Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 586
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
аз съм най-лошата кърмачка на света:( вчера ядох тиквички с чесън,днес варена царевица:( детето е неспокойно и червцата му къркорят....малеее дано не се загърчи:( ми какво да ям???? аз нямам апетит и без това:(

# 256
  • FRANCE
Браво Боби, да ти е жива и здрава така чаканата принцеса! Много да ви радва и да има много щастив живот!

# 257
Всички птици във гората пеят радостно от сутринта:
бебе се роди засмяно, да му честитим сега:
да е живо, да е здраво, и да слуша мама и тати.
Любов в сърцето да прелива и много радости да има!

# 258
  • Edinburgh-UK
Боби честита малка принцеса.да ви е жива и здрава и да много да ви радва.

Момичета върнах се от скана,бебо е добре ще си имаме момче голям кеф  Simple Smileзвезди моля те отбележи го в първата страничка.предчувствията ми се збъднаха.много сме радостни
момченцето ни е добре обаче плацентата ми е ниска,с 1 см докосва канала.четох в нета че било нормално за 20 седмица (1 ОТ 5 жени били с такава плацента по това време)Много съм претиснена.ще имам друг скан в 36 седмица да се види дали плацентата е мръднала,за сега нямам кървене дано да нямам.май със секцио ще се ражда.направо много се претиснявам
извинявайте не съм ви чела но ще го направя малко като се съвзема че само за тая плацента мисля.дори взех да се чудя дали да си ходим до бг но лекарката каза че няма проблем може да патувам щом не кървя и да не се натоварвам и да си почивам.
Пазете се и целувки по коремчетата

# 259
светла,аз бях с ниска плацента,но не докосваше канала,а беше на разстояние 1-2 см от него.незнам знаеш ли,но аз все пак в осми месец прокървих,а един път имах зацапване за един ден точно след като летях за българия в края на трети месец.може да е съвпадение.ти слушай докторята и щом казват,че няма страшно не си проваляйте почивката,но се пази наистина!! не вдигай тежко и не прекалявай с ходенето,пък дано се вдигне и плацентата с времето.много е възможно дори! моята например незнам как стана номера на такъв късен етап,но се вдигна последния месец. те ли грешно мериха преди,какво стана незнам.....когато раждах беше горе даже отишла.

# 260
Ураааа, имаме си момааааа, Боби да ви е много здравичка и много щастие да ви донесе   bouquet Утре съм за вестник, дано намеря днешен, че вече ще е затворило. Може и мъжо да пратя до денонощния да иде, само да ми направи палачинките  Mr. Green Нямам търпение за разказчето, оле днес ще се обезводня от рев  newsm44

Светле честит ви мъж  Hug Знаех си аз, че е момче. Няма да се притесняваш за тази плацента, тя е плаваща и може да се вдигне, просто се пази. Иди в БГ пак на лекар, в кой град си там. Да не говорим, че мен тука ми казаха, че е предна, а в БГ задна и съм склонна да вярвам на БГ лекаря, но гледам да не го мисля де. Всичко ще е наред, весело изкарване на отпуската  Hug

Маритке хапвай, знам че прасковите били много полезни за кърмачки, а сега има много вкусни.

# 261
Хайде народе, бегом марш за вестници!!!  Laughing
Честито раче с лъвски нрав на Боби и таткото, да е жива и здрава Леа Ерика  Heart Eyes , чакаме скрипта на пиесата с нетърпение  Joy !!!

