Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 531
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 570
Николина-Пиколина, едва ли ме помниш от стари теми, но искрено се радвам, че си бременна. Успешен край, много късмет и успех от мен. Бебенцата две ли ще бъдат /извинявам се, но с моите близнаци, нямам време да чета назад/ ?   bouquet newsm10

# 571
Kalianna помня те разбира се. Да, близначета ще си имаме, да сме живи и здрави.

Да ви кажа днес как се стреснах, стана ми лошо, изпотих се, викам си, дали не ми е паднала кръвната захар. Наядох се, вода пих, кръвното беше 140/90, което явно за мен сега е нормално.

Реших утре да отида на кардиолог и да сменя лекарството, не може 6 дни с Допегит да няма никаква промяна.

А и цяла нощ пак ми тече коластра...сега вече нямам.

# 572
nikolina-pikolina, винаги те чета. Имам чувството, че карам втора бременност с теб. Толкова ми се иска да ти е по-леко оттук нататък. Много те мисля.
На мен като влезнах за задържане последните седмици вените ми бяха станали като въжета дебели, изпъкнали и твърди. Акушерката каза, че за толкова години за първи път вижда такива вени. После всичко си дойде на място.
Дано да е от бременността и  всички трудности по износването да отшумят!

# 573
Мерси Вера,

аз също се надявам всичко да е наред. Бебоците риткат и ме утешавт и ми дават сила. Утре ще ходя на кардиолог, за да видим как са нещата. То малко ли ми се насъбра. Но вярвам в добрия край.

# 574
nikolina-pikolina , дано всичко е минало добре на прегледа  Hug Нормално е кръвното да се повиши малко и сърцето да се натоварва повече. Все пак обемът на кръвта се удвоява при бременност с близнаци и сърцето на мама също помпа за трима  Simple Smile Аз накрая пуфтях като парен локомотив, за да изкача стълбите вкъщи  Crazy

# 575
Гадна работа е това кръвно аз заради него утре трябва в болницата да вляза, а така не ми се стои като знам какви са условията. Обаче нали е за доброто на бебчетата няма как ще се влиза.

# 576
Момичета като ви чета и аз си припомням моите неволи. Две седмици преди датата за секцио и аз влезнах в болницата заради това високо кръвно. Допегита не ми действаше особено. Долколкото си спомням, за да има някакъв ефект от него трябва да има няколко дни натрупване в организма.

# 577
Аз вдигах кръвно дори при мисълта, че ще ми го измерват, а в кабинета вече кръвта нахлуваше в главата ми. И на мен ми изписаха Допегит, но не съм го пила, явно проблемът беше психологически. Измервах кръвното у дома по всяко време и разбрах, че като се успокоявам сама и мисля само за хубави работи, нямам високо кръвно. Бях си сложила на лаптопа разни снимки на близнаци - в саксии, като зайчета, като цветенца - знаете ги, гледах ги по цял ден. Изрязвах си снимки на дечица от вестник "Уикенд". Трябва малко сами да си бъдем лекари, спокойно всичко ще е наред  Simple Smile newsm10

# 578
Здравейте на всички,

Аз вчера бях на кардиолог в Св.Екатерина. Жената каза, че много често при жени ин-витро по къс протокол се получава високо кръвно, заради силната стимулация.
Продължавам същата терапия, следя 2 на ден и след 2 седм. на контролен. Няма опасност от прееклапсия, не е нужно болнично наблюдение.

Но ми каза, че при мен е опасно заради тромбофилията и че една следваща бременност може да е фатална   

# 579
  • Стара Загора
Здравейте и от нас. Резултатите ни от вчерашния преглед - изписаха ми желязче заради хемоглобина, въпреки, че едва ли ще има някакъв ефект, защото той моя си е нисък без да съм бременна, а сега какво остава...., но засега е 106 дано да не пада повече.

Иначе едното бебче е 1100 гр., а другото 900 гр. Докторът каза, че така и ще продължи за в бъдеще, ще си имат разлика...Дано всичко да е наред.... Много са активни и двамата - по цял ден и по цяла нощ ме ритат, не се спират, явно им е тясно. Доки каза, че се докосвали вече.
Тромбоцитите ми бяха малко височки, ама по време на бременност и това било нормално. Thinking Thinking

Иначе и доплеровото изследване правихме - аз нищо не разбрах от него, ама с две думи доктора каза, че кръвообръщението е добре и на двете, просто едното било с такова разположение, че явно повече кръвоносни съдове отиват към него. Поне аз така го разбрах.  По измервания излизат 27 седм. и 1 ден и 29 седм. newsm78 newsm78 поне аз така го разчитам от снимките, а иначе доки на листа е писал 27 и 28 седм. newsm78

# 580
baiobaio, честити рожбички!!! Да са здрави, силни и много щастливи! Скоро да ви изпишат, а на теб бързо възстановяване!   bouquet Heart Eyes  bouquet
Много мило ми стана, че едната ти дъщеричка се казва Сияна. Те и никовете ни са толкова сходни...  Wink

Много благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug.

Zaiobaio, мойте са двуяйчни и са резултат от първо ИКСИ, а Сияна е едно страхотно име  Wink.

# 581
  • София
Здравейте!
Аз сега се прибрах от болницата но пак излизам,че днес ме изненадаха  Grinning
Утре Вики ще се бъде в къщи!  Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега трябва да напазарувамч,е се отлагах и ето..... нямам си нищичко! Rolling Eyes
Иначе се храни добре .... е малко бавно но вече е без сонда и хапва и тежи 2130 кг.
Валя хапна само 10 мл.,а другото и го дадоха с сондата изморяха се много миличката и  забравя да дишка Rolling Eyes но всичко ще се оправи и при нея!  Praynig
Много съм щастлива но и малко притеснена но поне от утре тя ще е при нас,а др седмица и Валя! Praynig Heart Eyes
Обичам ви!    bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 582
  • Стара Загора
Ееее най- накрая - честито на мама Димяни. Поне едната госпожичка ще се прибере у дома. Успешни покупки... Grinning и дано съвсем скоро изпишат и Валя..

# 583
Много хубави новини Димяни.Много се радвам Hug И по-скоро да си вземеш и Валя.

# 584
  • София
Браво Димяни,много много се радвам за вас,всичко ще бъде наред.
Прегръдки.

Общи условия

Активация на акаунт