Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 437
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Ей ме и мен! Simple Smile
Честит голям Алек на Клер!Да ви е жив и здрав и много хубави моменти от сега нататък да имате!  bouquet
Fleur,ти с какво ще си пътуваш за БГ?Питам те,защото и ние има  вероятност да си ходим,но септември месец и то с кола!Ще ми се да знам,ако всичко е наред по принцип мисля,че няма да имам проблеми,но...все пак да си попитам!
Цвети,не те видях като кит  yes Че аз така си изглеждам в момента..хем съм в 17-та г.с. пък какво остава като дойда на твойта... smile3532.Ей затова не спирам да се възхищавам на Сю,все едно не беше бременна и не роди преди няколко дни както се казва,а е напълно възстановена-браво!Весело изкарване на морето,дано да си починеш!
Маритка,Боби къде сте?
Отивам сега да си полегна,че днес много се изморих!
 Hug на всички

# 496
  • FRANCE
Ехо здравейте Simple Smile
Юлките родиха и отидоха в другата темичка и стана тихо тук.

То било хубаво да си отглежда човек баба Simple Smile Само дето сега сме без килими че бабата подбра и изпра всички килими Simple Smile
Фльор, лек път.

Герчи няма ли да ти е много дълго до Бг с кола?

Цвети весело изкарване на морето. Как благородно ти завиждам Simple Smile

Нещо са ме подгонили сериозни контракции. Работата почва да става съмнителна, но много ми се иска беба да изкара до 37 навършени седмици.

гуш на всички

# 497
но много ми се иска беба да изкара до 37 навършени седмици.

Ти си ги навършила и си даже 3 дни отгоре според лентичката ти. В  момента си в 38-ма седмица.  Peace

# 498
Момичета много несериозно ни върви темичката! Нещо мамчетата се умълчаха бебоците се надявам да са добре и да не ги мъчат много коликите! Ние на покупки за новото жилище надявам се скоро стигнем до консенсус за дивани и легла, че ей го каде е октомври, а и с бебе на ръце надали ще ми се обикаля по магазини за мебели! Нашата баба си е още при нас и много ни помага да ние жива и здрава ама вече почват да ни хващат бясовете и искаме малкото човече да се покаже! Аз от 3-4 дена изкачвам стълбите на блока до горе и обратно по няколко пъти на ден и взе, че ми се смъкна коремчето и получавам някакви леки наболявания като менструални(за мен са леки тъй като съм с много тежки менструални) и се чудя нама ли скоро вече да се покаже! Целувки на всички разписвайте се, че да няма отсъствия!

# 499
  Добро утро kaffeetrmker_2
      Аз тези дни влязох в период на хронично недоспиване Tired Изобщо това, че не мога да се наспя ми влияе много и на настроението( или хормоните) и съм една ревла, мъжа ми едва ме издържа Crazy
    tsvelichkova, приятно изкарване
    fleur Simple Smile, честито за добрите новини и аз се надявам да получа такива, че нещо тия дни и ние сме под напрежение
     Лек път на всички,които ще си пътуват до БГ  и честито на сдобилите се с баби Laughing

# 500
Добре утро, мами Simple Smile

Едно бързо поздравче от мен, преди да замина за родното БГ   

И много, много ви благодаря за пожеланията  Hug

Мимкис, стиииискам ти палци, дано, дано да получиш добрите  новини, които очакваш  Hug  BTW, и аз бях отвратително ревлива и сърдеща се за всичко последните 2-3 седмици, то като имаш неприятности и няма как - хормоните си казват думата - всичко се възприема в пъти по-тежко и драматично  Embarassed И един рев, едни мъки  Mr. Green  Ще му почине главата на моя мъж сега малко от мен  Laughing  Преди 10-ина дни, като разбрахме, че бебчо ще е момченце , а и двамата мнооого искахме първото да е момченце и си говорим, и аз казвам - супер, сега ако и второто е момиче - сууупер, а той ме поглежда под оче, въздиша и ми вика: Ох, чакай аз първо да оживея от тая бременност  Joy Joy Joy  Така се смях и още ми е смешно всеки път като се сетя

Герчи, сега ще пътувам със самолет, но все още не знам как ще се върна, оригиналният план беше да се приберем с колата от БГ (че остана там), но сега нали милото остава тук и засега не може да дойде, та сигурно със самолет ще се лети и на връщане, а колата най-вероятно ще я докараме през октомври Simple Smile Не виждам проблем да пътуваш с кола до БГ, даже бих казала, че е много приятно пътешествие (аз съм го правила доста пъти - от Чехия, от Англия и от Германия). Ще си спирате когато ви е кеф - ще спите някъде в романтично хотелче по пътя - кееееф Simple Smile))))  Стискам палци и на теб Simple Smile

Айде, отивам да се обличам и приготвям, успешен ден и гледайте да не се ядосвате много  Peace

# 501
Привет от мен!Не се включвам често, но ви чета когато мога!Гледам да си използвам времето максимално, ходим с малката по басейнчета, разходки и така минава времето.
Фльор, приятен път!
Моят док изрично забранява много дългият път с кола, и аз мисля, че  не е подходящ.Една моя позната си изпати много жестоко защото не послуша доктора си а тръгнаха на своя глава с мъжа си!Дори кара бременните решили да пътуват на дълги разтояния да подписват декларация , че ги е предупредил.Със самолет няма никакъв проблем!С влак също мисля, че беше подходящо.

Отивам да видя албумчето и да кача някоя снимка, само , че имам от преди 2седмици.

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 10:15 от mari:)

# 502
  • Eemnes, NL
Добро утро и от мене. Явно има и други раннобуднички като мене. WinkАз съм будна от 6,30 Blushама съм наспана.

fleur - лек път и приятно изкарване. Hug И не се притеснявай излишно миличка! Peace

mimkis , рали, jenny28 , madame и сократес? - Вашата срещичка с бебчовците също наближава. baby_neutral Flutter  bouquet Още малко ви остана.

Герчи - почивай си, тя работата няма да избяга.

Цвети - и на тебе весело изкарване в Бг. Hug

Звезди - браво за захарта. На мене не са ми се обадили, значи засега вичко е наред! Praynig
И да наистина е по тихо без юлките Heart Eyes, но те сега си имат по приятни занимания Heart Eyes
Аз си чакам мъжете да се прибират вече - още 4 дена - юпииии. Бебешките дрешки са почти всичките вече готови, голям кеф ми беше да ги гладя, ама планината с нашите дрехи все още мене чака. Blush Embarassed след малко мисля да я почвам и после изчезвам да пия кафе с приятелката ми и те вече се прибраха от ваканцията си във Франция, сега вече поне не съм самичка. Flutter
Това за сега от мене - лек и усмихнат ден на всички!

# 503
  • FRANCE
Юпии то било хубаво да си наспан Simple Smile Станах в 10ч30. Звяра се размранка да ставане още към 7ч30, но аз се размрънках и таткото долетя и я измъкна да си играят и да ме оставят да спя Simple Smile

но много ми се иска беба да изкара до 37 навършени седмици.

Ти си ги навършила и си даже 3 дни отгоре според лентичката ти. В  момента си в 38-ма седмица.  Peace

Леле вярно ли? Аз си мислех че краят на 37 е когато линийката покаже 38. Уф забарках се от френски термини, нормални, седмици... Много съм зле.

Вече всички дрешки до 6 месеца са изпрани и изгладени (активната баба).

Днес мисля да го ударя на шев ин кройка за каката. На есен тръгва на училище и стягаме дрешките.

гуш на всички

Опс да се похваля, вече съм французойка Simple Smile

# 504
момичета,нямам много времице напоследък,ама само да кажа,че сме добре. просто започнах вече да разбирам,чеимам бебе и не съм спала отдавна:((( скапана съм:(
хайде ще ходим на разходка,че тук дните подходящи за това са бая редки:)

