Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 384
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен.

Много късмет на Сю fingerscrossed

# 16
Малеее кога я изписахме тая тема,че чак нова започнахме? newsm78
Такаааа от къде да започвам да пиша се чудя...,на Маритка да и кажа добре дошла отново и да я поздравя за хубавия финал викам аз.Маритка,казах ли ти,че ще родиш първа от голямата тройна надпревара?! Mr. Green ти не,даже и се беше приготвила за преносване...викам аз спокойно да ме провъзгласите за следващата гадателка на темата! Grinning Малкия Алессандро голям сладур,да ви расте много здрав и много да ви радва!
Сю,успех душичка,леко и безпроблемно раждане и чакаме новини  Hug Praynig
Tcveli4kova и аз си мисля,че Боби и тя е хукнала към болницата ама де да видим....то ще си покаже утре
Джърни,а с теб какво става?Хуничка бързо да се яви да даде отчет вместо нея! Naughty
За мен,какво да ви кажа,намерихме си квартира,но тя се освобождава чааааак след две седмици.До тогава ще се местим като луди точно...за тази вечер си намерихме една стая и утре пак на нова сметка-местене!Ама да му се невиди още не мога да повярвам,че така направиха тези хора....ние после разговаряхме с тях,седнахме и обсъдихме нещата,даже ни оставиха с впечатление,че си оставаме пак там,ама уви..отново се полакомиха за пари,пуснаха си стаята с 10 паунда повече (а от нас нямаше как да ги вземат,защото уговорката ни беше друга в началото) и си решиха,че е по-добре да си вземат повече пари и да не се занимават с "претенциите" на една бременна жена!Много се ядосвах в началото,но няма никакъв смисал да го правя...не можем да променяме хората-просто трябва да ги приемем с всичките им положителни и отрицателни качества.Всяко зло,за добро!!!
На когото съм пропуснала да кажа нещо  Hug

# 17
  Нова темичка newsm68 Мерси Звезди  bouquet
      Герчи, и аз много се ядосвах в подобна ситуация, но просто лакомията на някой хора и алчността им е над всичко #Cussing out Но сега се радвам, че се махнахме от там, както се казва всяко зло за добро Peace
      Сю, стискам палци всчко да мине като по вода  Hug
      Боби, Джърни,Клер и при вас всичко да мине по ноти Hug
       Маритка, браво, че сте си само вие вече. Тя изчака да си дойдете от болницата и тогава си тръгна ли? По добре надалеч, така ще си бъдете по-приятни Peace
       Лафа е един път Joy Явно е реципрочно- майките към момчетата го казват това, а бащите към момичетата Laughing

# 18
Добро утро!

Иха ... пак ще си имаме бебета в темата. То най-вероятно вече имаме, но не знаем още. Simple Smile Дано всичко да е минало гладко.

Аз явно изоставам много с покупките. sterretje, ти сигурно си имаш много неща от другото хлапе, а аз съвсем от нулата започвам. Само се надявам бебето да си седи поне още 7 седмици на топло, че да имам време. Grinning Но времето така бързо лети ... още 2 дни и вече съм в 8-ми месец. Shocked

swetla99, какви млечни зъби? newsm78

tsvelichkova, ама то и аз само си мечтая за моренцето. Такова най-рано догодина лятото ще видя ...

gerchy, браво, че сте си намерили квартира. Дано и за "преходния" период намерите без проблем подслон. Simple Smile

water4e, спокойно, няма да смачкаш бебето. Grinning То ако така лесно се мачкаха ... Аз преди спях само по корем и сега ми е много терсене. Понякога се събуждам в поза полу по корем, но не вярвам на бебето да му е станало нещо. Та ... спи си както ти е удобно.

Приятен ден, коремчета. Ще намина по някое време за новини. Grinning

# 19
mimkis ами не....мама си тръгна преди да ни изпишат.на същия ден. мъжа ми я остави на летището и после дойде да ни доведе вкъщи.с мама се видях предишната вечер,за да се скараме и обиждаме. да...по-добре надалече докато не сме си развалили непоправимо отношенията.сега не сме.

# 20
Здравейте момичета,

ето ме и мен в новата тема, за която благодаря на Звезди! Дано това бъде и моята тема за най-чаканата вест.

При мен много странно, след 2 дни развиваща се родова дейност - на 14 и 15, днес на 16 сякаш всичко замря - бебето сякаш се отказа, контракциите се разредиха и вече не са регулярни, та не знам какво да си мисля. Шегуваме се с моя мъж, че това бебе ще прилича на него със сигурност по едно - точността няма да му се удава и все ще закъснява, колкото и да се опитва да е навреме - fashionably late поне 30 мин. за всяка уговорка  Laughing
Обещавам да пиша ако имам прогрес, но за сега продължаваме да чакаме! Peace

Сю, няма връщане назад, започнало се е! Пожелавам ти всичко да мине както си представяш и раждането да е едно незабравимо преживяване за теб и за твоята половинка!

Боби, Клер, стискам палци момичета, когато и да се наканят бебоците, трябва да сме търпеливи  Hug!

Джут твоя мъж наистина е казал лафа на века, много ме развесели! Joy  Да го поздравиш от нас за приятните емоции които ни създава!

# 21
  • Rennes, France
Ехооооооооооо.....Нова темичка! Супер, мерси Звезди!  newsm44 newsm51
Маритка, хубаво че мама си е тръгнала - така на спокойствие ще свиквате с новото попълнение...
Сю.... newsm10 Успех, кураж и приятна баня Joy Joy Joy

Боби, ама и ти като мен си хапваш...много вкусно с пълнената чушка и млякото chef
Айде и ти скоро...
Джърни, се изгуби........хммм newsm78

Ние вчера бяхме ва преглед, бебо е ОК, рита и е много гъвкам според докито Crossing Arms Вече почвам да го усещам почти всеки ден... Heart Eyes
Сега ще ходя и на пазар, да видим дали ще харесам нещо Thinking

Ми засега това е от нас, поне тук разхлади и се живее Mr. Green
Чао и успех от мен .....

# 22
Малеее, днес е много готина дата (на мен 7 и 17 са ми любимите числа)

Сю, стискаме всички палци душица!!!

И чакаме прекрасни новини в най-прекрасната тема - Звезди, благодарско за което!

Няма да ме водят на концерт довечера - страх ги е от тълпата моите хора Wink

Сега ще чета назад, че съм изпуснала!

# 23
Ох, понаспах се, сега един душ и малко на разходка мисля да излезна. То едвам ходя, така ме боли кръста и бъбрека, но трябва движение. Вчера да помрънкам ми беше много зле. Падна ми кръвното, корема ми се втвърдяваше - това контракций ли са  newsm78, за кръста, бъбреците и краката няма да говоря. Но днес съм по добре. Още 5 дена, юпиии. На работа понеже повтарям през 5 мин още 5 дена и много хора си мислят, че ще раждам след 5 дена  Laughing То с този корем  Crazy Иначе вчера влезнах в седмия, по термин.

Боби, ама какъв концерт, ние други планове имаме за теб на тази дата  Laughing
Journey представям си какво ти е, дано скоро има новинка
gerchy взимай куфара и ми ела на гости, ние сме сами в голяма къща  Simple Smile Спокойно, ще се оправят нещата, а за дребните душици не се ядосвай изобщо.

Ставам, че моя дуднееее, айде дано после има новинки от Сю  Simple Smile

# 24
  • FRANCE
Супер нова темичка, благодаря Simple Smile

# 25
Tsvelichkova,с удоволствие и благодаря за поканата ама Единбург като че ли е малко надалеко от Лондон! Rolling Eyes
Боби,никакъв концерт...ще вземеш да родиш сред обезумяла тълпа от фенове! Simple Smile
Джърни,успех ти пожелавам мила и дано днес да е великата дата за вас! Hug

# 26
gerchy
що мис е струва, че точно заради бременността ти е всичко? newsm78

Синьо
 и аз така мислех, че имам много неща, ама... нова количка, нова ваничка...дрехите са летни -  един вид и те трябва да се купуват. Но за след 2-3 години май ще имам дрешки.

Сега майка ми се ядосва, че е раздала старите на синчето. Joy

Гаца Баца (марита)
 извинявай, ама като чета за майка ти и се ядосвам -  то бива ли такъв егоизъм? По-добре, че се отървахте.
 Ама как ти се радвам на пълните репортажи за Арианко. Hug

Journey
 Joy
 да не чака лъвската точност - че със сигурност няма да е 30 мин. Mr. Green

cutty
и тук се разхлади и даже вчера пообиколих махалата, и сега вървя като патка... така ме боли левият хълбок, че не е за разправяне. Ама днес пак навън. Party Party Party

bobi40
 ами ти, сладко, как си? Няма ли някакви наченки?

А докога ще те чакат казват ли? Да не чакате и вие лъвската зодия?

tsvelichkova
знаеш ли, че и аз вчера като се размърдах ми се втвърдяваше коремът от време навреме? Затова трябва да се върви много бавно и спокойно.

за спането легна ли по гръб, се събуждам с ужасни болки в кръстта. На дясно не мога да заспя. На ляво вече ме боли таза. Joy А и малкия като спи при мен лявата страна му е любима -  покатерва се на гърба ми и ме хваща за косата. hahaha

Ох, как я мисля Сю -  сън не ме улови да не пропусна смс-а. Как ли е?

# 27
Звездичка,кое имаш предвид?Това,че останахме без квартира ли?Ако е така,да,но не е основната причина,защото в къщата  където бяхме имаше още едно момиче което също е бременно,но е в самото начало.Само факта,че ние говорихме с тях и си бяхме изяснили ситуацията и въпреки всичко един ден по-късно те съвсем спокойно си взеха други хора(които да им плащат с 10 паунда повече) би трябвало да е достатъчно показателен за това,че са по-скоро материални,отколкото хуманни!

# 28
gerchy
 нализ наеш всичкос е връща на този свят... остави ги и дано следващата ви квартира по да си заслужава! Hug

# 29
Запис и от мен, да не изпусна някой бебешка новина!
Сю, кураж, дано всичко мине леко и безпроблемнно Hug
Аз нали много искам да родя нормално след секцио, след прочетеното май ще трябва да ре лиша от епидуралната упойка, нали забавя родовият процес, а за повечето доктори в бг това ще е причина за ново секцио , особенно след едно такова.Имам време де , но ми се ще отсега.Ако имате инфо по въпроса как се процедира там , където живеете , например ваши познати да са имали нормално след секцио ще ми е от голяма помощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт