Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 397
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Клер, великолепни сте, браво на теб! Браво на вас!
Поеми дъх, трудното мина - дойде по-трудното  Hug Hug Hug

Прекрасен, голям мъж и чудесно име - много да ви радва!

# 421
Клер, Клер, направо невероятно ми се струва!  Hug Много мъдър поглед има Алек!  Heart Eyes Честито!  Flowers Bouquet

# 422
Леле, Клер, прекрасни сте  Heart Eyes. Да ти е жив и здрав големия мъж Алек (ама права беше за Крали Марко  Mr. Green)

# 423
   Клер, честито! 4200кг, отгледано бебе направо е Алек, нищо чудно, че си се измъчила. Да е жив и здрав и много да ви радва. Прекрасна снимка  bouquet

# 424
  • Eemnes, NL
Честито бебче Алек мила мамо Клер. Хиляди щастливи мигове заедно ви пожелавам и леко възстановяване.

# 425
Клер, поздравления и от мен!
Страхотна снимка. Бъдете много щастливи с малкият Алек.    bouquet

# 426
  • Rennes, France
Уау.....Клер, БРАВО - аплодисменти и адмирации за куража smile3525
Честито ви бебе Алек - да се обичате, да се гледате и да сте мноооого щастливи... Hug  bouquet

Леле, че емоции....басейн в къщи Peace

# 427
Клер честито!!!
 Да е жив и здрав Алек, много радости да ви носи и по-малко безсънни нощи! На тебе желая бързо и безпроблемно възстановяване!  Hug

# 428
Клер, да ти е живо и здраво синчето!!!
По прекрасна снимка на мама и бебе минути
 след раждането не бях виждала!  Hug
Браво , герой си  bouquet

# 429
Клер, честитооооооооооо! Не мога да ви се нагледам на снимката, Алек е невероятно красиво бебе, погледът е толкова трогателен, боже, не мога да спра сълзите си, върна ме 3 месеца назад, и Евелин ме гледаше така. Възхищавам се на смелостта ти, не ти е било леко, браво, мамче!  Hug

# 430
Клер поздравления и от мен! Много щастие ви желая на цялото семейство! На теб ти свалям шапка, за издръжливостта и решителността раждането да протече по естествен начин и ти пожелавам бързо възстановяване и от тук нататък само прекрасни мигове. А Алек е голям бонбон, много красиво дете, и ти добре си се справила 4200кг. браво.  bouquet Hug
Боби чакаме разказ и за твоето раждане като се прибереш в къщи. Hug Моя вестник вече пътува, надявам се да го получиш скоро.
Milla Elaine надявам се, че си по добре и болката е отшумяла. Може да е от претоварване или просто бебчето като е пораснало. Стискам палци да не е нищо сериозно. Hug
Цвети дано вторият тест за захар излезе по добър за да не те тормозят с диети. Но може и да е нещо само за бременността и после нещата да се нормализират. Пожелавам ти утре да ти се обадят, че всичко е наред. Peace
По повод пелените, ние ще си ползваме еднократните. Нашата кокона ще трябва да започне градина на 3-4 месеца и просто никой няма да й обръща внимание както в къщи. Ще си караме като с каката по изпитания метод с памперсите. Браво на тези които са избрали и имат възможност да използват многократните.
Аз отивам да водя каката на плуване и да се раздвижа малко, че тези дни много се залежах. Днес и ние ще се обзаведем с баба, така че от утре сме готови да посрещнем бебка.

# 431
  • T"A
Джърни, Клерет, честити бебоци Hug Heart Eyes От вълнение не знам какво да ви напиша, само ви изпращам по една прегръдка на всяка и пожелание да сте много щастливи майки на много щастливи деца  bouquet

Боби, на теб само мога да ти пожелая бързо да ти се регулират кърменията, защото това с помпата само затормозява.   bouquet

# 432
   Браво, Клер  Hug Ти си нашия герой. Да ти е жив и здрав големия-малък Алек, много щастие и любов да ви донесе! Аз само искам да питам как е таткото, че съм убедена, че моят няма да издържи 40 часа на тази гледка насред хола  Laughing Бързо възстановяване и те чакаме с подробности.
   Аз спах до сега, няма такъв сън  Laughing Даже за пръв път ми се случва тениската ми е нацапана със кърма. Доколкото знам е нормално, то не че е кърма де, секрет. Днес мисля да излезна малко на разходка, искам един клин да си купя, установих, че това ми е най-удобното облекло. Ще гледам да се снимам да видите що значи кит  Laughing
  Рали - готови сте, щом и бабата е на път  Simple Smile Моят тест е другата седмица, но днес съм вече много по спокойна, да не кажа, че не го и мисля дори.
  Боби дано ви пуснат вече, ти сама да беше сигурно по добре щеше да се справиш с това кърмене. Чакаме те  Hug

# 433
олееее,ама съм поспалана аз и изпуснах големи новини! последна ли ще честитя? клер,честито бебе Алек!! супер снимка,супер бебе и супер смела мама си ти:) 100 часа раждане и то вкъщи...аз щях да се паникьосам нали ме знаеш Wink сега почивай и после ела да ни разкажеш всичко в подробности:)

боби,я си отивай ти вкъщи! там ще с енагласиш сама според инстинкта си,както сама си казала.вярвай ми,че бебето си показва,а ти само трябва да го следваш.после и режим си нагласява дори...........като моя калпазан,дето снощи ме е карал да го нося по нощите и развали готиния си режим. тамън ни похвали акушерката,че възможно най-добре сме се "уредили" и той реши да си покаже ргИте:)....та затова спах до обед днес. отивай си и ние тука ще помагаме за кърменето  hahaha Joy

# 434
  • FRANCE
Супер Клер, честито бебче, да ви е живо и здраво Simple Smile

Леле Боби чак ме уплаши какви са тия инквизиции. Дано те пускат бързо. Алекс беше много мъничка и загуби много от теглото си още първият ден и давах по 10-15мл добавки, но аз исках да е със спринцовка, а не с биберон. Вярно че имаше една която ми развиваше теориите да я кърмя на 4ч. Само и отговарях да да и се гушкахме нон -стоп. Будех я и нощем за ядене и я оставях по колкото иска за ужас на сестрите. Стискам палци да се оправят бързо нещата. кроненбург имат една не лоша безалкохолна бира Blush

Общи условия

Активация на акаунт