# 505
Цитат
Опс да се похваля, вече съм французойка
Честито!    bouquet

fleur Simple Smile и моя мъж само въздиша и разправя, че още малко щял да получи инфаркт от мене Crazy
  Иначе имах подобен период точно в твоите седмици някъде и се надявах, че няма да се повтори ooooh!
    sterretje(Дида), аз от днес имам още 3 месеца, но мога да кажа, че вече се усеща последни триместър. Почнах да се чувствам тежка, да има м всякакви болежки, а досега си бях супер, все едно не съм бременна, не се спирах Crazy Обаче за сметка на това сега накуп ми се появиха всички неразположения. Най ме мъчи, че от два дни бебока си играе с пикочния ми мехур, така се е подпрял, че постоянно ми се пишка и търча за по две капки. Мисля да си принеса един матрак в тоалетната, така или иначе редовни си заспивам на нея Mr. Green

# 506
Здравейте момичета, аз рядко пиша, но често ви чета..  Simple Smile Бихте ли дали линкче и парола, за да разгледам снимките на новите бебенца, а да се надявам и аз скоро да кача... Hug

# 507
Ето ме  Simple Smile Завърнах се, вие хубаво сте си помислили, че ще съм на плаж едва ли не, ама аз забравих да спомена, че то тука си е към 15-20 градуса  Laughing Благодаря за пожеланията, много хубаво си изкарахме, до сега спах  Simple Smile И сега пак в къщи  Sad

Маритке включвай го и мъж ти в играта, трябва почивка и за теб  Hug
gerchy аз не бих си причинила никога пътуване с кола толкова дълго. Иначе, ако си добре, едва ли ще има проблем, то това си е Божа работа, но аз в БГ ходих от Плевен до Бургас и полудях, два дена всичко ме боля, краката ми отекоха, изкривих се направо, а иначе преди това си бях супер.
fleur Simple Smile не си само ти с ревовете, аз сега съм се укротила, но и преди съм си разказвала за мойте истерии  Laughing Мъжо се оплакваше на майка му, а тя му вика ми то я тресат хормоните, ще търпиш и той вика, незнам какво я тресе, ама мен ми иде да я тръсна с нещо вече  hahaha Joy Весело изкарванеее  dance
jenny28, bebolinka82, Rally_Y хайде, вие сте наред, чакаме новинки и разказчета после,  английските мами, да не забравят да се включат, успех  Hug

# 508
  • Rennes, France
Дами, здравейте и от мен Sunglasses

Хмммм, ние с таткото и съответно бебо, сме се разплули напълно. Почивка - на 100%. Днес при нас е много приятно, не е топло, но не е и студено. Леко слънце, лек ветрец... Бяхме на разходка в гората - около 2,5ч. И беше много хубаво. После сън...абе супер лежерно си го караме. Peace

Сега ще сготвим нещо и после пак в леглото, пред ТВ или някоя книга. Много ни е добре...
Маритка, явно Алессандро почва да проявява характер  Thinking - успех и дано се нагодите един към друг, но вермо и таткото малко да даде рамо Whistling

Мадам, честито! Аз пък да те попитам нещо, като живяща във Франция. Имам си доктор, имам си и клиника, но ми изпратиха писмо от PMI от акушерка, която била на мое разположение за въпроси, инфо и т.н. Обаче ние вече бяхме на среща с акушерка от клиниката където ще раждам, та сега не знам задължително ли е? Да й се обадя ли?...Дай инфо ако имаш. Blush

Фльор, какви истерии бе мила? Те тепърва почват май newsm78
Аз онази вечер, не знам какво ми стана, но се разревах - ама сълзи текат, не могат да спрат. Пък таткото, той само ме гушна и нищо не каза. Каза че било нормално и само ме галеше и целуваше... И ми мина. Ма явно има и такива моменти Tired
Дидка, правиш ли упражнения?
tsvelichkova - важното е да си си прекарала добре - слънце, плаж или каквото и да е...важното е да си добре с хората около теб Hug
Стискам палци на всички мами на финала... Praynig
mimkis - лек, последен триместър... Peace

Айде до скоро и силни гушки Party

# 509
  • FRANCE
Кюти, браво за почивчицата. PMI то не е задължително. По-скоро те ще са ти необходими след раждането. Например да теглиш бебето, въпроси разни ако имаш, масаж, хранене кърмене, захранване, неща които не са чак  за лекар. Безплатно е. Там на разположение имаш т.нар. перикюлтрис (медицинска сестра специализираана за бебета).

Маритке, кураж мила, след втория месец нещата се регулират Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт