Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 424
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 600
Aia, да, за съжаление резултата е долу в подписа ми. Сега вярвам, че всичко ще е наред.

# 601

привет на всички.ние вече сме си вкъщи и мариан тежи 2100 а божидар 2200кг.димяни много се радвам за вас че и вие се прибирате вече.ние бяхме 10дни в кувиоз и се чувствах ужасно и много често се сещах за теб и твоите госпожици.пожелавам ви много бързо да качите до 3 и да си поотдъхнете малко от притеснения.прегръдки на всички мами ина всички бъдещи мами

# 602
Nina.petani да са ти живи и драви момченцата.Много се радвам за вас  Hug
Дано скоро и Димяни да са си всички заедно във вкъщи  Praynig
Нина разкажи малко за раждането?

# 603
nina.petani, честито ви прибиране вкъщи!  Heart Eyes Браво на юнаците!

И при мен е така малките са доста активни а съм едва 24 г.с. Исках да ви попитам до кога мислите да работите (или сте работили) ? Аз направо едвам издържам в офиса. За щастие има едно диванче , което често го посещавам и полягвам. Толкова много ме боли кръста , че не издържам вече . За жалост и колежките са отпуска този месец и въобще не ми е ясно дали ще мога да изкарам до края на месеца. 

Aia, Има жени, които работят до края, зависи как се чувстваш. Ако имаш оплаквания и ти тежи обаче го обсъди с лекаря си и излез в болничен. Работата е важна, но децата още повече, поне това е моето мнение.  Peace Аз работих до 6-я месец някъде, след това не ми продължиха договора и в крайна сметка съм много доволна, че стана така. Пътуването, седенето по цял ден, нарастващият корем почваха доста да си тежат. В началото ми беше много притеснено как ще съм без работа, но покрай болнични, майчинство и т.н. всичко се нарежда.  Simple Smile

# 604
aia мен ме оперираха секцио по спешност и то няма нищо интересно за разказване Simple Smile по интересно е нормалното хаха.благодаря на всички иние много се радваме че сме си вкъщи

# 605
Нина какво стана че се наложи спешно секцио?Аз от един месец съм си вкъщи и ми е скучно.Мисля да се върна на работа ,но с този голям корем как ще стане не знам Thinking

# 606
В твоите седмици няма смисъл да се връщаш на работа, сега започва най-усилен растеж на коремчето.  По-добре скучай вкъщи  Hug

# 607
Още много ли ще расте корема?Имам чувството че ще се пръсне. ooooh!

# 608
nunik , колко ти е обиколката на корема?

# 609
  • София
Моята в 28 г.с. беше 118  Grinning

# 610
  • София
И при мен е така малките са доста активни а съм едва 24 г.с. Исках да ви попитам до кога мислите да работите (или сте работили) ? Аз направо едвам издържам в офиса. За щастие има едно диванче , което често го посещавам и полягвам. Толкова много ме боли кръста , че не издържам вече . За жалост и колежките са отпуска този месец и въобще не ми е ясно дали ще мога да изкарам до края на месеца. 

Аз съм няколко седмици след теб, но също едвам издържам..По цял ден зад бюрото, или корема ми подпира или ми се схваща дупето,ако се опъна..За щастие кръста още не ме боли..Имам чувството , че от това седене ми се схваща матката...казах на доктора, той каза, че не обичал ранните контракции и ми изписа прахчета.Аз пък не го възприемам като контракции, защото от 1то раждане спомена за тях за далеч по-различен и неприятен. 
С придвижването също става все по-неприятно, засега сама си шофирам, но ме хваща вече страх и не ми е удобно..
С първата бременност беше песен, останах си в къщи 2 седмици преди да родя и то, защото домашните нададоха страшен вой.. Laughing
Сега си мисля да избутам септември и да си кротна...понякога решавам, че ще мога и още...ама ще видим...дано само всичко да е наред baby_neutral

# 611
Аз направо ви се чудя как работите. Аз едвам у нас стискам и съм я на леглото, я на дивана, а не знам 9ч как бих седяла зад бюро.

Аз като забременях сега и моя шеф ми каза, като твой началник ти забранявам да работиш, отиваш и пазиш бебетата. И да ви кажа съм много по-спокойна у нас.

# 612
nikolina-pikolina, браво на твоя шеф!  smile3501

Още много ли ще расте корема?Имам чувството че ще се пръсне. ooooh!

Ами има още накъде да расте, не се притеснявай, радвай се че бебчовците дебелеят  Simple Smile

# 613
не знам колко ми е обиколката на корема не съм я мерила още.Но преди седмица като отидох в патологична бременност заради албумина от вратата ме подхванаха дали съм идвала да раждам Wink
Сега когато почивам вкъщи колежките се обаждат да ме питат дали съм родила   Shocked

# 614
По въпроса до кога работих към 12 г.с. си кротнах на дъто по заповед от доки
За растежа на корема има на къде  Mr. Green
Това съм аз на 18.03.2009 1 ден преди да родя  ooooh!
на снимката изглеждам по слаба от колкото съм в действителност  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт