Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 387
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
фльор,аз бих отишла,защото съм паника:) но мисля,че нямаш проблем,защото ако имаш трябва или да те заболи,или да кърви. ако не ти е много трудно да се консултираш с лекар направи го просто за твое успокоение,но недей се шашка.няма ти нищо.

# 46
фльор,аз бих отишла,защото съм паника:) но мисля,че нямаш проблем,защото ако имаш трябва или да те заболи,или да кърви. ако не ти е много трудно да се консултираш с лекар направи го просто за твое успокоение,но недей се шашка.няма ти нищо.

Мерси, Маритка  Hug  Аз се шашнах тук, милото само ми повтаря, че няма страшно, ама аз още не мога да се успокоя... Понаболява ме мястото на удара, ама това ми се струва нормално като за след удар... Уф, ама съм и аз един заплес, как можах така да се натреса в стената  ooooh!

# 47
Siiu, Честито момиченце!  bouquet Прекрасни дни заедно ви пожелавам! Grinning

fleur2010, матката в твоята г.с. е все още доста ниско долу. Ако не те боли (матката) или нямаш други оплаквания, не мисля, че има място за тревога. Simple Smile

swetla99, на мен ми помагат индустриални количества плодове и зеленчуци (преди не съм имала обаче такъв проблем), т.е. при мен важи принципът: "Трябва много да влиза, за да има какво да излиза". Crazy

# 48
  Фльор, наблюдавай се малко, ако те боли или се притесняваш иди. Аз непрекъснато се удрям, рядко е силно, но все пак. Но четох, че бебето е много добре защитено и гледам да не се притеснявам и да се пазя де. Всичко е наред, спокойно  Hug

swetla99 дано мине скоро преблема с 00

Успях да си сменя аватарааа, брех гений съм си  Joy Не съм учила напразно 5 години Информационни технологий. Сега, като се науча и да цитирам и да слагам снимки, лелеееее, ама това ще го чета другата седмица, че ме домързя вече.
 Маритке, ама той голям сладур зета, пу пу. Слънчице и как сладко спинкааа

# 49
  и как сладко спинкааа

и още спинка! в 17 и нещо часа е ял,а още спи от тогава!!!!! незнам какво да го правя вече! душ направих,както ми описа акушерката,изцедих мляко,отпуших каналите...сега циците са ми готови само за него,а той спи.мъжа ми като ме видя как изхвърлям мляко в канала и ми вика да го будя,ама аз пък знам,че щом спи....му е добре и що да го будя.той да не е бунак да стои нарочно гладен.....а пак ще набера мляко скоро и ще се запуша. исках и да го измия малко във ваничката (да го къпя де),че от раждането си не е мит с течаща вода,ама......кога? ние с него май ще станеме нощни птици,ама тука пък нали по нощите неможе да се къпем,та ....нестава баш това.

# 50
tsvelichkova
 бързай де. Кой ти пречи... След две годинки като захвърлите количката, ще те питам как се ходи с едно еднометрово нещо, че и бързо. Joy
Без майтап като спрях да се вози на количка, пощурях -  така бях свикнала някъде да се подпирам.... Сега като ходи пеш  толкова бавно ходя, че... като трябва да се забързам, ме хващат дяволите. Joy

fleur2010
 ако нямаш болки и други неприятни усещания, не мисля,ч е  е необходимо.

Гаца Баца (марита)
 хората умират за спящи бебета, а ти се скъсваш от притеснения.
Един ден моят хубавец  заспа наобед и спа 2 часа и половина... изгризах си ноктите от притеснения да не би да му има нещо. Такова чудо не беше ни се случвало. Joy Да не казвам, че умрях от яд, понеже за първи път не легнах да спя с него... Mr. Green

# 51
, честита ви малка принцеса! Прекрасно име сте й избрали! Да ви радва много, да расте спокойно и щастливо дете, да е родена с късмет!
На вас двамата с половинката, много щастливи мигове с нея и по-малко безсънни нощи  Peace

Момичета, благодаря ви за разбирането и куража!  Hug за всички!

# 52
  • Edinburgh-UK
Момичета благодаря ви много.Дано да реша скоро този гаден проблем
fleur2010 ако нямаш болка мисля че няма проблем ,ако има болка отивай на лекар.
Мариткекъде са снимките на малкият бебешорчо?май само аз не съм ги видяла още?искам да го видя.

# 53
Сю, миличка, да ти е жива и здрава Лия Мишел!!!
И аз с нетърпение очаквам разказа ти! Такава голяма мома къде я побра?  Grinning

# 54
Благодаря на всички, които ми отговориха, много сте мили  Hug Hug Hug

Засега реших да не ходя на лекар, не усещам някакви тревожни симптоми, дано да се задържи така Simple Smile

Светла99 и аз щях да ти препоръчам да си купиш сок от сини сливи, но видях, че си пила вече. Стискам палци да се оправи този неприятен проблем  Peace  С клизма пробва ли, между другото? Ако стане напечено, много ще сте облекчи... А снимките на малчо са при общите ни снимки - в албума на Марита Simple Smile

Маритка, ама много ти кротко беботооооо  smile3504 Между другото, разгледах снимките на всичките бебоци, дето бяха публикувани в болницата, еми наш Алессандро най-сладък пък Peace И не го казвам просто така - наистина го мисля  newsm44

Боби, нещо тишина, а? Wink

# 55
Сю Честита ви дъщеричка! Да ви е жива и здрава bouquet

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 00:33 от Toni4ka

# 56
Сю,честита ви малка красавица и от мен!Жива и здрава да ви е и много,много да ви радва!  bouquet
Tsvelichkova,незнам защо така си реших,че и ти си в Единбург,аз за Светлето знам,че е там. Blush

Светле,да в Лондон сме пак.Бяхме за известно време в провинцията ама се наложи да се върнем отново тук.
Фльор,надявам се да си по-добре.Друг път внимавай...
Отивам сега да видя малкия Алессандро... Simple Smile

# 57
еееее фльор,мерси,мерси:) ми той на майка си се е метнал сигурно хахахахахаха.аз не съм разглеждала още албумчето от болницата.

бюти,не съм сю,ама да кажа,че го е побрала там,където и ти малкия-голям ергенИН-еди:))))

а моя ергенин току-що яде като по учебник-15 мин. цица,акане в същотот време,смяна на памперс и още 15 мин. друга цица:) той верно кротук бре,па и с голям нос...ще се пласира:) и съм много доволна...сега ще продължа да спинкам блаженно:)

# 58
Честита красавица на Сю и семейството и  Grinning
Прекрасно име! ДА расте умница и непослушница и много, много да ви радва!

# 59
     Честита дъщеричка на Сю!!!  Прекрасно има за една малка принцеса Heart Eyes Завидни размери има бебка при условие, че Сю беше финна дама в обиколката Grinning
         Маритка, явно майка ти не е била изобщо с намерението да ти помага, но ти се оправяш прекрасно, а и малкия определно ти помага като е така поспаливо бебе Hug Сестра ми е била такова бебе, но тъй като е била недоносена се е налагало да я будят за да я хранят Crazy

Цитат
за спането легна ли по гръб, се събуждам с ужасни болки в кръстта. На дясно не мога да заспя. На ляво вече ме боли таза.

Звезди и аз го имам същия проблем, а и жегата ме мъчи на всичко отгоре, губя по един кг нощем(явно водата дето я изпивам почти 3л.) Мен мисля,че ме боли таза, защото съм в една и съща позиция като спя наляво, няма мърдане, ако мръдна започват ритниците Crazy
       Светла99,  аз пия много вода и всякакви сокове, ям за закуска плод някакъв(ябълка предимно) и се разхождам. На мен ми помага, движението особено Peace       
        Да ви попитам, дали има някакво временно спиране на растежа на стомаха в 6-я месец. Вече 2-ра седмици си стои на 103см Thinking, което ми е много странно.

Общи условия

Активация на акаунт