Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 576
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Мила, Боби, честита ти дъщеричка  Heart Eyes Да ти е жива  здрава и да ви носи само радости  Hug

# 271
БОбииии, честито!!!!! Да ти е жива и здрава Леа!!!
Представям си колко сте щастливи...  Heart Eyes   Heart Eyes  Heart Eyes  Hug То, голямо чакане беше, но след години ще има да й разказваш колко много народ се е вълнувал с майка й, докато я роди.  Grinning

Сю, такива хубави спомени ми навя твоят разказ... И аз се просълзих накрая... Hug Много се радвам, че всичко е минало бързо и леко! А чувството все едно не си раждала, е страхотно, нали?  Grinning Много гушки на Лия! Дано е кротко и спокойно бебенце!

маритка, прасковките и всичко що има костилки (вкл и грозде) могат да предизвикат болки в коремчето на Алессчо. Хапни малко и виж дали реагира. Ако не реагира, си щастливка и малко ще ти завидя, щото аз не мога да ги ямMr. Green

# 272
Боби честита дъщеричка! Много здраве и щастие ви желая на цялото семейство. На теб бързо възстановяване и ще чакаме включване, а на малката Леа безгрижно детство.. Hug Hug Hug Вестника от мен го имаш, усетих се, че утре може и да не намеря и след обяд отидох да взема, така че сега чакам само адрес Flutter.
Сю наистина страхотен разказ, дай боже всеки му такова раждане. А малката е прекрасна, а вие с таткото изглеждате много щастливи Hug.
sterretje(Дида) честити ти покупки, а за количката не се ядосвай. Имаш избор ако решиш, че все пак искаш да я смениш, просто твоята я продай. Peace
Светле честити ви мъж. Аз нямам много инфо за плацентата, но важно е да мислиш положително и ще видиш че всичко ще е наред.
Clairette ти как си, няма ли признаци на скорошно събитие.
Джърни да не се окаже, че и твоето бебе се е родило днес  Crazy.
Цвети най накрая приключи с работата, а сега си почивай и използвай времето за себе си. Hug
Маритке благодаря за отговора за дрешките. При нас май няма да има нужда от дълъг ръкав, защото и през нощта е голяма жега и е немислимо да обличам беба много. А за кърменето просто трябва да си забележиш от кои храни Алесс4о се чувства по неспокоен. Сетих се да те питам нещо друго, как му казвате на галено на малкия, че нали имаше моменти в които се чудеше. Аааааа и друго изглеждаш много добре, браво както казваш лачена чанта си ти  Joy.
А сега един въпрос към всички вече родили мами - давате ли биберон зълагалка на децата? Ние имаме малко неприятен опит с каката, до 3,5 години го цуцахме и сега таткото не дава и дума да се каже да се купува за бебето. Иска да пробваме да минем без биби,вие как мислите има ли шанс да се мине и без  newsm78.
Оставям ви и отивам да се къпя, малко да се разхладя.

# 273
Боби, честита дъщеричка! Много да ви радва!    bouquet

Ей, много хубава стана тази темичка, пълна с бебета...

Ох, аз май ще лекувам гъби.  ooooh!
Още малко ни остана в Бг и другата седмица се връщаме към Холандия.
Ама голяма жега е тук, не издържам вече, наистина.

# 274
  • Eemnes, NL
Milla Elaine - aйде идвай си на хладничко. Hug днес времето беше разкошно, леко прохладно. Peace
Rally_Y  - гледам и на тебе мъничко ти остана. Flutter  И да може и да се окажеш права за Джърни? Peace

# 275
Аз с тия праскови май пак съм прекалила със слушането на БГ историй, ама 100 човека ми го казаха  Crazy

Milla Elaine дано бързо ги излекувате  Simple Smile Още малко на жегата, после обаче ще ти липсва  Simple Smile

Боби имате и The Daily Thelegraph от мен. Мъжът ми след като каза, че тва жените не сме у ред чинно запали колата и ходи да купи  Laughing

# 276
И ето най-очакваната принцеса се появи в пълния си блясък - раче с лъвски характер! Боби, честита ви Леа, да е жива и здрава, да е послушно и безпроблемно бебе, голяма късметлийка и гордост за мама и тати! Айде аз тичам за вестник!

Сю, чудесен разказ и невероятни снимки, бъдете винаги така щастливи! Нацелувай малката принцеса, много е красива!

Светле, честити ви сини гащи! Супер е, че желанията и на двама ви се сбъднаха!

Rally_Y ,sterretje(Дида) да, ама не както се казва, не ще младежа да е рак, явно ще си дочака лъвската зодия. Днес късно отварям форума, че бяхме на лекар сутринта и на "нон-стрес тест". Бебето е добре, околоплпдни води си има достатъчно, така че обещаха ми да ме чакат до следващия вторник. Дано тръгне сам калпазанина, че хич не ми се иска индуциране. Стискайте ми палци!

Клер страхотен аватар, дано Кокорчо се отзове на поканата  Praynig!

# 277

swetla99

честита ви синя новина! Веднага отбелязах!
Стига си се притеснявала. И аз предния път бях с ниска плацента, но... всичко си дойде на местата, много преди раждането.

sterretje(Дида)
хаха, аз май не се похвалих... онази ден ходихме до Маастрихт -  скъсахме се от път, но имаше в един магазин някакво намаление на аксесоари на Стокке -  50%! Че и дрешки"name it"  с близо 70% намаление... Crazy Ноз а лятото. А пък като разгледах на сина дрехите... Ами то и затова бебе ще има. Joy

Rally_Y
 аз пробвах със сина ми, но той категорично предпочете цицата. А и казват, че с биберон по-бързо се отбивали...

Journey
 да знаеш време ти е. без малкод а те пиша родила на първа страница. Crazy
Успех!

