Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Как реагират участниците във форума на дискусиите?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Как реагират участниците във форума на дискусиите?
Участниците изразяват голяма радост и подкрепа за бъдещите майки, споделяйки лични преживявания и радостни новини за раждането. Те възхищават красотата на имената на новородените и пожелават здраве и щастие както за тях, така и за техните семейства. Участниците реагират с емоционална подкрепа, поздравления и споделяне на лични преживявания. Те изразяват съчувствие, радост и вълнение за новите майки и бебета, като същевременно споделят свои собствени преживявания и съвети.
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Притеснявате ли се, че може да е опасно, след като сте се ударили в корема?
-
Как да се справя с косопада по време на бременност?
ами... аз съм дребчо - 164, хубаво че спряха дотук да растът, че...

ама мене чака де.
Благодаря ти предварително.
На първите изследвания ми беше 102, но аз изобщо не съм се чувствала отпаднала или нещо такова. Имам си предостатъчно енергия.
А за бебчета днес само Sorceress ни остана от юлските мами 
болки и в гърба даже. Обикновено с чай от жълт кантарион всичко ми минава за 10-15 мин, но сега не мога да го пия че бил забранен по време на бременност. Четох за чай от лайка, но ако някоя от вас знае нещо...моля да пише, че днес съм като изцеден лимон...направо нямма сили. 
Хубавата новина, че иначе всичко и е наред, дори върви седмица напред.
Това от нас засега. Почвам да търся из нета упражненията за обръщане.
много ще ти е лесно след това, никакви хапове. Аз съм така от 12годишна и цял живот се тъпчех с какви ли не лекарства. А и си спазвам диета... Ама сега - знам ли защо се активира. Сега си купих чай от лайка и липа и ще пробвам няколко дена да пия редовно.
Не искам да ви дразня