с. да не говорим , че за този кратък срок съм и + 12 кг (65 кг.  Rolling Eyes) като се има в предвид , че с първата ми бременност влезнах да раждам +14 кг. Днес се обадих да разбера резултатите за  хемоглобин ми  #2gunfire и какво да чуя 98  #Cussing out писна ми от него- то не беше малтофер по 2 на ден, дробчета, яйца , телешко... всеки ден ям тези гадости и пак  #2gunfire #Cussing out  Crossing Arms 

vilkoni д-р Рени Ковачева  Peace

понпонче не се притеснявай от сега , мажи се сериозно всеки ден по няколко пъти пък каквото стане  Peace

♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥  страхотни новини  Heart Eyes

# 526
Понпонче и моята обиколка на корема е огромна  140см. в долната си част там където режат за секцио имам предишна операция на яйчниците, та там кожата така се е нацепила и същевременно леко е увиснала. Аз даже се смея че като родя и ще си имам кожена престилка, то освен да се смея друго не ми остана важното е да има място за  бебетата. От друга страна малко се притеснявам защото съм качила само 8-9 кг, но пък дупето ми си беше голямо и преди явно сега черпят от запасите ми   newsm62

# 527
Димяна браво на мишлетата. Знам какво е да ги докоснеш дори и за малко, свива ти се сърцето от кеф.

Днес бях на ЖК, добре сме. Ама имах глупоста да помоля да ме премерят на кантара....и после кръвно. Такато видях кантара, кръвното очете 150-90  Sick, което е супер високо за мен и ми предписаха Допегит.

Също ми казаха да направя профилактиката за белите дробчета, по 4 инжецкии, сутрин и вечер за два дни, пред две седмици. Та сега се чудя кой да ми ги бие.....

А ние се събудихме от наводнение, съседа ни наводни и моя мъж е попивал вода от 3ч-6ч през нощта, както и аз и нас с парцала.

# 528
  • София
Николинка,стрхотно е да! Heart Eyes
Помоли твоя лекар да ти ги бие!
На мен си ми ги поставиха в МД и ми ги биеха на 12 часа 4 инжекции пак! Peace

# 529
Здравейте момичета искам да Ви попитам къде сте ходили на фетална морфология.И освен нея други изследвания правихте ли

# 530
Димяна не ми се ходи до Токуда, че моя мъж стана като такси и не искам да го разкарвам. На мен също ми казаха по 2 на ден, ако е на 12ч как ще го направя, не знам....много сложно.

iner аз лично ходя във Фемина при д-р Врагалева, много съм доволна. 90лв е ранната ЕХ в 12 г.с. , а следващите са по 110лв, за близнаци говоря.
Правих в 22 г.с. и ехокардиография, при д-р Спасов във Фемина, отново 110лв.
Иначе на 14 дни пускам ПКК, утрина, CRP и пускам и резус фактор.

# 531
По 110 лв на дете ли-220лв?

# 532
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ .родих в тина киркова и сме там.след 2 дни обещаха да ми ги дадат(утре ни вадят от кувиозите) Simple Smile  Hug на всички.аз все още съм в болницата не ме изписаха,но аз бягам за по 2 часа всеки ден до вкъщи

# 533
нина в коя седмица се родиха бебоците?и ако мога да попитам колко си висока?

# 534
Добро утро,

исках да ви питам профилактиката за белите дробчета колко пъти се прилага? На мен доки ми каза да сложа сега 4 и след две седмици още четири. Става въпрос за 27 и 29 г.с.

# 535
Добро утро момичета
Искам да питам относно инжекциите за дробчетата вие сами ли си ги купувате и ако е така колко струват и как се казват. На мен док не ми е предлагал да ги правим , но смятам на следващия преглед да повдигна въпроса и ми се ще да съм се информирала за какво точно става въпрос.

# 536
На мен са ми слагали общо само две ампули Флостерон от 2 мл, през 20 дни. Аз си ги купих, към 2-3 лева май бяха...

# 537
vania7803 на мен доки ми предписа 4 ампули Дипрофос, които сама си купих, тъй като не искам да седя в болница за 4 инжекции и сама си ги слагам. Тя каза, че сеха са рискови седмици 27-28 и е хубаво да се направи тази профилактика. Цената е 4,30лв за една.

# 538
Здравейте,
Димяни включвам се заради теб,разбрах че по рано са се случили нещата,но скоро още се види края  Hug
казвам го от личен опит,всеки ми казваше има търпение всичко ще е ок,но не преминели това време няма как да го осъзнаеш
искам да ти вдъхна много кураж и трябва да вярваш,че скоро ще си бъдат при теб

не знам как е в Тина Киркова,но ние лежахме в 1 градска и там идваше очен лекар за да ги преглежда,тогава се разбра,че и двамата имат малки изменения и бяха с пьрва степен ретинопатия,просто не ме питайте какво съм изживяла,най-трудния момент в живото ми до сега,всяка седмица след като ги изписаха ни караха да ходим преглед и в крайна сметка се оказа,че всичко е отминало.тъй като на недоносените деца не са напълно развити кръвоносните съдове.бяхме при най-добрата лекарка д-р Чернодринска

момчетата вече са на 3 месеца и тежат 5500,смеят се,гукат,заглеждат се и аз съм адски щастлива

# 539
  • Стара Загора
И аз да попитам за тези инжекции за белите дробчета - Флостерон, има ли някакво медицинско изискване за да ги слагат. Защото на мен и двамата лекари нищо не са ми казали. #Cussing out #Cussing out Ако аз ги питам - сигурно ще рекат да ми сложат, ама не попитам ли и не поискам ли, нищо не казват. Преглеждат си ме и двамата, всеки си гледа, пишат ми листи с това какво са измерили, казват да продължавам да пия Магнерича и все да лежа и това е.
Във вторник имам час за частната консултация и ще попитам за тези инжекции. В коя седмица трябва да ги слагат, да не съм закъсняла вече.... newsm78 newsm78
А иначе се чувствам като плондер отвсякъде 15 кила съм отгоре, ама преимно на корем и задник. #Crazy #CrazyВечер е ужас докато заспя - на никъде не ми е удобно, пречи ми корема, матрака ми обива, възглавницата ми е ту висока, ту ниска, абе изкуфяла работа.... не се седи покрай мене вече... Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт