Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 505
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Clairette, и аз да кажа да не се даваш Hug Важното е, че имаш кърма, и въпреки трудностите успявате да се нахраните. За гърдите, това, което съм чела е, че при разранени зърна е хубаво преди и след всяко кърмене да се почистват с преварена вода или физиологичен разтвор, за да не се усложнява положението и да се избегнат инфекции. Силиконовите зърна също не са лоша идея, но може би ще създадат трудности на бебо Thinking Аз не смея да давам много съвети, защото още нямам личен опит Peace
     mickey_82, дано всичко върви по вода Grinning, то така и е и тръгнало. Стискам палци да имаш леко и бързо раждане и те чакаме после да разказваш Hug

Цитат
май се и посра току-що (незнам за кой път).
Joy hahaha Joy
     Маритка, влизаш във форма пак почна с лафовете Laughing  
      Моя бебок, още от сега не ме оставя да спя, нощем е едно ритане, направо ме боли вече всичко. И той си промени графика от около седмица, иначе ме риташе повече през деня, а сега спи през деня, и играе футбол нощем, особено с пикочния ми мехур Crazy
     cutty, стиснати палчета и от мен
              Хубав ден на всички Hug

# 646
още не е заспал! мимкис,той даже току-що пак се посра хахахаха.......а аз изперквам вече.искам да спя:( ама сега вече съм се разбудила и ще оклюмам точно,когато неможе да спя.мани,мани......
олеее бегам,че реве даже.

# 647
  • Торонто/София
здравейте - ще приемете ли още една мама?
живeeм в Канада, чакаме второ момченце на 25.10.2010

# 648
  • Rennes, France
Хоп и аз се записвам Hug

Мики - успех, стискам палци...леко и безпроблемно раждане Praynig Hug

На новата мама - добре дошла  bouquet

Клер - ти си героиня...стискай зъби и давай да видим дали ще се оправят нещата Praynig Peace

Аз се прибрах от глюкозния тест и сега ще видим за резултатите...Peace
Дано всичко да е ОК...

# 649
Добро утрооо  Simple Smile
Аз нещо съм кисела тия дни и не съм писала много, но ви следя. От днес мисля да не съм толкова кисела де, стига толкова  Simple Smile Чакам и аз резултатите от втория глюкозен тест, но щом не звъннаха веднага, дано са добре. Мисля днес да поизпера на бебка дрешките и да ги вакумирам в торбички за да не се прашат, само се чудя дали да ги поизгладя преди това  newsm78 Ще видим колко ще ми е скучно. Май няма да излизам днес. Получих си днес и поредния бременнски колан, после ще си го инсталирам да видим има ли полза. Ох, пак забравих крем да си купя за подготовка на зърната и като чета за болките ви направо .... Довечера ще пратя мъжо, че мойте от сега са едни сухи и имат като коричка чак  Crazy Някой пил ли е арника  newsm78 В другата отчетна много се обсъжда и сега видях в сайта на веледа, че има и се чудя дали да не си купя.

Мадам честита ви дъщеричка, много да ви е здравичка и много щастие да ви донесе. Страхотно име  Hug

Мики успех, с теб сме, дано всичко мине бързо и леко  Hug Ех, само ти се надяваше бебчето да поизчака, а то най-припряно ще дойде, характерче лъвско  Simple Smile
Маритке да нацелуваш Алессандро от мене  Simple Smile
booboo's mama добре дошла   bouquet И аз съм октомврийка. Надявам се да се пишеш редовно,че всички родиха и избягаха да сменят памперсчета  Laughing

# 650
Мадаме, честита госпожица, да расте жива, здрава и много обичана   bouquet
Честит рожден ден на Хуничка и Боби, само прекрасни моменти за напред   bouquet
Мики, дойде и за теб най-прекрасния момент, стискам палци всичко да мине по вода  Hug Като те чета и се сетих аз как си стягах багажа вкъщи с изтекли води и направо ми се прииска пак, толкова беше хубаво  Heart Eyes
Клер, сигурна съм че ще се справиш, ти си борбена душа  Hug
Джърни, Дамян ми е слабост от сега, защото много прилича на един от най-добрите ми приятели в бг, който ужасно много ми липсва. Да го нацелуваш от мен  Hug

И не на последно място да ви почерпя   party023 Първо за рождения ден на моята  мила майчица  Heart Eyes И второ за първата ни годишнина от сватбата която беше вчера Heart Eyes Благодаря на моя съпруг, който всеки ден не забравя да ми каже, че ме обича повече от вчера. Една година мина като миг от ето този прекрасен момент

# 651
Честити ви рожденни дни, годишнини и нови бебета! На всички пожелавам само положителни емоции! Благородно завийдам на всички нови мамчета! Ние сме от петък с контракции и нищо! Вече лудите ме хващат много искам да се започне и свърши, че така е много уморително! Утре сме на лекар ама какво от това като никой нищо няма да направи, ще ми кажат само, че ще чакаме, а мен това чакане вече почва да ме убива! Добре, че сте вие да ви чета и да разнообразявам с вас!

# 652
mickey_82
 стискам ти палци за леко раждане! Hug Heart Eyes

booboo's mama
 добре дошла!
 Що ме коираш? Не стига, че второ, че и момче, че и на 25.10 Joy

tsvelichkova
 вчера мислех за теб... и се опасявах,ч е са ти излезли резултатите и  ти е криво да пишеш Hug Hug Hug  всичко е наред! Трябв! Hug Hug

Аз доколкото знам не е нужно чак толкова да се подготвят зърната.

Siiu
 ихаааа, че много празници! Hug

# 653
  • Германия
...

Ние не  Cry . Алек има къса юздичка на езичето (трети тип) и не може да засуква правилно, което в комбинация с моите 1 плоско и едно вдлъбнато зърно е просто ужас. В момента зърната ми са като премазани с чук, кърмя в адски болки и рев всеки път, ама няма да се дам. Дано издържа  Rolling Eyes . Иначе, да чукам на дърво, кърма имам и той яде като змей. Проблемът е в разранените зърна и кошмарната болка....
Клер, моята приятелка тук също имаше такъв проблем с юздичка и хлътнали зърна. Оправихме положението с лека корекция на позата и леко изтегляне на зърната преди слагане. Ако мислиш, че може да ти е от полза- да дам повече детайли?

# 654
Siiu, Честита годишнина! Дълги години семейно щастие ви желая!

Честито и на майка ти  bouquet

# 655
Ето ме пак на хоризонта след едно голямоооо отсъствие! Simple Smile
Честити да са новите бебчета!!!Да растат живи и здрави и да са много,много послушни дечица!На техните смели мами много  Hug и   bouquet бързо възстановяване и скорошно появяване в темичката с разказчета около ражданията!
Мики,леко и безпроблемно раждане ти пожелавам от все сърце!Поне то да е леко,след като вкъщи положението никак не е розово!
Боби,голям разказ-ами какво да ти кажа,рака си е рак разбери! Mr. Green Аз също съм рак и съм се родила горе-долу по начина по който описваш и ти с тая разлика,че майка ми за момент дори е ослепяла и е имало дилема-кой да бъде,майката или детето! Sad Инати сме и това е!Но нека ти е жива и здрава,предполагам от този момент се запомня най-хубавото,болката бързо се забравя! Simple Smile
Цвети,излязоха ли ти резултатите от теста?Какво стана?Аз вчера правих първия тест и почти припаднах....ама то от глад бе....и къде нямам кръв като тръгнаха да ми вземат,че като се припотих,като ме обляха едни топли и студени вълни,свят ми зави-чудо...чак си полегнах ,а акушерката по-бяла от мен стана,нищо,че е негърка  Laughing
Въпрос конкретно към английските мами:като ви правиха тест за Даун кога ви пристигнаха резултатите?Моя беше преди две седмици,а резултати още нямам  newsm78 .Имах среща с акушерката си след това,но тя не ми каза нищо по повод този тест.
Добре дошла казвам на най-новото ни попълнение  Simple Smile

