ЕНДОМЕТРИОЗА - тема 4

• 81 390
  • 929
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета,

оказа се, че и аз съм в клуба на борещите се с ендометриозата. Искам да попитам, ако случайно на някой му е останала 1 ампула Lucrin Depot, която няма да използва, дали може да ми услужи. Искам да започнем с лечението час по-скоро, а чакането по здравната каса е доста дългичко.

Благодаря ви много и успех на всички в борбата с тази коварна болест!

На мен всичко ми дойде изневиделица и доколкото мисля, има някакъв психологически момент, който отключва тази болест. За това е важно да сме положителни, щастливи, обнадеждени, да не позволяваме никаква душевна болка и разочарование да вземат превес.

# 106
На мен всичко ми дойде изневиделица и доколкото мисля, има някакъв психологически момент, който отключва тази болест. За това е важно да сме положителни, щастливи, обнадеждени, да не позволяваме никаква душевна болка и разочарование да вземат превес.

Точно така! Simple Smile

# 107
M. Hug
чувството ти за хумор показва, че не се даваш, и така трябва! Wink

Благодаря ти, мила девойко  bouquet

# 108
Здравейте, момичета,

оказа се, че и аз съм в клуба на борещите се с ендометриозата. Искам да попитам, ако случайно на някой му е останала 1 ампула Lucrin Depot, която няма да използва, дали може да ми услужи. Искам да започнем с лечението час по-скоро, а чакането по здравната каса е доста дългичко.

Благодаря ви много и успех на всички в борбата с тази коварна болест!

Как  така е дълго чакането- и на мен ми ги изписаха и казаха       само рецепта и рецептурна книжка.

# 109
  • Варна
Да, за един ден става  Peace

# 110
Не навсякъде става за един ден. Моята лична лекарка ми поиска епикризата, за да ми издаде рецептурната книжка и да ми изпише лукрин, а от болницата след лапароскопията ми дадоха епикризата три седмици след операцията, така че аз съм от тези дето почакаха  Crossing Arms

днес ми е 54 ден след последния лукрин и все още не ми е дошло  Sad

# 111
  • Варна
Момичета не знам дали е точното място при вас да попитам, но само тази тема ми излезе в търсачката.
Интересува ме какво значи ендометриум 14 и в кой период на менструалния цикъл е нормално да бъде с такива размери.
Благодаря предварително   bouquet

# 112
  • Варна
Момичета не знам дали е точното място при вас да попитам, но само тази тема ми излезе в търсачката.
Интересува ме какво значи ендометриум 14 и в кой период на менструалния цикъл е нормално да бъде с такива размери.
Благодаря предварително   bouquet

Дебелина на лигавицата на матката 14 мм, референтни стойности около овулацията - 14+- ден - 12/15 мм

# 113
  • Варна
Благодаря за отговора!   bouquet
Според докторката тази дебелина на лигавицата е нормална при менструален цикъл в какъвто уж съм  Rolling Eyes
Вече се чудя какво да си мисля....

# 114
Здравейте момичета,

Не знам дали е за хвалба или не, но вчера ми дойде - 42-ри ден след изтичане действието на последния, трети Лукрин. Струва ми се доста рано като чета, че на повечето им идва след 60-ти ден. Всичко изглежда постарому, с ужасните болки първи и втори ден, обилно и т.н. Сега чакам да свърши и хуквам при доктора за преглед.

Все пак ме интересуват мненията ви относно дните, малко ли са според вас или е нормално? Също така вие как точно броите, като имате предвид, че последния Лукрин ми го сложиха на 16 юни.

# 115
56-ти дени и най-накрая ми дойде, пак ми е лошо и ме боли корем, но аз винаги съм си била така още от тинейджър, а не ми се вярва от тогава да съм с ендометреоза
разликата от преди и след лапароскопията и лечението с лукрин е, че преди поне 5 дни преди да ми дойде при течеше едно такова кафяво и ми зацапваше, а след това ми идваше наистина с продължителност 7 дни и после още 5 дни ми зацапваше след цикъла докато спре въобще
сега направо ми дойде, без зацапване, без нищо само два дни преди това ми беше супер нервно и исках да убия някого
още от сега си купих тестове за овулация и ги почвам щом ми свърши  Wink

# 116
здравейте и от мен още една жена с тази коварна болест ендометриоза. В момента съм на трета инжекция Лукрин чувствам се много зле в тези летни дни и горещини. 

# 117
здравейте и от мен още една жена с тази коварна болест ендометриоза. В момента съм на трета инжекция Лукрин чувствам се много зле в тези летни дни и горещини. 
разбираме те напълно
не се тревожи като спрат инжекциите всичко ще отмине  Hug
успех с лечението Simple Smile

# 118
Някой може ли да ме посъветва колко инжекции да си бия Лукрин? Доктора ми назначи 4 лукрина а може от финансова гледна точка ако искам и 6 сега не знам какво да правя дали 4 или 6 инжекции. Моля някой да ме посъветва.  baby_neutral

# 119
Според мен колкото ти казва доктора, толкова си сложи. Иначе мисля че, Нелита беше постнала веднъж, че дали се бият 3 или 6 инжекции няма разлика. Но незнам дали е така. Аз си сложих 6, защото така ми предписаха. Сега чакам да ми дойде  hit

Общи условия

Активация на акаунт