ДЕКЕМВРИЙСКИ момичета усетиха вече първите ритничета!!!№7

• 26 340
  • 710
  •   1
Отговори
# 150
plams, ето АС-коремна обиколка, FL-Дължина на бедрената кост, CRL-дължина от темето до дупето, BPD- диаметър на главата, тия са които знам аз Simple Smile

# 151
А има ли някъде референтни стойности?

# 152
  • Ямбол
Момичета,ние в събота заминаваме също на море към Царево,ако има някоя която също ще е там да пише ,че да се видим.
Данили,ти беше писала,че там ходите,за кога се очертава вашето моренце?
Ако други ще почиват някъде там наблизо,също може да се уговорим.

# 153
ElinKaMaliNka , аз ей сега отивам до Кауфланд да си купя фитнес топка - 55 или 65см, казаха ми , че много облекчава болките в кръста, пък с нея се подготвяш и за раждането, чужбинските мами казаха, че са страшно доволни.Иначе гледам , че в Кауфланд са пуснали и колани за бременни, ще ги видя след малко.
Silvermist , да ти е живо и здрво името  bouquet
Като гледам почерпката се сетих , че хич не ми се яде сладко, и с предната бременност бях така.

Мари,давай повече инфо за тази топка,какво точно се прави с нея,нещо линк към упражнения или нещо такова? Отивам тази вечер на Кауфланд и ако наистина си я бива я купувам. Къде мога да прочета повече за нея?

# 154
chopi  на това частното където ходиш ако си много нетърпелива не чакай ФМ за да ти кажат пола,може и по рано да отидеш,но ти си знаеш. Опитен доктор още в 9-та седмица може да види пола.
Аз като бях на ФМ в 12г.с. на частното, доктора и дума не продума за пола, а аз от вълнение че гледах бебо, не се сетих да питам. Но мисля,че ако доктора виждаше на 100% щеше да ме пита и да ми каже пола. Мисля да проява търпение и да изчакам до следващата ФМ, ако сега на 22-ри не се види при ЖК.
Мен от снощи и днес цял ден ме боли стомаха, не е от черва или нещо друго, някакви като пробождания, пулсации..незнам..Повече са леко в ляво.
Контракциите какво представляват? Опасни ли са?

# 155
А има ли някъде референтни стойности?

увеличи кръгчето  и там ги има за всяка седмица колко трябва да са

http://www.ivf.no-meat.org/link_pregnancy/gest_cal/

# 156
Честито на именничките!  bouquet

Здравейте и от мен! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ   bouquet
Аз днес бях на БХС  и си записах данните от бланката. Ето какво пишеше ; BDP - 3,9 sm, FL - 2,1 sm, HC - 14,3 sm това знам че е обиколката на главата , NT - 3mm. Ако някой ми ги разтълкува ще съм много благодарна. А и да питам, вие къде правихте изследванията  newsm78. Аз ги пуснах в Писанец Пловдив, но после прочетох, че правят това изследване само в София и Варна, и колко струваше?

Аз правих БХС мин. петък в Селена. И аз знам, че само в София и Варна правят изследването. Четох някъде, че и в Писанец се пробват.... newsm78 На мен докторът изрично написа на листчето, че БХС-то е за пращане в София. Каза даже да напомня допълнително на жената, която ми взима кръв.
За парите, не питай ooooh!, не знам колко е в Писанец, но на мен ми излезе соленко, защото си плащам и прегледа на видеозона. Tired Поне в Селена имат добра апаратура. Само се моля резултатите да са добри и всичко да е наред с бебо. Praynig

# 157
Честито на именничките!  bouquet

Здравейте и от мен! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ   bouquet
Аз днес бях на БХС  и си записах данните от бланката. Ето какво пишеше ; BDP - 3,9 sm, FL - 2,1 sm, HC - 14,3 sm това знам че е обиколката на главата , NT - 3mm. Ако някой ми ги разтълкува ще съм много благодарна. А и да питам, вие къде правихте изследванията  newsm78. Аз ги пуснах в Писанец Пловдив, но после прочетох, че правят това изследване само в София и Варна, и колко струваше?

Аз правих БХС мин. петък в Селена. И аз знам, че само в София и Варна правят изследването. Четох някъде, че и в Писанец се пробват.... newsm78 На мен докторът изрично написа на листчето, че БХС-то е за пращане в София. Каза даже да напомня допълнително на жената, която ми взима кръв.
За парите, не питай ooooh!, не знам колко е в Писанец, но на мен ми излезе соленко, защото си плащам и прегледа на видеозона. Tired Поне в Селена имат добра апаратура. Само се моля резултатите да са добри и всичко да е наред с бебо. Praynig

Мен ми казаха че струва 70 лв за София, а аз съм с предплатен пакет в който било включено изследването в Писанец. Аз затова се съгласих да го направят там, а и без това не му вярвам много на БХС-то, но го пуснах, защото ми е включено в пакета.

# 158
# 159
Цитат
Мен ми казаха че струва 70 лв за София, а аз съм с предплатен пакет в който било включено изследването в Писанец. Аз затова се съгласих да го направят там, а и без това не му вярвам много на БХС-то, но го пуснах, защото ми е включено в пакета.

Мдам...70 лв. е ако го пращат в София + прегледа. Не знам колко е ако ти вземат другаде  кръв, а не в Селена. Ама така или иначе пък лекарят ми е там... И защо ако си с предплатен пакет ти го правят в Писанец? newsm78 Аз доста се чудих за тези пакети, но ми се досвидя накрая. Blush Може би последния триместър ще запиша само...

# 160
Мари,благодаря за инфото,ама така като гледам на картинките какво се прави върху тази топка и си мисля че ще се пребия като куче.
 newsm78

# 161
Мерси много на ⅞ ...and Happily Ever After че ми честити сините гащи. На  мен ми е малко кофти че момченце се оказа, но късмет...дето казват да е живо и здраво. Много исках момиченце ....

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 18:45 от Monkas

# 162
Мерси много на ⅞ ...and Happily Ever After че ми честити сините гащи. На  мен ми е малко кофти че момченце се оказа, но късмет...дето казват да е живо и здраво. Много исках момиченце ....
и аз исках много мадама,но ще си имаме мъжле Hug Hug Hugда са живи и здрави

# 163
и аз исках много мадама,но ще си имаме мъжле Hug Hug Hugда са живи и здрави
Да са живи и здрави
И аз предпочитам момиче, но ако е момче (още незнам) какво пък...стига да прилича на мен  Praynig   Joyи момченцата си имат своя чар и са сладки. ха, а и могат да пишкат прави като сте на разходка в парка Simple Smile

# 164
Днес в Кауфланд нямаха топки , трябва да си взема от метро или някой спортен магазин.

Общи условия

Активация на акаунт