Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 382
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
ИМАМЕ СИ БЕБЕЕЕЕ Simple Smile ЛИЯ МИШЕЛ, 3800 ГР, 53 СМ!!!!!!  (не съм сигурна дали Лия е с "Я" или "А") Родила се е тази сутрин в 6.34, раждането е било 4,5 часа, във вода, никакви разкъсвания Simple Smile))))))))) Сю каза, че е АДСКИ красива  newsm44 newsm44 newsm44

ЧЕСТИТО, МИЛА СЮ!!!!!!!!!! Да ви е жива и здрава  малката принцеска!!!!!!!!! Специални поздрави на гордия татко!!!!  На теб бързо възстановяване и бързо да се прибереш вкъщи да разказваш!!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

П.С. И името страшно ми харесва!!!  newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 19:58 от fleur2010

# 31
СЮ , ДА ТИ Е ЖИВА , ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА МАЛКАТА ЛИЯ!!![  
  bouquet  bouquet  bouquet
Хайде и на Боби в близките дни да честитим Hug

# 32
Сю, да ти е жива и здрава Лия Мишел! Браво момиче! Много да ви радва с таткото и само незабравими мигове на щастие!

Мале, хормоните ми дойдоха в повечето вече, какъв рев какво чудо! Леле колко хубаво!

# 33
Оооо, Сю, и мъжа и мама ви пращат поздравления за чудната красива дъщеря! Много гушки!!! Аз съм на края явно Wink ама нищо няма, ще излезе и нашето чудо - ние така си го наричаме - нашето магическо момиченце!

Ето и сайт с лунните фази/данни и т.н. за справка - госпожицата Лия Мишел - раче с асцедент везни Wink

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 17:30 от bobi40

# 34
  • FRANCE
  bigdance2 newsm18Добре дошла на малката госпожица! Да е жива и здрава и много щастлива, гордост на мама и тате!

# 35
Пак закъснях с новината, но тамън поръчвахме количката, така че го приемам за страхотен знак!

Сю, честита ви малка кукличка с прекрасно име! Много да ви радва, да е усмихната и спокойна!

На теб бързо възстановяване и те чакаме с разказ за раждането и снимчица! Hug   bouquet

# 36
  • Rennes, France
ЧЕСТИТО СЮ!!!! ДА ВИ Е ЖИВА  ИЗДРАВА ЛИЯ МИШЕЛ. БРАВО НА ТЕБ! СТРАХОТЕН ДЕН, ДАТА...НАДЯВАМ СЕ ВСИЧКО ДА Е МИНАЛО ДОБРЕ, ДА РАЗКАЗВАШ КАТО СИ ВЗЕМЕШ ДЪХ...

Ех още едно бебче.....хайде Боби, Джърни - не остана...вас ви чакаме, после другите мами наред~!!
Аз си купих топка Party
и ще се упражнявам сега. Купих и първите дрешки на бебо Blush Heart Eyes
До скоро че ине сме с гости тези дни, и малко ми идва в повече  Tired

# 37
Мале каква радост!!! Много хубави вест!

Сю, да ви е жива и здрава и много радост да ви носи!

И на другите нови майчета, много хубави мигове ви желая занапред с дечковците!

Боби, Джърни, чакаме и вас вече! Успех ви желая!  Heart Eyes

# 38
хайдееее,вече нямаше накъде! Сю,честито и добре дошла на Лия Мишел най-накрая! от кога сме я зачакали! Името и на мен ми харесва,много е нежно! много целувки и от нас!

# 39
  • Словения
Сю, честита малка красавица  newsm44 Нека бъде здрава, обичана, мила и чаровна като теб и да не се отърве от късмет  Hug А на теб бързо възстановяване и незабравими първи мигове с невръстното вързопче   bouquet Чакаме те с нетърпение да разказваш след като събереш сили да ни навестиш Heart Eyes

# 40
  Честитоооооо, добре дошла на Лия Мишел, да ви е много здрава и много любов и щастие да ви донесе!!!!

Страхотна новина, чакаме разказче за раждането, браво че е във вода и без шевове и най-важното двечките са добре.

Аз бая пообиколих и днес. Бебка вече има 4 одеалца, ще спя спокойно и страхотно чувалче за спане и взех, доволна съм  Simple Smile

gerchy ааа къде ме прати в Единбург, Светлето е там, аз съм по средата, до Манчестер  Simple Smile

звездичка то да се върви бавно хубаво, ама съм една припряна.... Хем куцам едвам стъпвам, хем все тичам нанякъде.

# 41
Сю честита ви дъщеричка! Пожелавам ви малката Лия Мишел да расте здраво, умно и щастливо дете, обградена от вашата обич. Бързо възстановяване и ще чакаме разказ и снимки.  bouquet Hug
Боби аз се обзалагах, че ти ще си първа от европейските мами, но твоята госпожица явно е с характер. Все пак си мисля, че ще излезе "раче", че и отговаря приказката"запънала се е като рак на бързей" Laughing
Джърни, Клер остава малко момичета, успех и ще чакаме новини.
На всички които не съм споменала много  Hug Hug Hug. Сега ви оставям, че бяхме на плаж и съм капнала. Отивам да се излегна на дивана Crazy.

# 42
Момичета, нещо да ви питам в суматохата. Преди малко, разнасяйки един дебел, дървен поднос, не взех завоя правилно и се изпрасках с него в стената - директно в корема  Cry Cry Cry Много се шашнах сега - силничко беше, но в по-горната част на корема, отляво. Мислите ли, че може да е опасно? Дали да отида на лекар по спешност да ме видят?

# 43
  • Edinburgh-UK
Хайде Честита малка красавица.Да ви е жива и здрава и винаги усмихната,много радост да ви донесе.Бързо възстановяване на мама!!Много много хубаво име.Хайде Боби и Джърни ваш ред е . Praynig

Синьоимам си млечен зъб от малка ми е още,не ми е паднал защото нямам зародиш на постояннен зъб.много е кофти.той е долен преден и като падне ставам като заек в устата хаха.до сега беше добре но доста се клати вече заради венците нали само на тях се държи.
gerchy ти не живееше ли в Лондон?Последно беше писала че сте там?Аз съм в Единбург.
cutty честити първи покупки.
Цветитова стягане на корема до колкото съм чела са контракции.Но другите момичета който са по запознати да кажат,че ние първескините все се чудим кое какво е.
Аз днеска съм като развалина,цял ден и имах проблем с ходенето до голяма нужда,уж се бях оправила преди да забременея имах проблем обаче със сушени сливи и студено мляко и киви се оправих ама пак старият проблем на нов глас.Купих си от аптеката разтворим сок съдържащ фибри  за бременни и от утре ги почвам че не се живее така.Всеки ден закусвам със мюсли но резултат няма.Дано тези сокчета да помогнат че направо не се живее така.Оплаках ви се

# 44
Сю, честита дъщеричка! Нека расте здрава и щастлива и с много късмет! Страхотно име!

Общи условия

Активация на акаунт