# 656
Ами пропуснах останалите,които празнуват....то като не съм се появявала толкова време,забравих какво да пиша  Crazy
Сю,честита годишнина!Много,много семейно щастие ви желая!Бъдете все така семейство за пример   bouquet
Рожденички и на вас много здраве,щастие и много любов от половинките ви желая па макар и на патерица.
Май пак ще се върна ама де да видим  Rolling Eyes

# 657
Ето ме пак, изпрах на бебка част от дрешките, докато простирах, чак се просълзих пак. Нямам търпение вечеее. Хайде да видим Мики и английските мами кога ще ни изненадат. 
jenny28  спокойно, скоро ще излезе бебока. А на първа страница Челси-нещо си ти ли си?
Siiu честита годишнина, с пожелание с всяка изминала година любовта, щастието и разбирателството да са ви все по големи   bouquet
звездичка а аз теста не ме притеснява вече много и захарта. И да имам ще се справим с диетки, ако трябва и с инсулин. Тука нали живеем с един приятел на моя и беше един месец в БГ и сега се върна и се почна със селянията пак и естествено мъжо ще го отнесе. Война и мир  Crazy А за зърната, да си го имам аз, да се мажа отвреме навреме, че нещо от сухотата, чак ме болят, а към деветия мисля и всеки ден.  Hug
gerchy тъкмо за теб си мислех тези дни, предполагам сте се местили. Оправихте ли го този въпрос? А за кръвта, ама моля ти се, ако знаеш колко още боцкане ще има, няма да те губим на първото, я  Laughing Мен само в петък ме боднаха 3 пъти и поизточиха бая кръв, а аз си се боцкам сама всеки ден. Но мен не ми пука, не се вглеждам изобщо, даже докато чаках, се чудих дали мога да дарявам кръв като съм бременна  Laughing А за резултатите незнам още. За писмото за Даун някъде към един месец, а ако чакаш тази неболничната акушерка да ти каже - не мисля, че те стигат до тях, щото мен ме питаха като ходих нося ли си ги да ги погледне. Ама тя мойта е голяма куквица, та не е критерии. Сложи си една лентичка, че все забравям в коя седмица си  Crazy

# 658
Хахаха ами пробвах се знаеш ли колко пъти да си направя лентичка ама не ми се получава нещо....като я направя и незнам как да я прикача към профила си и взех та се отказах! Blush В 18-та седмица съм вече и като че ли усещам малкото човече ,но не съм сигурна дали е то-то е като гъделичкане или нещо подобно... Heart Eyes
За местенето-местим се постоянно,още не сме се установили никъде,все отиваме някъде за по 1,2-3 седмици и после пак с куфарите.Свързахме се с един човек,който държи къщи тук в Лондон и той ни размотава нагоре-надолу като прани гащи,писна ми направо....ама не се живее , в тези къщи живеят по 12-13 човека бе,какво е това чудо...в някои от тях като тази например,няма даже и интернет...добре,че има около нас добри съседи,които не са си заключили техния,та си  "крадем"   Blush  така да се каже,но не винаги има,то и затова се губя напоследък!И такива едни ни се случват...дано скоро да успеем да се установим някъде като нормални хора,защото направо ми дойде до гуша вече  #Cussing out ,как да има по коридорите да наслагат легла и там да настаняват хора ама уви,няма как да стане...
Айде да не ви занимавам с моите квартирни грижи,че пак се ядосах-ужас!

# 659
Герчи да от първата страничка съм аз челси, но тъи като имах забрана да влизам в сайта след проблеми по преместването на темичката явно решиха, че аз съм била най-лоша и трябваше сега след като ми е разрешено да влизам пак да си направя нов абонат ама няма как поне съм тук! А колкото до синдрома на даун наистина резултатите идват до към месец, но ако имаше проблем щяха да ти се обадят до 2-3 дена, а после като ти дойдат резултатите си ги носиш с теб в документацията(по принцип всичко което ти се прави трябва да е в папката, а те сестрите си ги лепят по местата в папката ти)! Бебчо е напълно нормално да си го усещаш! Аз моя мъж почнах да го усещам от 11та седмица не ми се вярваше, но тъй като съм много слаба се оказа, че и тои е много активен и сега се радваме на огромни шутове,колкото и да му е тясно! 

Общи условия

Активация на акаунт