Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 472
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Ето да почерпя за рождения ден, навлизам във втората фаза на живота си, по-осъзнатата!

и торта

# 616
Ей мацки, най-сетне и аз да сколасам малко снимки на наш'то гардже да ви пусна:

http://picasaweb.google.com/marbimax/Damian#

прекрасен е твоят син, направо сие на изяждане с целувки!

# 617
bobi40, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  Желая ти здраве и много семейно щастие! Наистина си героиня, съпруга ти също, справили сте се въпреки трудностите Hug

Journey, прекрасен е Дамян Heart Eyes

# 618
  • Rennes, France
Боби, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Пожелавам ти много здраве, щастие, повече усмивки и само хебави и интересни моменти с твоето семейство...  bouquet  bouquet  bouquet

Джърни, Дамян е страхотно бебе .... пу, пу, пу Hug Heart Eyes

# 619
БОБИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ!!!
Дамян е разкошно бебе Hug

# 620
Боби, честит рожден ден! Да си здрава, усмихната и много обичана!

Момичета, какво стана къде се изпокрихте?

Ние напоследък все сме на път. Mr. Green И чета през телефона, ама не мога да пиша, че нямам кирилица.

Ходенето до тоалетна леко се разреди, та...  съм много щастлива. Crazy Колко му трябва на една бременна. Joy

# 621
  Eто меее, вчера бях до болницата за глюкозата цяла сутрин, а после се опрявах за моминско парти на една приятелка тука и съответно и го посетих де  Simple Smile Много интересно беше, всички бяхме пиратки, като получим снимките ще кача. Иначе за глюкозата незам резултатите още, три пъти ме бодоха, дано е за последно  Crazy Днес пък се събудих нервна нещо  Sad

Боби  nbirthday много да си здрава и Леа много да те радва     bouquet Благодаря за разказчето, не е било лесно, но важен е резултата  Simple Smile

Journey страхотен е малкия  Simple Smile

# 622
  • FRANCE
Боби, честит рожден ден, да си здрава обичана и много щастлива!!!!

tsvelichkova  дано всичко е наред с резултатите.

Вчера ми беше последния преглед в болницата. Та дажеми обясниха как се процедира ако бебата не се роди до предполагаемата дата на термина. Но аз я увещавам да се ражда вече. Сега е най-подходящият момент Simple Smile Баба и леля са тук има кой да занимава каката Simple Smile че иначе на горката как сте и дойде много, бебе, трагване на училище (никога не сме се разделяли, баба и леля си трагват).
Момичета едно малко тъпичко въпросче, ама не ми се ходи пак до болницата. Цяла нощ имах някакви стягания на корема като контракции, но без болка, болката беше само ниско долу като при менструални болки. И тези стягания си бяха на доста равни интервали. Днес затихнаха но се появи леко кафеникчво течение, подобно на това в края на цикъла. newsm78 Та съм в чуденка да се рахожадам ли до болницата или да изчакам да видя как ще се развият нещата.

Journey страхотен е малкия  сладур Simple Smile

гуш на всички

# 623
 newsm59 newsm67 на боби. Ти най-хубавия подарък го получи вече  Heart Eyes

мадам, моите инструкции казваха, че се ходи в болницата при обилно, ясночервено течение. Твоето ще да е тапата  Wink

# 624
  • FRANCE
Juturna благодаря за успокоението. САлекс нито контракции имах, нито тапи са падали. Изтекоха си ми водите, хайде малко контракцийки и 4ч по-късно тя се роди.

# 625
Бобанке,честит рожден ден,мила ! Бъди все така позитивна,слънчева и сладка мадама.Много семейно щастие ти пожелавам и прекрасни мигове с малката принцеса.Наздраве  Hug !

Здравейте,мацки !

Влизам само да ви поздравя,а дано наваксам все някога с четенето. Утре ще правим погача на Борчи и много се вълнувам.Кипят приготовления по тъмни доби Wink.

Целувки на всички и до много скоро Hug.

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 00:01 от бяла лястовица

# 626
Момичета, благодаря ви за хубавите думи за нашето съкровищеHeart Eyes

Лястовице, кога минаха 40 дни от раждането на Борис ..... а сякаш беше вчера. Весело изкарване и чакаме снимки!

Madame стискам палци за бързо и леко раждане. Не се и съмнявам, че ще е такова - втория път е несравнимо по-бързо и леко, тялото си знае работата вече!

nbirthday  party023 Честит рожден ден и тук да кажа на Боби! Пожелавам ти да запазиш завинаги детското у себе си, въпреки "по-осъзнатата" фаза от живота!

# 627
Днес madame стана мама за втори път  Simple Smile малката хубавица се казва Емили, 49 см. и 3.200 кг. Да им е жива и здрава  Heart Eyes

# 628
  • Rennes, France
Хоп, още едно бебе...ЧЕСТИТО МАДАМ! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЕМИЛИ!!! newsm51 newsm44
ДАНО ВСИЧКО Е МИНАЛО НОРМАЛНО. БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ТЕ ЧАКАМЕ С НОВИНИ!!!
Леле, ама форума направо е в отпуска... Crossing Arms
Е, аз какво - бебо си е много добре, втората ехография и много добра по думите на докторката. Само където от гела и климатика над мен, по време на прегледа, ми измръзна коремчето. То затова бебо не искаше хубаво да се покаже - беше му студено Whistling
Утре ми е глюкодния тест, да видим как ще мине, ама мисля че ще е наред, поне се надявам:pray:

Хайде мами отпускарки, пишете...кажете нещо...леле скрихте се в тая жега:ooooh:

# 629
Madame, честита втора дъщеричка, да ви е жива и здрава Емили. Чудесно име сте избрали! А Емили каква лесна за запомняне дата си е харесла 08.08   newsm10   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт