Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 420
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
   Ето ме и мен. Ходих до акушерката, пак беше смотаната, измери ми кръвното и айде чао, за 2 мин. И урината провери, не че искаше, ама я накарах, каза че била добре, но аз на нея вяра и нямам. Сега се чудя тази акушерка от предния път как да я намеря  newsm78 Много останах доволна от нея. Отиваме сега да видим бебето на моята позната, която роди в неделя, нямам търпение. Пускам ви линкче да видите що значи кит и каква торта от памперси сътворих за подарък, за пръв път ми е http://smiles2010.snimka.bg/other/tova-sme-nie.511525.19868349 . За гастрита - и аз имам, то може ли нещо да нямам  Laughing Миналата година имах страшна криза, в болница влизах. И като се прибрах в БГ, баща ми ме излекува с картоф. Та рецептата е реже се един картоф отгоре, издълбава се дупка и се пълни със захар. Това се прави вечер и се оставя да седи до сутринта. На сутринта е като сокче вътре, сладко е, не е гадно и се пие на гладно веднага след ставане. Прави се към 10 сутрини подред. Аз го правих 4-5 и от тогава не съм имала проблем, ям си абсолютно всичко. Незнам дали може да пречи на бременноста, но Мартика може да го пробва. Баща ми се хвали с това, че е излекувал цял град  Laughing Искам да кажа, че и хапчетата, който ми изписаха не съм пила, само с това си ми мина.

Диде ще се обърне, сигурна съм, има време още  Simple Smile

# 481
Мила  newsm59. Леко добременеене и здраво бебе на финала  Hug

sterretje, не го мисли отсега  Hug. При мен бебето се обърна сравнително късно - не помня точно кога, но със сигурност беше след 32 седмица.

# 482
tsvelichkova хахаха а ако имам колит,а не гастрит/ и само пия цели 10 дена тази гадост м?Simple Smile) а меем ли?Simple Smile за да видя що значи кит ми иска парола хахаха

# 483
При мен първия път бебето се обърна седмица преди да родя, а аз родих малко след термин, така че има време Simple Smile

И на мен за снимките ми поиска парола!

# 484
Това е в общия албум на темичката, паролата си е неговата  Simple Smile  Много ми харесаха тортата, а бебката е страхотна, кукличка  Simple Smile
Маритке не е гадно на вкус, като захаросана вода, то е една лъжичка. Но е ако искаш де, незнаеме какво имаш  Simple Smile

# 485
Мilla Elaine, честит рожден ден! Да си здрава, усмихната, да родиш леко  и да ти се падна посполиво, спокойно бебе!  Hug  bouquet

Да се похваля бях на консултация -  видяхме бебчо -  този път не само ръката бе пред лицето, ами и пръстите на краката бе сложил на главата.  Joy Оказа се, че само главата върви леко напред, но предния път изкараха главичката на сина ненормално голяма, та ме бяха вдигнали на балон, а той се роди с малка. Хич им нямам доверие вече. Mr. Green Иначе казах,ч е вече  е 1200гр.

Заплахите за "висока" кръвна захар се оказаха напразни. Няма да ми правят повече изследване с глюкоза, а само ще ме боцнат 1-2 пъти , като отида на консултация.

Наддала съм едно кило и... аз веднага се засегнах -  намалих захарта- надебелявам, ям захар като за последно - отслабвам. Mr. Green

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 01:18 от звездичка

# 486
момичета,имате много поздрави от ели:)

аз цял следобед се разправям с мойто синче,което беше непослушно....или аз успях вече да го разглеза и свикна на ръце....незнам,ама ми е....а мамата:)
сега отивам да положа морно и изтерзано тяло до него,че скоро ще трябва пак да ставам да го кърмя....че малко му беше днеска цял ден да ми виси като кенгуро на бюстЪТ hahaha hahaha Joy
лека нощ на всички:)

# 487
Честит рожден ден на Мила!   bouquet Да си здрава и усмихната!  Hug

Solley., аз имам 2 въпроса за многократните пелени. Първата ми чуденка е за необходимата бройка. Навсякъде чета различни неща. Поръчах си 20 и се надявам да стигат. Другата ми неяснота е по отношение на дрешките ... трябва ли наистина да са по-голям номер и какви точно дрешки са най-удобни - бодита, гащи, панталонки. newsm78 Благодаря ти предварително.   bouquet

Синьо, броят зависи от няколко неща:
- коя "система" ще ползваш - all-in-one, пелени с джоб, обикновени с кавър или комбинация. Едните съхнат по-бързо, другите по-бавно.
- колко често смяташ да ги переш и имаш ли сушилня

Ти от кой вид си поръча 20?

