"Истината за нас" - новото предаване по Нова

• 10 326
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Интересно ми беше и на мен какви ще са въпросите, за съжаление тези в рекламата ме разочароваха. Четох някъде (може и на самата реклама да беше  newsm78), че това не са реални двойки с реални въпроси, а само рекламни.
А ми е интересно, защото се опитвам да се сетя за въпрос, който аз бих задала, ама не се сещам - вие мислили ли сте какво бихте питали?
Иначе като цяло интересна насока - жените ги интересува колко ги обича, мъжете ги интересува доколко ще може да не са женени  Laughing

# 31
  • София
Не знам, аз бях наивна като се женихме и му вярвах за нещата, които ми казваше. Каквото ме интересуваше го питах.

# 32
  • София
Това имам предвид и аз, че каквото ме интересува, питам, какъв толкова трябва да е тоя въпрос, че чак детектор да ми трябва  Grinning

# 33
Актьори ли са двойките и фалшиви ли са историите в „Истината за нас” ще стане ясно в специален стартов епизод на новото шоу
Утре вечер в „Истината за нас” продуцент и водещ ще дадат личен пример като седнат пред детектора

Два дни преди началото на един от най-откровените и емоционални телевизионни формати „Истината за нас”, продуцентът Ники Николов и водещата Силвия Лулчева ще се изправят лице в лице с детектора на лъжата, за да премахнат и най-малкото съмнение, че историите и участниците в това предаване няма да бъдат истински. Освен това от екипа на Old School пожелаха да дадат личен пример на бъдещите участници в новото шоу по Нова ТВ, че не е толкова страшно и лошо да кажеш истината. Полиграфското изследване на водещата и продуцента се състоя на 8 септември в Института по психология към МВР, като последният застана като гарант зад истинността на резултатите от теста. За да отговорят общо на 10 въпроса пред полиграфа, двамата изкараха 8 часа на стола, на който преди тях са сядали, задържаните по операциите „Наглите” и „Килърите”. Гост в специалното издание на „Истината за нас” утре вечер ще бъде г-н Тодор Тодоров, началник сектор „Криминална психология” в Института по психология към МВР. Той ще представи официално резултатите от полиграфската експертиза. 
 „Ти или друг от продуцентите на „Истината за нас” използвате ли платени актьори или статисти като „двойки” в предаването?”, „Ти или друг от екипа на „Истината за нас” предоставяте ли фалшиви истории на двойките които ще участват?”, „Взимал ли си пари от който и да е от победителите в „Биг Брадър”, за може да спечели?” са някои от въпросите, на които ще отговори изпълнителният продуцент на „Истината за нас” – Ники Николов.
Утре вечер зрителите на Нова ТВ ще видят и отговорите на въпросите към Силвия: „Знаеш ли със сигурност коя двойка ще спечели голямата награда от 100 хиляди лева в „Истината за нас” и „Участва ли в предварителна уговорка да спечелиш кастинга на „Истината за нас”.
В петък вечер точно в 21:00 часа по Нова ТВ продуцент и водеща ще вдигнат завесата на личното си пространство, за да покажат, че не се притесняват да кажат истината, подобно на участниците в „Истината за нас”. Един продуцент ще докаже, че на телевизията у нас може да се вярва и че предаванията, продуцирани от него и неговата компания, са с реални герои и истории.

# 34
  • София
   И пак не могат да ме убедят,че казват истината.То детектора може да отчете лъжа, пък "гласа" да каже, че е истина. Изобщо не им вярвам! Как ще ме убедят, че това, което се говори е истина?

# 35
  И пак не могат да ме убедят,че казват истината.То детектора може да отчете лъжа, пък "гласа" да каже, че е истина. Изобщо не им вярвам! Как ще ме убедят, че това, което се говори е истина?
Подкрепям. Просто няма начин да убедят всички, че ще кажат истинските резултати.

# 36
  • на село
Абе те така се ос*аха, с извинение, на предишното предаване с детектора, че сега ми тръгнали да разправят колко са честни, бели и невинни...  Rolling Eyes

Съмнявам се да имат някакъв рейтинг вече  Tired

# 37
Ееее, споменаха за ФорОма току що в предаването!  Mr. Green

# 38
  • София
изтърпях ги точно три минути преди малко! Те били седнали, били казвали истината, дрън-дрън!

# 39
Запис. Peace

# 40
тия пЪ
на стар краставичар краставици  Sick
А ХОНОРАРЧЕТО на директорчето кой го плати Наглите от Олд Скул

# 41
Аз не мога да разбера, какво толкова се напъват да доказват, че всичко било истина! Ще гледам първата серия, ако ми е интересно, ще продължа да гледам. Няма да ме интересува дали е нагласено или не!

Офф, тая Ани Владимирова , и в това предаване ли се курдиса  ooooh! Толкова ли няма в цяла София един свестен психолог, че пак до нея опряха?!  Колкото и да я лансират, на продуцентите не им ли е ясно, че трябват нови лица от време на време?!

# 42
  • София
Записвам се и аз Peace
Да го видим какво ще е  Thinking

# 43
Гледате ли?  Wink
Поредните сеири са...ама те, аз обичам талива неща  Mr. Green

# 44
  • София
Гледате ли?  Wink
Поредните сеири са...ама те, аз обичам талива неща  Mr. Green
Поредните измислени истории. Едва ли някоя жена ще продължи да иска да е  с мъжа, които спи с предишната си приятелка. А това девойче дори станало по усмихнато Laughing

Общи условия

Активация на акаунт