Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 411
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Клер, честит ви малък-голям Алек, възхищавам ти се, справила си се чудесно  Hug

Една пиратка да ви покажа, която е наддала за последните 3 дена 240 гр. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs089.ash2/37780_408 … 081_5288555_n.jpg

# 451
Клер Честито  bouquet, снимката ме остави направо без дъх, сигурна съм, че си забравила и трите дни изведнъж Grinning

# 452
Ку ку, ето ме пак. Разходих се хубаво, сега си и хапнах доста добре и се размазвам на дивана  Crazy Намерих си и два чифта много яки дънки на намаление и сега само се надявам да ми стават до край, че ми писна да купувам.
Agent Provocateur страхотна снимка, аз и на другите надникнах, уникални са, с това ли се занимаваш? А до обувките и аз имам приятелки, който им се е сменил номера, дори с 1 номер. Дано не ми се случи, че ще се самообеся  Laughing То нестига, че не се знае кога ще си влезна в дрехите и дали ще влезна, а и обувки ако сменям...
Siiu Страхотна е Мишел  Hug
Маритке всички ги ползват тези кърпички. Не си мисли, че найлоновия памперс с химикалите е много по-полезен. Ползвай си ги само за навън и не се затормозявай излишно. Понякога някой неща не могат да се избегнат, за съжеление.

# 453
Siiu,
 да не вие е паднало вече пъпчето? Или аз недовиждам? Rolling Eyes

# 454
Марита, аз не обичах въобще кърпичките, предпочитах да мия дупето с вода, но навън ми се е налагало няма как.

# 455
Падна Звезди, на 6-тия ден  Flutter Беше с една рокличка и както се разхождахме вкъщи и хоп чух нещо да пада на земята   Crazy Сега съм го прибрала в една кутийка заедно със щипчицата  Heart Eyes А пъпчето й изглежда вече съвсем заздравяло като на голямо момиче  Heart Eyes и с това кръгло коремче само целувки отнася  Heart Eyes

# 456
Clairette, поздравления за куража! Явно бебокът е с характер  - да е жив и здрав!

Имам питане - възможно ли е бебето да се качи отново нагоре, след като веднъж вече е слязло надолу?   Confused

# 457
Siiu
 хаха страхотно. Ама те минали 6 дни, като че вчера роди. Hug

# 458
Мили момичета, благодаря ви безкрайно за хубавите думи и пожелания! Дано като едни истински орисници, орисате сина ни и той да расте здрав, умен и щастлив, и много да ни радва! Пожелавам на всички ви раждане такова, за каквото мечтаете! Hug

Клер честит ти син Алек, да е здрав, да е упорит и борбен като теб. На теб бързо възстановяване!   bouquet

Възхищавам се на всички майки като теб, които доказват, че когато човек иска нещо по определен начин, и има силен дух, нищо не може да му попречи!
А снимката ви е направо великолепна, фотографа страхотно е уловил мига!

Ние от вчера сме у дома.Всичко е наред и свикваме двамата един с друг. Обещавам да пиша повече и скоро да покажа снимки!

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 03:07 от Journey

# 459
Момичета, черпя ви и тук виртуално, че съм рожденик днес!

Хайде, кой е на ред да ражда? Искам поне едно бебенце днес.  Heart Eyes

Agent, ама наистина страхотни снимки!

# 460
  • Eemnes, NL
Milla Elaine  - Честит рожден ден. Пожелавам ти хиляди сбъднати мечти. Весел празник и леко прибиране насам. newsm51

Siiu  - голяма е сладурка беба. Heart Eyes Flutter

Agent Provocateur - истината и само истината... hahaha Joy Joy Joy Аз още с Ванко смених един номер smile3515, но тоя път засега задървам фронта все още.
Днеска следобяд съм при акушерката и ще ми вземат и кръвчица май за захар и желязо.
Бебка е 2 дена голяма танцъорка hahaha и то най вече защото и пускам италианска музика Joy hahaha, но и май леко корема ме наболява, по точно не е болка ами едно такова присвиване, дали не са контракции? Забравила съм вече... Ще пиша после.

# 461
Milla Elaine, Честит Рожден Ден!Много здраве и късмет и  здраво и пухкаво бебче на финала  bouquet

Siiu, честито ви падане на пъпче Heart Eyes Невероятна е беборана Heart Eyes

# 462
Milla Elaine честит рожден ден и от мен!!!

момичета,как така ви растат краката от бременността бе? ма не е ли временно само примерно от подутите крака и после да си възвръщате предишните крака? аз като ви чета оставам с впечатлението,че ви остават големи краката и след раждането  Crazy

# 463
  • Eemnes, NL
Точно! smile3511 Останаха си с един номер по големи. Ако искаш вярвай. Joy hahaha

# 464
малеееее....много гадно:) и кой номер носиш сега?

Общи условия

Активация на акаунт