За размера на дрешките също не знам как да ти отговоря. Зависи от самите модели/марки. Примерно има бодита за 0-3 месеца, които да доста дълги и същия размер, но на друга марка, които са по-къси. Най-добре е да вземеш по няколко различни и да видиш. Имай предвид, че при повечето модели има оставено достатъчно място, за памперс/пелена.
Попитай и в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503219.0

# 488
Видях в другата тема, че Джърни се е сдобила с бебче и минавам да честитя, какво да видя тя и Клер ни зарадвала! Hug
Но първо:

Джърни, да ти е жив и здрав Дамян, много щастливо детство, късмет и радост за мама и тате!   bouquet

Клер, и на теб да ти е честито съкровището! Прекрасни мигове с него, да е щастлив, умен и късметлия!    bouquet

# 489
Хайде и аз да се отчета, че тия дни, заради лошото настроение и неприятностите, хич не ми се пишеше (даже и четеше).

Честит Алек на Клер! Да е жив и здрав, и повече радост, а по-малко безсънни нощи  Peace

Аз съм вече по-добре, едни новини, дето ги чакахме със свито сърце, дойдоха положителни, оле  newsm44  Даже още не смея да се зарадвам, толкова притеснено ми беше. Но, поне сега ще мога да си отдъхна Simple Smile  И най-накрая ще мога да си отида до БГ, заради тия проблеми се наложи да го отложа, но се вече нямам търпениеееееее Simple Smile

Бях днес на лекар, оказа се, че желязото ми е ниско (не, че беше изненада) и ми дадоха да пия допълнително желязо. Не съм пила досега, надявам се да помогне  newsm78   

Бебешката торта изглежда страхотно, поздравления, направо ми се прииска да я грабна (макар и розова, а на нас ни трябва синя, хаха)  Mr. Green

Ще се върна по-назад да почета, че съм изостанала с новостите тук  Embarassed  После пак Simple Smile

# 490
E  х, днес голяма суша в темичката  Sad Ще си говоря сама, то е ясно, ако от някой друг ден почвам с Мило дневниче... да не се чудите  Laughing Днес ми беше ден за вкъщи, почистих малко, гости и мина. Сега пуснах на мъж ми работните обувки в пералнята и силно се надявам да оцелеят, че ще омърмори света  Crazy Утре заминавам близо до морето на каравана при приятели и много се вълнувам, дано времето не е много лошо.
fleur Simple Smile радвам се, че проблемите са минали. Кога отиваш за БГ.
Гаца Баца дано е моментно носенето на ръце, че ще луднеш.

# 491
Момичета минавам само да кажа, че още сме 2 в 1, но не пиша защото са ме хванали нервите. Постоянно и се моля на госпожицата да излиза, ама тя на пук не иска. Сега отивам на пазар, дано като се раздвижа малко реши че е време да се появи при нас, но май започвам да се настройвам да си карам до термин, ами че и да преносвам Tired.
Цвети весело изкарване на морето и после ще чакаме разказче. Тортата от памперси и на мен много ми хареса, а Naughty китове по снимките не видях, а само една хубава бъдеща мама Peace
Мила с голямо закъснение честит рожден ден. Как си ти, отминаха ли ти болките?
Звезди честито ти добри резултати  Hug
fleur Simple Smile и на теб браво за хубавите новини.

# 492
Ама, момичета, наистина много се смълчахме!

fleur Simple Smile

честито за добрите новини -  време е за почивка! Hug

tsvelichkova

приятно изкарване Hug

Rally_Y
 за къде си се разбързала, имаш още до термин. Остави я още малко само за себе си... Hug

# 493
  • Rennes, France
Привет дами!  Hug

Много е пусто във форума...нещо утихнахте всички Naughty
Аз да ви кажа - вече сме във ваканция с таткото и той е много щастлив Party Обаче работата в къщи си е налице и днес се занимаваме с това...аз реставрирам един стар гардероб, но много красив - свалям боята която е стара, лющи се отвсякъде и после боядисване с нова боя. Ще стане много добре. Таткото се занимава с ВиК и поне сме доволни че не е толкова топло днес Peace

Бебо си е добре, ритка си от време на време Heart Eyes Другата седмица сме на втора официална ехография и ще се "видим" отново Hug
Рали - вече сте с баба, така че бебка може да излиза Laughing
До скоро и гуш на всички  bouquet

# 494
Здравейте и от мен, вярно, че е много тихо от снощи Wink

Аз съм се разчистила от вчера, ама яко, че утре заминавам за Бг-то (ураа) и гледам да оправя колкото се може повече Simple Smile
Ама вече всичко ме болииииии и ме мързииииииииии  Mr. Green

Мислех си за номерата  newsm78  Аз сега съм 39, ако вземат, че порастнат с един-два номера - лелеееееее  ooooh!  Ужас - как ще си намирам обуща #Crazy   дано да ми се размине  Praynig

Цвети, искам и аз на морееееееееееееееее Simple Smile Може и да отида за няколко дни в БГ, ама понеже плановете ни се объркаха (заради неприятностите) и сега мъжо не може да дойде с мен, както беше предвидено (много ми е е мъчно  Cry ), най-вероятно ще отида с майка ми, ако изобщо отида, де.

Рали, стискам палци бебка да избере най-добрият момент  Hug

Айде, продължавам да домакинствам, ще мятам по едно оче насам да видя има ли радвижване Wink

Общи условия

Активация на акаунт