# 278
  • Edinburgh-UK
Благодаря ви момичета ,вече се чувствам по-спокойна.Още не съм стегнала багажа...Дано всичко е добре докато сме в бг.искам да ви кажа че няма да имам достъп до интернет но ще се опитам да намеря някой клуб да ви следя.
Искам да пожелая на Clairette и на Journey  бързо и леко раждане. Hug Praynig
също така и на мамите от август който да ме извинят няма да ги изброявам по имено че са доста  Hug
Хайде аз ще си лягам и утре ще ставам рано да стегна багажа.
Пазете се   bouquet Hugще ми липсвате дано намеря нет.

# 279
Боби, малката бебка има днешния Boston Globe. Прати ми на лични само адреса.  Peace

# 280
Привет и от мен, най - после успях и аз да се доредя до компа и да имам и сили да пиша. Rolling Eyes

Първо и по ред: Сю честита ти хубава Лия Мишел- много е красива, а ти и мъжът ти изглеждате страшно щастлив.Благодаря за страхотния разказ.След теб и Бюти започвам все повече да се замислям и аз за вана. Hug

Боби честито миличка,да ви е жива и здрава малката Леа и да расте едно много весело дете,на теб бързо възстановяване и много да се наслаждавате на дългоочаквания член на семейството. Hug

Клер, Journey май дойде ред и на американската дружинка.Стискам палци за вас, да мине леко и точно така както сте си го представяли, пък колкото време отнеме -толкова.

Сега да си кажа и за нас- и двамата с бебчо сме добре, но от миналата седмица съм толкова заета, че като се прибера нямам сили да пиша,а само ви чета преди да отнеса плувката. Rolling Eyesнали се оплаквах, че не ми се седи в къщи- е, сега имам толкова много работа, че искрено се надявам бебчо да си изчака още месец и да не избърза. Praynig
Реших да помогна на мъжа ми с документацията с бизнеса му и като видях колко много работа е косата ми се изправи.Имам да организирам и вкарвам документи в системата, с която работи
,от началото на годината.Уж беше наел племенника му за 2 месеца да ги оправи, а се оказа че всичко е грешно и трябва да го изтрия и оправям наново.Бях побесняла. #Cussing outМъжа ми има сервиз за коли с 10 механика и просто си представете за колко много работа става дума(слава Богу за това съм доволна), но пък документите са толкова много, че се моля бебчо да не бърза много да излиза.Верно, че месец още, не е малко, но знае ли човек какво ще му щукне на мъника. newsm78

Иначе съм доволна, че съм заета- поне времето минава по- бързо,а и при семейния бизнес хубавото е, че няма шеф и мога да си излизам, когато искам и да си върша работа.Даже днес ходихме на обиколка на една педиатрична практика и среща с една от докторките.Харесаха ми- остава другият ми избор следващата седмица и после ще избирам, че и това да знам, че съм свършила.
Та така при нас, много прегръдки на всички ви  Hug- чета ви редовно, но просто вечер нямам сили и да пиша, че след като сготвя съм  ни жива, ни умряла за сън.

# 281
Юхууууу,  newsm68 newsm68 newsm68 Боби, честита ти Леа Ерика  Heart Eyes
Нека малката калпазанка расте щастливо и здраво детенце. На теб желая вълшебни мигове с нея, мамче!  Hug

Сю, стра-хот-ни сте! Супер раждане си имала, много ви се радвам, Лия Мишел е красавица!

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 08:31 от hunichka

# 282
tsvelichkova ама ти ще ме убиеш с този твой мъж:))) лелеее как си го охомотилаааа:))

бюти, ами ям всичко засега. ядох и праскови,и грозде,тиквички с чесън......царевица (незнам от нежелателните ли е,но струва м исе да) и засега гледам "държим фронта". вчера нещо късния следобяд се посгърчи,но не е ревал нещо да ме вдига под тревога.аз открих защо вечерите е неспокоен и яде по-често.ами то млякото ми привечер се е попривършило и му трябва повече време да си задоволи нуждите:( днеска ще се наливам с течности да произведа малко повече,ако е Узможно:)

рали,още не сме му измислили галено.викаме си му алессандро,ама ми идва в повечко,та май ще му измисля кратко и май ще е Але.е така им викат на тия чешити по наще ширини тука (поне в италия).....не е много мъжествено,ама за бебе е пефектно хахаха

боби,снощи моя мъж си иде и носи един вестник в ръка:) дойде ми като по поръчка! не е от големите обаче,ама все пак...е вчерашен:) е...леко първа страница я беше пръснал и дъждец,ама дали е проблем?

# 283
  Добро утро  Simple Smile Пробудих се, мисля днес да забегна по магазините, че минаха намаленията, а аз още се моткам  Laughing Нали ви писах, че една приятелка тука я чакаме да роди от 11 дена вече, та мисля да и напрява торта от памперси, попаднах на такава тема в Хоби и много се въодужевих. Има страшни красоти. А тука нали няма Бейбишауър, та ще е подходящо и за новородено.

Гаца Баца той е обучен моя мил, ама много мрънка  Laughing Сега го гледам, че очаква аз като съм у нас да хвърча вече, само заръки ми дава, ама няма да стане точно така  Imp

mickey_82  не се преоуморявай, ще успееш да помогнеш със сигурност  Simple Smile Тя тази темичка е на преносващите, така че хич да не се притесняваш  hahaha Joy

Успех и на Американските мами, чакаме и новинките от там с нетърпение  Hug

# 284
Бобииииии мила,честита дъщеричка,а на мен честита ми снахичка WinkHug Да ти е жива и здрава малката принцеска,много радост да ви носи,щастливи мигове и нека има най-прекрасното детство !

Общи условия

Активация на акаунт