Светла 99, ще ти се вдигне плацентата, не се притеснявай  Peace

# 262
  • Edinburgh-UK
ЦветиВ Бг ще сме в софия и свищов,ще отида задължително на скан.какво значи предна и задна плацента.На мене не ми каза дали е предна или задна каза че е с 1 см докосва канала ,не спомена за предни,задни.написа ми в картона че препоръчва 3 скан за плацентата.претиснена съм не мога да си отдъхна направо,тя каза че с нарастване на плода може да се премести.четох че трябвала да бъде 4-5 см разтояние от канала ,незнам направо вече ми дойде до гуша ако не е едно ще е друго.пази се, Hug

# 263
и аз се чуех дали утре ще мога да намеря днешен вестник:( а тук и вали като из ведро сега...дано утре спре,че съм сама с бебето.дано успея да завлеча клефки:)ако ли вали...ще накрам мъжа ми да скокне за 5 ми. измежду другите си дела.само се чудя кой вестник. ние дори не ги познаваме тукашните неща,защото не четем,ама май нещо кантонално-цюрихско ще да е най-подходящо:)

tsvelichkova ама прасковите трябва да се белят:) алерген са иначе.

светла, мойта като беше на 1-2 см и пак ми казаха,че ще си раждам нормално.после,че беше вдигната си беше жива изненада,но аз планиране на секцио съм нямала.споко...ще се вдигне и твойта!

# 264
  • Словения
Боби, честито, миличка, ето че и вие си дочакахте малката принцеса с прекрасно име (и ние си бяхме харесали Леа за момиченце, но впоследствие си избрахме друго Heart Eyes) Пожелавам ти бързо възстановяване и безкрайни положителни емоции с новия почетен член на семейството  Hug А на малката инатливка пожелавам щастливо и безгрижно детство! (За вестниците - едва утре ще мога, за съжаление, че вече няма откъде да купя. На първо време пък ще издиря електронни версии Peace) Но ще компенсирам с няколко езика, че тя Словения - малка, но мултинационална Mr. Green)

Сю, разказчето е наистина страхотно и много силно, така ми въздейства, че и аз се включих в отбора на разплакалите се от умиление   bouquet Страхотно изглеждате цялото семейство, а малката е истински сладкиш!

# 265
Ехааа, честита многоочаквана девойка на боби  newsm51 smile3525 newsm51

светла, и моята плацента беше ниско долу в 20та седмица, но после се вдигна. Не го мисли отсега  Hug

# 266

Светле, спокойно, хич не се притеснявай, нали си добре  Simple Smile Ще се вдигне, не му мисли, пък и секцио да ти направят няма да си първата - всичко ще е наред. Иди в София на лекар и ще видиш, че ще се успокоиш, ако няма часове там мога да ти препоръчам много добър лекар в Плевен, нали е до Свищов. Не помня колко каза, че ще седите, но ако е повечко и ходиш на лекар искай си бележка, че можеш да летиш, че мен ми правиха проблем на летището и имаше разправий, а бях 22 седмица. Радвай се на новината за синче и хич не се затормозявай с тези мисли, бебето е добре  Hug И хич не се вживявай много да четеш из нета, само отгоре отгоре, аз като четох за бъбреците и бременност, че то направо се отписах, големи ужасии. Стягай багажа и смело напред  Simple Smile

# 267
Ехх знаех си аз, че трябваше да купя днешния вестник, два пъти минах покрай павилиончето .. Боби Честита ви Леа Ерика,  опашки има ли bouquet

# 268
  • Eemnes, NL
Мила Боби - Честита дъщеричка Леа Ерика! newsm51 Много щастливи мигове и щастие да изживеете заедно!

Аз днес скиторих 5 часа из магазините! newsm08 Май това ще ми е последното голямо обикаляне из магазините преди бебка. Купих сумати дреболийки и много хубаво одеялце, ама влязох и в един магазин с колички сега се поболях, че не взех такава:
http://www.youtube.com/watch?v=U4qSKwv-l34
Май ще продавам моята... Thinking Wink Heart Eyes
И аз познах , че ще е момченце Светле. Не се притеснявай излишно за плацентата. Hug
Сю - много красиво момиченце... Heart Eyesи снимките са страхотни, явно ще ти остане за цял живот едно незабравимо хубаво изживяване, пожелавам го на всяка от нас! Heart Eyes

# 269
Боби, Честито момиченце!   bouquet Много щастие на цялото семейство! 22-ри ми е много любима дата. А и твоите логики се оказаха верни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт