Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 417
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро , момичета! Ние сме на линия, малко болнички ;-( носа ми е като река пълноводна, кашлям, НО още нямам температура. Ще ходим на кино и до болницата!

# 61
  • Eemnes, NL
Доброп утро и мене Hug Боби - да оздравяваш по бързо! Hug  bouquet

Честита дъщеричка Лия на мама Сю! Да е много послушно, щастливо и усмихнато детенце и сама да се радвате взаимно. На мама леко възстановяване! Hug

Гледам говорите за спането - аз все още мога да спя и по гръб, на ляво хич не ми е удобно Sad, а на дясно като спа малко повече и после веднага ме заболява и ябълката Sad, нямам угодия... Да ви се оплача, от снощи така ме боли ръката(дясното рамо) не мога да я вдигна повече от половината нагоре изпъната. Чудя се с каво да я мажа?
Маритке -ще свикнете, а като гледам той сладурчо и той вече влиза в час кога да цоца. Grinning
Лек и усмихнат ден на всички! Heart Eyes

# 62
 sterretje,
Ръката си я обездвижи максимално, звучи ми като добър плексит да си направила - лъхнал те е вятър/течение и си възпалила мъничко един мускул на плешката, който отговаря за това движение. Като бременна май не можеш да мажеш с помади - попитай в аптеката за някой илач подходящ...съчувствам ти, много е гадно усещането ;-(

Ние си дойдохме от болницата, пак сме си така, вторник ме викат на същите прегледи ...ама с багажа. И ще ме приберат, да си ме наблюдават вече на 6 часа ... Туй то - от 5-ти до 21-22-ри -  май ще докарам до към 16-17 дни - както мама ме е преносила мен Wink хихихи (21юли -7август 5 минути след полунощ съм изревала)

# 63
Еее Боби,значи към вторник-сряда да очакваме новини,така ли?! Sunglasses А какво ти казаха за настинката?

# 64
...Мен мисля,че ме боли таза, защото съм в една и съща позиция като спя наляво, няма мърдане, ако мръдна започват ритниците Crazy
     ...

И мен ме ритат, като се обръщам, ама  така ми се спи, че слагам ръка на корема и заспивам Joy

А и задължително ставам 3пъти до тоалетна. Crazy

Боби, каква болест , бре? Я, да се оправяш, че раждане те чака!
 В киното внимавай с климатиците! Hug

Мда... не разрешавам 17 дена -  няма да ми биеш рекорда я! Crossing Arms Значи и за лъва не познах... Rolling Eyes

sterretje
 аз от години си я имам тази болка - появява се, изчезва...  но се получава от настиване( течения веднага ме ловят) или от неудобна възглавница. Rolling Eyes
Но с нищо не мажа, чакам да си отмине само. Като много я щадя.

# 65
Еее Боби,значи към вторник-сряда да очакваме новини,така ли?! Sunglasses А какво ти казаха за настинката?

Мед и без ветрове и течения, че с бухането ще ми се вземе здравето като тръгне беба! А за деня - нищо не могат да кажат, само ще наблюдават докато всичко е наред или аз пожелая да ми предизвикат раждането. Иначе ме оставят да си бременея, но там ...

Звезди,
Няма да ходим на кино ;-( кофти е там за мен сега точно заради гърлото ;-(

А за лъва - ако е 21-ви - аз си я заплювам ЛЪВ, пък другите както щат! Пу-пу! Много важно, в 10 страници - 5 дати, арЕ у лево!Заплюта е вече Joy

# 66
bobi40
точно така! Мен вчера в бебешкия магазин ме блъсна един климатик, та направо се чудя как още не ме е хванало гърло. Най ме е страх от течения и  климатици. Rolling Eyes

# 67
Ето мее, наработих се  Simple Smile Какви климатици, какви пет лева, аз работя на 10-15 градуса и се потя даже  Joy Май аз не съм у ред, сутринта дори ми стана за момент хладно, явно ще ставам човек. Мен доктора ми каза, че мога да си мажа кръста с фастумгел, не пречел, сигурно и за ръка може, но аз не се мажа, свиквам си с болката. Днес какъв шпагат направих, едвам си събрах краката  Crazy Отивам аз да спя, че едвам шавам. Ааа и да кажа, днес мой познати ми разказваха за бебето им, спи вечер от 9 сутрин до 9 и не става даже да яде. Не плаче никога, онзи ден се разревало повече и те по телефона даже звънели на роднини да я чуят и клипчета правили. Еххх, размечтах се, както се казва дай боже всекиму  Simple Smile

bobi40 да се оправяш бързо, че работа имаш за вършене, стикаме палци за 21, само да не влезнеш в Деви  Mr. Green

# 68
tsvelichkova
аз бях така с предната бременност. Че и псоред зима, аз по блузка си ходех( ама беше топла зима де).
Сега съм по-"нормална" откъм температура.

Малеееееееее, какво е това спане 9 до 9 Shocked  Що на мен не ми се случват подобни чудеса? Crossing Arms

# 69
  • T"A
Сю, честито момиченце!  Hug Много здраве и радост и на двете ви   bouquet

Маритка, буди го младежа, нищо няма да му стане - ще хапне и ще продължи да спи  Wink Нас поне ни съветваха да будим бебетата, ти, ако искаш, се консултирай за кърменето, за да ти обяснят по-добре  Peace Но имай предвид, че трябва да пазиш гърдите от препълване  Peace

# 70
  • Словения
Боби,  Hug, бързо да се оправяш, а твоята кукла май упорито си отива към лъв Crazy
Да не ти пука за киното, устройте си забавление вкъщи Peace Специално за теб, а и за другите френскоговорящи мами две много хубави песнички (не че аз спадам към тях, но пък си имам сантимент към песничките): http://www.youtube.com/watch?v=RpauxQxcGiU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=gIcyYD0wOq0&feature=related

Фльор, пази се повече, миличка, занапред. Предполагам, че с бебо всичко е 6, но все пак ако имаш възможност иди на консултация, за да се успокоиш

Светла99, и при мен се появи този проблем с бременността, а преди не съм го имала. Бях си регулирала стомаха, но откакто почнах да пия това желязо заради хемоглобина добрите резултати заминаха на кино Sad Иначе на мен най-много ми помагаха плодовете тип грозде, круши, праскови, нектарини, сливи сутрин на гладно. Бананите и ябълките не са много за препоръчване, тъй като запичат. Така както са посъветвали и другите - пий много течности, яж прясно и кисело мляко, мюсли, салати.

sterretje, успех с ръката!

Благодаря ви за съветите за спането - аз си знам теоретично, че не може да смачкам бебо, но като ме мушка и човърка както и да легна и в допълнение странно изказване на доки и ето ме параноясала Joy

Поздрави и гуш на всички коремчета  Hug

# 71
Момичета,много  ми пада косата  Cry как да се справя с този проблем?Дайте съвет,че докато родя съвсем ще се свърши Confused

# 72
а след раждане пак пада! и ти ме подсети:( баааа ужас:( ами няма съвет.изтърпява се.първата бременност нямах косопад,но като родих имах много,после след 4 месеца с еоправи и стана доста по-хубава от преди. сега с тази бременност имах косопад до трети триместър май. някъде последните месеци е спряло без да забележа кога,но го забелязах п оедно време.сега да видим.....може пак да ми пада.едно от нещата ,които знам е,че от липса на желязо пада,но аз тази бременност почти не съм го спирала,а пак падаше,та незнам. сега пак пия желязо.

намерих си епикризата от раждането:) описано е цялото там:) най-интересното,което е написано е че съм загубила 300 мл. кръв. а как са го измерили???? то аз бях на легло и кръвта тече на леглото там,а не в някакви съдинки.....интересна работа:)))

# 73
  • Rennes, France
Здравейте коремчета!

И аз да се запиша днес. Гостите си тръгнаха и сега ми е мноооого добре Crazy
Бебо вече осезаемо ми напомня за него и всеки ден чувствам леки побутвания Heart Eyes

Боби, ти в жегите - болна Outta Joint Да се оправяш, хей!!!
Фльор...и аз мисля че ако няма кървене, ако бебо шава, значи си ОК. Но пък ако можеш да се консултираш - давай... Praynig
Джърни да сте я чували? Да не сме изпуснали някое бебе newsm78
Днес при нас пак си е жега.....ако има как ще се разкарвам доста оскъдно облечена, ама де да ги знам съседите...да не им е слабо сърцето  Mr. Green
Маритка, и аз знам - ако бебето спи, нека спи...ама питай някой по-наясно...знам ли Thinking Таткото как е? Помага ли?
Сю...чакамете скоро ... и да покажеш бебка!!!  bouquet

# 74
cutty да..не го будя.той гледам е на моменти. както много спи после пък много често яде.ето например този следобяд много начесто искаше. иначе таткото ни няма много какво да помага.то спи,яде,ака.едната нощ той се събудил и аз не съм чула. явно не е плакал,а само е сумтял.мъжа ми го взел и аз се събудих,когато му сменяше памперса:) ето това е помоща,която би могъл да ми направи хахахах. днеска го "къпахме" за пръв път и той ми помогна да измие ваничката и да донесе още топла вода:)) мале на термометъра е отбелязано 37 градуса,че трябва да е водата,ма на мен много хладничка ми се видя бе,а и той рева:( ще пробвам другия път с по-топла...той милия обича топличко:)

боби,хайде дано родиш спонтанно до вторник!

Общи условия

Активация на акаунт