Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 417
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • Eemnes, NL
 Joy Joy Joy 39 Embarassed Party

# 466

аз да ти кажа май големите крака са по-добре от малки.поне така си мисля аз,защото моите са малки за това тяло (180см с 38 номер) и честно да ти кажа дори д ане съм брменна много ми се изморяват,като ходя повечко примерно.наблюдавала съм моята умора сравнена с умора при други хора (при ходилата де) и съм го забелязала,че при мен е повече.например сестра ми издържа на токове повече ходене от мен на ниски обувки.а с бременността не ме питай к'во ми беше.мислех,че ще получа трайни увреждания (първата бременност не я броя,защото бях на легло). в момента все още ме болят кокалаците на ходилата.

# 467
  • Eemnes, NL
Маритке  Hug ами... аз съм дребчо - 164, хубаво че спряха дотук да растът, че... hahaha Joy Joy иначе ще стана като чапличка smile3532 smile3505
Уф, имам една планина за гладене и само я поглеждам.... Thinking ама мене чака де.

# 468
Clairette, Честито момченце! Прекрасни сте! Много щастие заедно.   bouquet

Milla Elaine, Честит Рожден Ден!   bouquet

Solley., аз имам 2 въпроса за многократните пелени. Първата ми чуденка е за необходимата бройка. Навсякъде чета различни неща. Поръчах си 20 и се надявам да стигат. Другата ми неяснота е по отношение на дрешките ... трябва ли наистина да са по-голям номер и какви точно дрешки са най-удобни - бодита, гащи, панталонки. newsm78 Благодаря ти предварително.   bouquet

Моето желязо пък взело, че се вдигнало малко ... от 95 на 97. Grinning На първите изследвания ми беше 102, но аз изобщо не съм се чувствала отпаднала или нещо такова. Имам си предостатъчно енергия.

Уффф, това за по-големия номер обувки не ми харесва, ама хич. Дано да не ми порастват копитцата. Аз по принцип си купувам обувките така, че да си имам достатъчно място Mr. Green, но цял номер може и да извади някои от строя.

# 469
  Честит рожден ден, Мила, пожелавам ти леко бременеене, едно здраво бебче на финала и каката много да ви помага  Hug  newsm59 А за бебчета днес само Sorceress ни остана от юлските мами  Simple Smile

Добро утро и от мен, пристигна ми и коша за бебето днес, за количката. Много е готин  Simple Smile В два съм на акушерка, малко да се разходя за лудо пак. За краката растат растат, аз го знам от много хора. Мале аз в БГ от жегата как бях отекла, два номера поне, такъв рев му дръпнах, но в Англия не ми се е случвало.

# 470
Маритке  Hug ами... аз съм дребчо - 164, хубаво че спряха дотук да растът, че... hahaha Joy Joy иначе ще стана като чапличка smile3532 smile3505
Уф, имам една планина за гладене и само я поглеждам.... Thinking ама мене чака де.

и мойта мене чака......или евентуално свекърва ми хахахахахахаха

Синьо спокойно,не при всички растат.при мен си останаха същите.като не броим,когато бяха мнооого надути с вода де,ама то тогава за мой късмет беше жега и ходех по чехли тип джапанки:)

май ми спират лохийтеее! ще отварям шампанското,защото много ги мразя,а първия път ги имах 50 дена. бях полудяла вече!

# 471
  • Edinburgh-UK
Здравейте сладурани.Едва се добрах до нета да погледна какво става в темиюката.извинете ме обаюе повеюето букви не мога да ги открич а нчмам време да ги търсч,след малко пътушаме на свищов.аз съм добре и бебчо си ритка от време на време,на 3д ще ходим преди да се върнем за ук.времето е топло тука но тези дни се беше разхладило,сега нчмам време да ви чета но ще го направч .веднага забелчзах че си имаме ноши бебета и една рожденичка.
Честити бебчета на Clairette и Journey да са ши здрави и да растат големи и засмени. Hug  bouquet
Честит рожден ден на Milla Elaineмного здраве,щастие,любов и лека бременност  bouquet
А на другите момичета  Hugи много целувки.Пазете се   bouquet

# 472
Честити бебчета на Джърни и Клер!!!!
Да са ви живи и здрави големите мъже!!!! 
Hug Hug Hug

# 473
  • Rennes, France
Здравейте и от мен днес...

Ох, да ви се оплача...почти цял ден вчера и вечерта ме боля стомаха, а нали съм с язва и беше просто ужасно.. Sick болки и в гърба даже. Обикновено с чай от жълт кантарион всичко ми минава за 10-15 мин, но сега не мога да го пия че бил забранен по време на бременност. Четох за чай от лайка, но ако някоя от вас знае нещо...моля да пише, че днес съм като изцеден лимон...направо нямма сили. ooooh!

Мила Елиан - Честит рожден ден!!! Много усмивки, щастие и здраве за теб и всички около теб  Hug  bouquet

До скоро мами...хайде чакаме още бебчета... Peace

# 474
cutty аз иамм гастрит май...или е колит. нямам идея,защото не съм ходила на лекар.ама яко ме боли,когато ме боли.като все едно ме режат с нож. единственото нещо,което ми е повлияло в живота 9не съм пробвала ужасно много неща де) е едно лекарство уж против киселини.открих го случайно по повод киселините ми през бременността. казва се  "riopan gel". киселините ми с еповлияваха от него съвсем за малко,но пък за сметка на това гастрита не съм го усещала грам от няколко месеца,докато го пиех.сега съм го свършила и понеже не съм вече бременна ще с еналага май сама да си го плащам (до сега ми беше безплатише) и ме боли вече гастрита,което ме подсети да взема да си го купя.а ти я ми кажи как се пие чая от жълт кантарион? да взема да го пробвам пък аз него да видим:)

# 475
И аз съм с гастрит. По време на бременност пия само но-шпа, от него
имам леко облекчение. Също и талцид против киселини и той ми помага.
Много е гадно, да.

Момичета, благодаря за хубавите пожелания!  Hug

# 476
  • Eemnes, NL
Връщам се с отчет - малката мауймунка не се е обърнала дори и със сантиметър, ако се задържи така, в 36 седмица лекарката ще се опита тя да я обърне, ако ли не ще ме срежат. Confused
Взе ми кръв и точно преди да извади иглата я натисна и много ме заболя, и сега ще чакам да не ми се обадят, значи всичко е наред, ако ми звъннат значи трябва да правя допълнително изследвания. Crossing Arms Хубавата новина, че иначе всичко и е наред, дори върви седмица напред. Flutter Това от нас засега. Почвам да търся из нета упражненията за обръщане.
Гастрита много гадно нещо Hug, аз гио имам от 7 клас, ама то си е по моя вина, защото бях много злоядо  Blush
swetla99  - весело и спокойно изкарване на почивката.  bouquet
Айде - оплаках ви се. Hug

# 477
# 478
  • Rennes, France
Мммм да - гастрит, и аз имах в началото, после язва - абе нейсе...ама с чай ми е супер.
Маритка, аз имам сух жълт кантарион, бран от гората. Но съм пробвала и в пакетче, като нормален си чай. Просто се пие докато е още топъл,, че като изстине - горчи. но без подсладители. Свиква се - не е нещо неприятно. Но на мен много ми помага. Можеш да го пиеш вместо вода или на ден поне 2-4 чаени чаши. Мисля че ще ти подейства добре, но бъди упорита Naughty много ще ти е лесно след това, никакви хапове. Аз съм така от 12годишна и цял живот се тъпчех с какви ли не лекарства. А и си спазвам диета... Ама сега - знам ли защо се активира. Сега си купих чай от лайка и липа и ще пробвам няколко дена да пия редовно.

Дидка, дано беба се обърне. Гледала съм в нета и някъде тук май някой пускаше линк за упражнение за обръщане. Търси и ще намериш. Едно от тях си спомням - слизаш от най-горното стъпало на стълба, напред с главата, подпирайки се на ръцете си. Така 2-3 стъпала и после обратно. Но трябва да има някой при теб Peace Дано изследванията да са ти ОК.

Хммм сега ще ям диня. Дано не сте от бременните жени дето като чуят храна и полудяват... Crazy Не искам да ви дразня  Peace

# 479
Дидка, моята калпазанка беше седалищно, но ме срязаха само защото ми беше първо раждане.
Ако имаш едно вагинално , а второто е седалищно във френско няма проблем за нормално седалищно.Дано се обърне бебчо Praynig
Отивам да почивам, че малката днес ме измори , цял ден ме държа на басейн.
Честит рожден ден на двета рожденнички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт