Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 538
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 540
ailan,според мен трябва да се сложат превантивно точно в тези рисковите седмици,на мен също никой не ми беше казал,аз не бях питала и в 34г.с ми изтекоха водите и тогава тръгнаха да ми ги слагат,но вече беше късно и успяха да ми сложат 2,втората малко преди да родя.така че разпитай  Hug

# 541
  • София
ekaterina visokaliyska Hug Hug Hug Praynig

# 542
Здравейте момичета,
Дойде и моя ред да се похваля. На 24.08. родих малките ми сладкишчета - Вяра 2400гр. 48см и Сияна - 2180гр и 47см. В момента сме в болницата и мъничката Сияна е на система поради загуба на теглото, но много се надявам скоро да започне да качва и да се приберем всички заедно вкъщи.

# 543
  • София
baiobaio,да са ви живи и здрави и скоро да сте си в къщи!  Hug Heart Eyes  bouquet 

# 544
честита радост на baiobaio,да сте живи и здрави целия женски отбор baloni newsm06 smile3525

# 545
baiobaio, честити рожбички!!! Да са здрави, силни и много щастливи! Скоро да ви изпишат, а на теб бързо възстановяване!   bouquet Heart Eyes  bouquet
Много мило ми стана, че едната ти дъщеричка се казва Сияна. Те и никовете ни са толкова сходни...  Wink

# 546
baiobaio , честити бебчета!  Много щастие с малките принцески!   newsm06

baiobaio, честити рожбички!!! Да са здрави, силни и много щастливи! Скоро да ви изпишат, а на теб бързо възстановяване!   bouquet Heart Eyes  bouquet
Много мило ми стана, че едната ти дъщеричка се казва Сияна. Те и никовете ни са толкова сходни...  Wink

Наистина страхотни съвпадения. Остава и нейните байчета да са еднояйчни   Heart Eyes

# 547
  • София
Сигурно са еднояйчни!  Heart Eyes
Аз си го помислих веднага след като прочетох Ника и видях името Сияна  Crazy
ДА са живи и здрави! Hug
Моите мишленца също са еднояйчни и с голямо нетърпение ги чакам у дома  Heart Eyes Heart Eyes
Предполагам,че първо ще изпишат кака Вики и после Вал! 

# 548
Относно Флостерона др.Дяволов ми го назначи в 29г.с-4 ампули на 12 часа.В 31г.с направих още един курс по същия начин и в 32г.с родих мойте злата.Децата дишаха сами от първия час,благодарение на Флостерона.Бяха в кувиози 2 седмици но без никакви апарати за щастие.Отново благодаря на  др.Дяволов и целия екип в МД.
nikolina-pikolina успех мила!Стискам палци Praynig

# 549
Моят доктор пък каза,че ако нямам контракции не препоръчва тези инжекции за белите дробове.Във Франция ги отричали ,а в Америка се предпочитали.Според  него  като  се  сложели бебетата  бързали  да се  родят.На мен ще ми ги сложат само ако вляза в болницата за задържане  newsm78 А ако си ги направя?Има  ли  някакви  рискове?

# 550
  • София
  Ако имаш доверие на лекаря, най-добре послушай неговият съвет.
  Аз лично нямах индикации за по-ранно раждане с близначките и не съм си поставяла тези инжекции. Те се родиха в девети месец по 2,5 кг всяка.

# 551
по-принцип му имам страшно голямо доверие.

# 552
  • Стара Загора
Честити рожби на baiobaio, да са ви живи и здрави и скорошно прибиране у дома.

# 553
baiobaio, честити бебчета! Пожелавам им много здраве, щастие и дълги години да те радват   bouquet

# 554
Аз днес приключих с инжецкиите и отново ще сложа същия курс след 2 седмици.

Днес много малко усещам бебетата и не знам да се тревожа ли, не ли. Риткат си, движат се, ама е през няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт